29 Ιαν 2021

Το εμβόλιο του Αντιχρίστου (Αρσένιος Μοναχός, Σκήτη Κουτλουμουσίου - Άγιον Όρος)

Το εμβόλιο του Αντιχρίστου

    Συνεχίζεται ο κατήφορος των αρχιερέων της Εκκλησίας που προβάλλονται υπέρ του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Ένα εμβόλιο που περιέχει συστατικά από εκτρωθέντα έμβρυα! Άρα λοιπόν εμβόλιο που περιέχει συστατικά από εκτρωθέντα έμβρυα σημαίνει Αντίχριστος! Δυστυχώς οι αρχιερείς που εμβολιάζονται, προτιμούν να δώσουν χαρά στους ανάξιους πολιτικούς, Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και λοιπούς. Δεν προτίμησαν να δώσουν χαρά στον Άγιο Τριαδικό Θεό μας και τον ορθόδοξο λαό Του. Αλήθεια, αυτοί οι μητροπολίτες που εμβολιάζονται δεν ανησυχούν μέσα τους πως το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι του Αντιχρίστου;

    Ο δε Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος είπε τα εξής γεμάτα φρίκη λόγια: "όταν φύγει η ψυχή από το σώμα του εμβρύου τότε το σώμα είναι άχρηστο"! Ώστε λοιπόν επαληθεύεται στις μέρες μας η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που μας λέει: "στους έσχατους καιρούς οι ιερείς θα είναι οι ασεβέστεροι πάντων"! Αλήθεια, υπάρχει χειρότερη ασέβεια από αυτή του Μεσογαίας Νικολάου; Αυτή δεν είναι μόνον ασέβεια, αλλά είναι βλασφημία του Αγίου Πνεύματος! Δεν γνωρίζει ο Μεσογαίας πως το σώμα του εμβρύου ήδη είναι ναός του Αγίου Πνεύματος; Και εφόσον το γνωρίζει πολύ καλά, τότε γιατί μας λέει πως είναι άχρηστο; και εφόσον μας λέει πως είναι άχρηστο το σώμα που έχει φύγει η ψυχή τότε γιατί προσκυνάει τα άγια λείψανα των Αγίων και μάλιστα των ολόσωμων Αγίων, όπως είναι ο Άγιος Γεράσιμος ο εν Κεφαλληνίας και ο Άγιος Σπυρίδων ο εν Κερκύρας και τόσοι άλλοι Άγιοι; Όντως μεγάλη είναι η απογοήτευση μας από τη θέση των αρχιερέων για το εμβόλιο. Ο Πειραιώς Σεραφείμ αποδίδει στη δωρεά του Θεού το γεγονός που η επιστήμη ανακάλυψε το εμβόλιο για τον ιό.

    Μάλιστα λοιπόν το είδαμε και αυτό. Αρχιερείς που πριν εισέλθει η χολέρα αυτή του ιού στη χώρα μας, ήταν κατά των εκτρώσεων και έκαναν κάποιον αγώνα γι' αυτό, τώρα τους βλέπουμε χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς έλεγχο συνειδήσεως να εμβολιάζονται με εμβόλιο που περιέχει συστατικά από εκτρωθέντα έμβρυα! Δηλαδή έβαλαν μέσα στο σώμα τους συστατικά από δολοφονημένα έμβρυα που αν δεν τα δολοφονούσαν, τώρα θα ήταν και θα ζούσαν ανάμεσα μας!

    Ερωτούμε λοιπόν τους σεβασμιοτάτους που εμβολιάζονται, δεν αντιλαμβάνονται πως με τον εμβολιασμό που κάνουν γίνονται συνεργοί στη δολοφονία του αγέννητου παιδιού; Περιμένουμε την απάντηση τους.

Αρσένιος Μοναχός

Σκήτη Κουτλουμουσίου

Άγιον Όρος

23 σχόλια:

Χάρης είπε...

1) Το εμβόλιο ΔΕΝ περιέχει δολοφονημένα έμβρυα. Αντιγράφω ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ για να μην έχουμε παρεξηγήσεις: «…χρησιμοποίησαν την κυτταρική σειρά HEK 293 στό στάδιο Confirmatory Lab Tests (στάδιο ἐργαστηριακῶν δοκιμῶν)…»

Με άλλα λόγια, δοκίμασαν πάνω στις κυτταρικές σειρές εάν θα υπάρχουν παρενέργειες.
ουδείς λοιπόν έβαλε στο σώμα του συστατικά από εκτρωθένα έμβρυα.

