26 Φεβ 2010

Φιλορθόδοξος Ένωσις “Κοσμάς Φλαμιάτος”, Πολλά τα ψεύδη του Μητροπολίτη Πάφου

Πολλά ψεύδη, ασύστολα και σκόπιμα Μητροπολίτου

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Ντρέπομαι βλέποντας την κατάπτωση ενίων Επισκόπων. Δεν πρέπει πλέον να ανεχόμαστε και να επιτρέπουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Θλίβομαι όμως βαθύτατα, γιατί οι συνεπίσκοποί των τους καλύπτουν, επωμιζόμενοι και αυτοί βαρύτατη ευθύνη.
Νομίζω, όμως, ότι οι του «Φλαμιάτου», δεν ετόνισαν όσο έπρεπε, ότι αυτό είναι το ήθος πολλών εκ των Επισκόπων που υποστηρίζουν τον οικουμενισμό: ψεύδη, δολιότητες, ύβρεις και απειλές. Ο ιός του Βατικανού και της Διαμαρτύρησης τους έχει προσβάλει.
Να ελπίσουμε, ότι η κατανυκτική περίοδος που διερχόμεθα, θα αγγίξει την λιθώδη καρδία μας, θα δημιουργήσει ρωγμές, σε μας και τους Επισκόπους μας, ταπείνωση και μετάνοια, ώστε να αντισταθούμε σθεναρά στην παναίρεση της εποχής μας (κατά Πόποβιτς), να αποβάλουμε κάθε ξενόφερτο και διαστροφικό δόγμα, να αποστομώσουμε κάθε σύγχρονο Βαρλαάμ, Καλέκα και Βέκκο με την πείρα των θεοπνεύστων συγγραμμάτων των Αγίων μας, και ιδίως με τα αποστάζοντα θεία σοφία κείμενα του τιμωμένου αύριο Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.
Λεόντιος Διονυσίου

Ανώνυμος είπε...

H Ένωση ΚΟΣΜΑ ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ είναι απο τις καλύτερες και πιο αγωνιστικές ορθόδοξες ενώσεις.
Συγχαρητήρια θερμά.

Ξενοφώντας

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να τονιστεί ότι η Ένωσις ΚΟΣΜΑΣ ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ δεν θεωρεί άκαιρη την αποτείχιση όπως μερικοί ευγενικοί αντιοικουμενιστές, που ίσως να βλάπτουν παρα να ωφελούν τον αντιοικουμενισμό.

Ξενοφώντας

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com