31 Ιουλ 2018

Τριτοκοσμικές καταστάσεις

Όλα τα ρεκόρ που «σπάει» η κυβέρνηση αυτή την περίοδο είναι αρνητικά. Η εικόνα της ασκούμενης πολιτικής μπορεί να είναι άσχημη και η επικοινωνιακή πολιτική του Μεγάρου Μαξίμου να χωλαίνει εμφανώς, αλλά η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη από τις εντυπώσεις! 

Οι νεκροί, όπως εύστοχα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν κρύβονται. Οι κυβερνήσεις, όμως, μπορεί να αποπειραθούν να... κρύψουν τον αριθμό τους. Οι τραυματίες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δεν αποθεραπεύονται με κομματικά ευχολόγια. Τα καμένα σπίτια δεν είναι εφικτό να «κουκουλωθούν». Τα καμένα δάση δεν μπορούν να βλαστήσουν με τα λόγια των κυβερνητικών προπαγανδιστών. Κάθε στιγμή που περνάει οι πολίτες μαθαίνουν, με ρυθμό πολυβόλου, και για άλλες, μέχρι τώρα άγνωστες, αβλεψίες, παραλείψεις, εγκληματικά λάθη, ολιγωρίες και περιστατικά, όπου αποδεικνύεται η ασχετοσύνη προσώπων σε θέσεις-κλειδιά του κρατικού μηχανισμού. 
Οι πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου έδειξαν ότι αυτοί που διοικούν το κράτος δεν μπορούν, ακόμα και όταν θέλουν! Μόνο η ικανότητα στην παραγωγή τριτοκοσμισμού είναι ευδιάκριτη και τώρα αλλά και στο σύνολο της περιόδου της μεταπολιτευτικής παρακμής. 
Οι θανατηφόρες πυρκαγιές είναι μία από τις μάστιγες που πλήττουν σε τακτά χρονικά διαστήματα την Ελλάδα. Η εγκληματικότητα, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, η ανεργία, η υπογεννητικότητα, ο εποικισμός της πατρίδας από ισλαμιστές, η αδυναμία αντιμετώπισης κρατιδίων όπως τα Σκόπια, η παράδοση των εθνικών κεκτημένων στους πιστωτές, η ξενοκρατία, η ατιμωρησία του μικρού αλλά και του οργανωμένου εγκλήματος, η μαφιοζοποίηση των πανεπιστημίων και η κυριαρχία πάσης φύσεως παραβατικών στοιχείων στους χώρους των σχολών, όλα δείχνουν προς τον Τρίτο Κόσμο.
Οι Έλληνες, χύνοντας ποταμούς αίματος και καταβάλλοντας μεγάλους κόπους, κατόρθωσαν να φτιάξουν κράτος, το οποίο κλυδωνίζεται και δείχνει να καταρρέει. Οι αγώνες των γενεών που πέρασαν, των τωρινών αλλά και τα δικαιώματα των γενεών που έρχονται, προδίδονται από τις ανίκανες ηγεσίες του τόπου.
Αυτή η κατάσταση, αν δεν αλλάξει άμεσα, απειλεί το κράτος και το έθνος με αφανισμό.
dimokratianews 31.07.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com