άλλωστε,

2) Εάν το εμβόλιο «είναι του αντίχριστου» για αυτόν τον λόγο τότε οφείλουμε να παραδεχθούμε πως όσοι έχουμε κάνει ΕΡΥΘΡΑ, ΥΠΑΤΙΤΙΔΑ Ά΄ και ΛΥΣΣΑ που παρήχθησαν με το ίδιο τρόπο (ελέγθηκαν πάνω στην επίμαχη κυτταρική σειρά χωρίς να την περιέχουν) έχουμε ήδη το χάραγμα του αντιχρίστου! Όλοι!

3) Όταν χρησιμοποιούνται λόγια κάποιου τρίτου καλό είναι να παρέχονται με απολύτη ακρίβεια. Ο Μεσογαίας είπε αυτολεξεί για την χρήση της κυτταρικής σειράς: «…δεν προσκρούει σε κάποιο ηθικό εμπόδιο, γιατί δεν υπάρχει η σκοπιμότητα της αμβλώσεως…»
το να δέχεσαι την χρησιμοποίηση ανθρωπίνων ιστών από το να λές πως «…το άψυχο σώμα είναι άχρηστο…» απέχει πολύ. Άλλωστε, η Εκκλησία τι κάνει με τα άψυχα σώματα των πολλών αποβληθέντων (όχι εκτρωθέντων) εμβρύων; Απάντηση: διαβάζει ειδική ευχή στην ΜΗΤΕΡΑ.

*Δείτε σας παρακαλώ πολύ και εδώ τι λέει ο ιατρός πολλών σύγχρονων αγίων γερόντων (Αιμιλιανού Σιμωνοπετρίτου, Εφραίμ κατ. και άλλων):
http://anastasiosk.blogspot.com/2021/01/1-2.html#more


Unknown είπε...

Σας λείπει η διάκριση που ένα παιδάκι χωρίς λογική αλλά με καρδιά το καταλαβαίνει...
Μας λέει όμως με την πράξη αυτή ο Μεσογαίας... καλά που δολοφονούνται τα μωρά για να υπάρξει το εμβόλιο που θα σωθούμε εμείς.
Όταν θέλεις να σωθείς στον θάνατο του αδελφού σου που έφυγε με εγκληματική πράξη...τότε συμμετέχεις στο έγκληματικη πράξη.
Καλό φωτισμό σε όλους μας.
Ό Χριστός και η Παναγία να μας σκέπη!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ όσο προσπαθείτε να καλύψετε την ανεπάρκεια κάποιων κάνετε μεγαλύτερη ζημία.1.Αν όντως έχει χρησιμοποιηθεί κυτταρική σειρά για τα εμβόλια που είπατε αυτό έγινε εν αγνοία μας άρα ουδεμία ευθύνη έχουμε,για το συγκεκριμένο εμβόλιο του covid-19 γνωρίζουμε αρκετά,επιτέλους ας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. 2. Ο Μεσογαίας είπε αυτολεξεί για την χρήση της κυτταρικής σειράς: «…δεν προσκρούει σε κάποιο ηθικό εμπόδιο, γιατί δεν υπάρχει η σκοπιμότητα της αμβλώσεως…»Το θέμα για εσάς είναι αν υπάρχει σκοπιμότητα,το πρόβλημα της άμβλωσης δεν μας απασχολεί καθόλου; Λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία με το σχόλιο του κ.Χάρη δηλαδή όπου δεν υπάρχει σκοπιμότητα της αμβλώσεως δεν υπάρχει κανένα ηθικό εμπόδιο για τη χρήση κυττάρων από εκτρωθέντα έμβρυα;Μπορούμε ελεύθερα να τα χρησιμοποιούμε; Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω τίθεται μόνο το θέμα των εκτρωθέντων εμβρύων; Το πιστοποιητικό του εμβολίου δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψην από κανέναν από τους Αρχιερείς μας που εμβολιαστήκανε; Εάν θα μας οδηγήσει σε ένα κοινωνικό αποκλεισμό;Τι επιπολαιότητα είναι αυτή όταν μιλάμε για την ψυχή μας...αδικαιολόγητη!

Χάρης είπε...

Το πιστοποιητικό του εμβολιασμού το αρνήθηκε ακόμη και η Μέρκελ γιατί, απλούστατα, αν κάνεις τον εμβολιασμό συνεχίζεις να μεταδίδεις τον ιό. Δεν έχει κανένα νόημα.

Χάρης είπε...

Όταν λέτε να αναλάβουμε την ευθύνη μας εννοείτε να σταματήσουμε όλα αυτά τα βασικά εμβόλια από τούδε και στο εξής;

Ανώνυμος είπε...

" .......ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ.......ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.....". ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ, ΔΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ;

Διονύσιος είπε...

