24 Ιουλ 2024

WOKE: Πώς ο Έλον Μασκ «έχασε» το γιό του!!!...

Elon Musk dénonce la transition de son enfant : «J'ai été trompé et j'ai  perdu mon fils» - Réseau International 

Μια «χολέρα» διαδίδεται στην αντιχριστιανική Δύση και απειλεί ιδιαίτερα τα ανήλικα παιδιά: η αλλαγή φύλου. Το ότι θύμα της υπήρξε ο Έλον Μασκ, σημαίνει ότι δεν εξαιρείται κανένας οικογενειάρχης!...

WOKE: Πώς ο Έλον Μασκ «έχασε» το γιό του!!!...

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ μίλησε στον ψυχολόγο Τζόρνταν Πίτερσον για τον αντίκτυπο της ιδεολογίας του φύλου στον μεγαλύτερο γιο του, τον Ξαβιέ, ο οποίος τώρα ονομάζεται Vivian Jenna Wilson.

 (Περισσότερα στο https://x.com/realDailyWire/status/1815504648788193405)

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Μασκ μοιράστηκε τη δύσκολη εμπειρία του: « Έπρεπε να υπογράψω έγγραφα για έναν από τους μεγαλύτερους γιους μου», εξήγησε χρησιμοποιώντας το όνομα γέννησης του παιδιού του. « Αυτό ήταν πριν καταλάβω τι συνέβαινε, και είχαμε COVID, οπότε υπήρχε μεγάλη σύγχυση και μου είπαν ότι [το παιδί μου] μπορεί να αυτοκτονήσει* ». Επέκρινε μια τέτοια μεταχείριση των παιδιών « που είναι πολύ κάτω από την ηλικία συναίνεσης » και υποστήριξε ότι όσοι την ενθαρρύνουν πρέπει να φυλακίζονται.

Ο Μασκ κατήγγειλε επίσης την επέμβαση αλλαγής φύλου, αποκαλώντας την ακρωτηριασμό και στείρωση παιδιών.

« Με ξεγέλασαν να το κάνω αυτό. Ουσιαστικά έχασα τον γιο μου. Το αποκαλούν «deadnameting**» για κάποιο λόγο. Ο λόγος που το αποκαλούν "deadnameting" είναι επειδή ο γιος σας είναι νεκρός ."

Η εμπειρία έδωσε στον Μασκ μια νέα αποστολή: « Ορκίστηκα να καταστρέψω τον ιό Woke μετά από αυτό », είπε. « Και σημειώνουμε πρόοδο ».

Η Disney πρόμαχος του wokeisme

Ο Μασκ προηγουμένως αποκάλεσε τον Wokeism «κομμουνισμό με άλλο όνομα » και είπε ότι θεωρούσε την ιδεολογία απειλή για τον πολιτισμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Wokeism διχάζει, αποκλείει και ενθαρρύνει το μίσος. Δίνει στους κακούς ανθρώπους μια δικαιολογία να είναι σκληροί, ενώ κρύβονται πίσω από ψεύτικη αρετή. Ο δισεκατομμυριούχος είχε επίσης επικρίνει τις πολιτικές της  Disney , τις οποίες θεωρεί « βαθιά μολυσμένες » από τον  Wokeism. Συγκεκριμένα είπε: «Δυστυχώς, η Disney έχει μολυνθεί βαθιά από τον ιό γουοκισμού. Αν ρωτούσατε την τεχνητή νοημοσύνη ποια εταιρεία ασχολείται περισσότερο με τον vokeism στη γη, αυτή θα ήταν η Disney. Και νομίζω ότι θα έπρεπε να αναρωτηθούν τι θα σκεφτόταν ο Walt Disney για τη Disney σήμερα. Νομίζω ότι ταράζεται στον τάφο του. Νομίζω ότι είναι δυστυχισμένος. Εάν ο ιδρυτής της εταιρείας δεν είναι ευχαριστημένος, αυτό είναι μάλλον ένα κακό σημάδι. »

Ο ιδιοκτήτης του SpaceX και της Tesla ανακοίνωσε αυτό το μήνα ότι θα μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία των εταιρειών του από την Καλιφόρνια στο Τέξας, λόγω της ψήφισης νόμου που αποσκοπεί στην προώθηση τελικά της αλλαγής φύλου. Ο Μασκ είπε ότι η ψήφιση του νόμου ήταν «η σταγόνα που πλημμύρισε το ποτήρι» και ότι δεν μπορούσε πλέον να ανεχτεί νόμους που επιτίθενται σε οικογένειες και επιχειρήσεις.

*«Δασκαλεμένα» τα παιδιά από το λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ+ εκβιάζουν τους γονείς με αυτό το απονενοημένο διάβημα.

** Χρήση του ονόματος γέννησης ενός διεμφυλικού ατόμου αφού έχει αλλάξει το όνομά του για να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα φύλου του. Το πρώτο συνθετικό αντικατοπτρίζει την «κουλτούρα του θανάτου» που επικρατεί στη Δύση γενικότερα.

Μετάφραση από Πηγή: https://reseauinternational.net/elon-musk-denonce-la-transition-de-son-enfant-jai-ete-trompe-et-jai-perdu-mon-fils/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com