Το mRNA είναι πληροφοριοδότης-καταδοτης,πού θα συλλέξει πληροφορίες τού DNA του κάθε ανθρώπου καί εν συνεχεία θα δημιουργήσει σύγχυση στα αντισώματα μας RNA,με σκοπό τήν αλλαγή DNA τού κάθε ανθρώπου.
Κατά αυτόν τον τρόπο η επιστήμη απαξιώνει τόν δημιουργό τού Σύμπαντος,ως ατελή και θεοποιείται ο άνθρωπος με την επιστήμη του.
Αυτή η θεοποίηση τής επιστήμης είναι του Εωσφόρου,πού θα επιφέρει πολλές παρενέργειες στο σώμα καί σίγουρα την μετά θάνατον αιώνια κόλαση,εάν δεν μετανοήσουν.
Το πιστοποιητικό εμβολίων είναι μία πραγματικότητα πού θα την εφαρμόσουν πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις καί θά ενσωματωθεί εν συνεχεία στην ηλεκτρονική ταυτότητα του κάθε ανθρώπου πού θα τήν παραλάβει,τα αναφέρει η αποκάλυψη τού Αποστόλου καί Ευαγγελιστού Ιωάννη.
Ο φόνος είναι φόνος με οποιοδήποτε τρόπο καί εάν χρησιμοποιείται,από την επιστήμη.

Ανώνυμος είπε...

Εκκλησία δεν είναι η διοικούσα Εκκλησία κάποιας χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Ο εμβολιασμός όπως και η χρήση μάσκας είναι πράξεις Πίστεως. Προσδοκώ να έλθη η σειρά μου να εμβολιαστώ ώστε να μην φθείρω το σώμα μου, όπως θα συμβή αν κολλήσω τον κορωνοιό (όστις τον ναόν του Θεού φθείρει φθερεί τούτον ο Θεός) και διότι ο Χριστιανός οφείλει να συμβάλλει στην προστασία της ζωής και της υγείας των συνανθρώπων του, πράγμα που θα συμβή όταν το 70% του πληθυσμού αποκτήσει ανοσία δια του ευλογημένου, ακίνδυνου εμβολιασμού και όχι διά νόσησης, εντατικών ΜΕΘ και θανάτων. 20 (είκοσι) γνωστοί μου ιερείς έως δεσποτάδες πέθαναν. Αρνητές βάλτε μυαλό! Μή γίνεσθε ηθικοί αυτουργοί δολοφονιών και όργανα του διαβόλου.

Ανώνυμος είπε...

καλά εσύ ανώνυμε 10:48 το τερμάτισες στην απιστία και την ασέβεια. Σε παρακαλώ μόνο μέτρα όσα χρόνια ζεις πόσους δολοφόνησες με τις ιώσεις σου, τις γρύπες σου, και μετά έλα να μου πεις πως σε πήρε ο πόνος από φέτος να το λάβεις υπόψη σου και να προσέχεις μέσα στον Ναό. γεμίσαμε αντιχρίστους τελικά που τους πήρε ο πόνος να μην γίνουν ηθικοί αυτουργοι δολοφονιώ. σκοτώσανε τις ψυχές τους και τους νοιάζει το σώμα τους!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΆΣΟΥΝ ΤΑ ΑΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΥΡΙΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΉΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΈΝΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;;;;

Kalemis είπε...

Αγαπητέ Χάρη πως προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...????Και μόνο που χρησιμοποιήθηκαν έμβρυα εκτρώσεων (αυτό είναι οι κυτταρικές σειρές που αναφέρεις) αρκεί για να θεωρηθεί εφάμαρτος ο εμβολιασμός, αφού δέχεσαι να κάνεις ένα εμβόλιο που δοκιμάστηκε σε υλικά αγέννητων-δολοφονημενων ανθρώπων.Επισης τα εμβόλια της λύσσας κ.λ.π που αναφέρεις γίνονταν στο παρελθόν χωρίς τέτοιες δοκιμές και από ενάρετους,θεοσεβουμενους, γνήσιους χριστιανούς ορθόδοξους ιατρούς.Οι σημερινοί γιατροί είναι πιστοί στον Ένα και Μοναδικό Τριαδικό Θεό? Τέλος τα λόγια του Μεσογαίας, όπως και να τα ερμηνεύσεις, νομιμοποιούν την έκτρωση.Κριμα...Ο Θεός να σε ελεησει.... Καλή μετάνοια...

Kalemis είπε...

Θα δεχομουν τον εμβολιασμό αν:1) Έστω και μια φορά να είχαν επικαλεστεί από τον Τσιοδρα μέχρι το Μητσοτάκη το όνομα και τη βοήθεια του Αγίου Τριαδικού Θεού 2)Δεν είχαν κλείσει τις εκκλησίες και δεν εδίωκαν τους ιερείς που κοινωνουσαν και τους πιστούς που πήγαιναν στους ιερούς ναούς,3)δε μας φακέλωναν με τα τέστ,τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά κ.λ.π,4)δεν εβαζαν σε καραντίνα τους υγιείς με την ψεύδη θεωρία περί μετάδοσης του ιού από ασυμπτωματικούς(ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ!!!),5)δεν έβαζαν περιορισμούς σε ταξίδια και 6)δε το πρόβαλλαν τόσο πολύ από πολιτικούς μέχρι ιεράρχες και το άφηναν ως προσωπική υπόθεση του καθενός, δηλαδή να το κάνουμε μόνοι μας,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΈΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ.

Kalemis είπε...

Σωστό!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς Χάρη: μήπως γνωρίζεις εάν το εμβόλιο της Pfizer έχει πάρει ή όχι, κανονική άδεια χρήσης;
Μήπως διάβασες στο σχετικό ένθετο πότε λήγουν οι κλινικές μελέτες φάσης ΙΙΙ;
Σε πληροφορώ ότι λήγουν το... φθινόπωρο του 2022!
Μπες και στο spc του νέου εμβολίου της Pfizer και θα μείνεις εμβρόντητος: γράφει ότι μπορεί κανείς να κάνει το εμβόλιο έστω και εάν έχει ήπιο κρυολόγημα ή ήπιο πυρετό..

Ανώνυμος είπε...

Σε όλες αυτές τις συζητήσεις περί των εμβολίων, δε φαίνεται να λαμβάνουμε καθόλου υπόψη μας μια βασική παράμετρο: είναι το εμβόλιο τόσο αποτελεσματικό όσο μας λένε; Όντως θα επιστρέψουμε σε κανονική ζωή (εργασία, Θεία Λατρεία, ελεύθερη Μυστηριακή Ζωή κλπ) όταν πιάσουμε αυτό το περίφημο 70%;

Απόψε που μιλάμε, το Ισραήλ με θαυμαστή αποτελεσματικότητα έχει εμβολιάσει το 53% του πληθυσμού του. Το κεφάλι μου μού λέει ότι θα έπρεπε κάποια πρώτα αποτελέσματα, μείωση κρουσμάτων, χαλάρωση μέτρων, θα έπρεπε να άρχιζαν όπου νά ΄ναι. Εν τούτοις το Ισραήλ ακούμε ότι αναφέρει νέα ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων, επιβάλει εγκλεισμό αυστηρότερο από ποτέ, κλείνει τα σύνορά του.

Εμένα μου αχνοφαίνεται μεγαλειώδες φιάσκο.

Χάρης είπε...

Προς "Ανώνυμο 31 Ιανουαρίου 2021 - 12:28 π.μ"

Λέτε

"Απόψε που μιλάμε, το Ισραήλ με θαυμαστή αποτελεσματικότητα έχει εμβολιάσει το 53% του πληθυσμού του. Το κεφάλι μου μού λέει ότι θα έπρεπε κάποια πρώτα αποτελέσματα, μείωση κρουσμάτων, χαλάρωση μέτρων, θα έπρεπε να άρχιζαν όπου νά ΄ναι"

Κι όμως, τα δεδομένα επιβεβαιώνουν αποτελεσματικότητα!

https://www.in.gr/2021/02/01/b-science/sars-cov2/mosialos-ti-deixnoun-oi-emvoliasmoi-sto-israil-gia-emvolio-tis-pfizer/

Ανώνυμος είπε...

Χάρη δεν δεχόμαστέ τίποτα από εκτρωθέντα έμβρυα.Σκέψουν πόσο τα έχουν τεμαχίσει για να γίνει η έκτρωση...και νεκρά να τα τεμαχίζουν πάλι.Πως το αντέχεις?

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε συνάνθρωποι. Είμαστε στο 2021 και πιστευετε οτι τα εμβόλια η διάφορες τροφές έχουν δολοφονημένα έμβρυα;.. Είστε αμόρφωτοι; Μήπως είστε μορφωμένοι αλλά ανίδεοι; Η απλά κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά και ακούτε κάτι και πιστεύετε ότι Ισχυει χωρίς να κάνετε έναν κόπο να ψαχτείτε επιστημονικά;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτησω... αφου με το εμβόλιο πάλι μπορεις να κολλήσεις τον κορονοιο καθώς και να το μεταδώσεις ποιο το όφελος;;;;;!!!!

Ειρήνη είπε...

Το τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός.... Παρακαλώ να μας φωτίσει για το σωστό... Και κάτι ακόμα οι προφητειες του Αγίου Παϊσίου βγαίνουν αληθινές δεστε αυτές που όταν τα είπε δεν υπήρχαν όλα αυτά που ζουμε τωρα.. Αφήστε τα όλα στον Θεό αυτό ξέρει για τον καθενα ξεχωριστά τι θα κάνει.. Υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Διονύσιε 30 Ιανουαρίου 2021 - 12:59 π.μ. μην γράφεις ό,τι σου έρθει στην κεφαλή.
Η Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννου δεν γράφει τίποτα για τα εμβόλια.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com