31 Μαΐ 2023

Τρομοκρατούν τον κόσμο με τη «Νόσο Χ»: Την πρώτη κατά φαντασίαν «πανδημία» στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Τρομοκρατούν τον κόσμο με τη «Νόσο Χ»: Την πρώτη κατά φαντασίαν «πανδημία» στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Ο ΠΟΥ καλλιεργεί παγκόσμιο κλίμα φόβου μιλώντας για μία υποθετική πανδημία - Προβλέπουν πόσο «φονική» θα είναι χωρίς καν ακόμα να υπάρχει!

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

Νόσος Χ – Πανδημία: Η παγκόσμια υγειονομική δικτατορία περνάει σε ένα νέο level μαζικής παράνοιας, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των λαών της Δύσης πέρασαν επιτυχώς την προηγούμενη «πίστα» εκπαίδευσης. Μετά την ελαστικοποίηση των προϋποθέσεων για την ανακήρυξη μιας πανδημίας και την εργαλειοποίηση ενός ιού με πολύ μικρή θνητότητα, τώρα περνάμε στην ανακήρυξη μιας κατά φαντασίαν πανδημίας πριν καν αυτή συμβεί!

Ο λόγος για τη «νόσο Χ». Ένα υποθετικό, άγνωστο παθογόνο (!) που θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία στο κοντινό μέλλον! Ο όρος επινοήθηκε από τον ΠΟΥ το 2018, ένα χρόνο πριν το πρώτο ξέσπασμα του κορωνοϊού στη Wuhan της Κίνας.

Και όχι, δεν είναι απλά ένα επιστημονικό σενάριο ή μια «άσκηση» ετοιμότητας. Είναι μια γενική και επίσημη κατεύθυνση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που διατυπώθηκε στο πρόσφατο συνέδριο του. Και έχουν ήδη ξεκινήσει «ειδικοί» να (ξανα)εκτίθενται και να παρουσιάζουν – μάλιστα – και ιδιότητες της φαντασιακής πανδημίας! Ακολουθώντας τη «γραμμή» του ΠΟΥ, η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό κανάλι για να αρχίσει να ζεσταίνει τις μηχανές της εγχώριας βιομηχανίας τρόμου.

Συνηθισμένη από τις αόρατες «μελέτες» που επικαλούνταν συνεχώς στα χρόνια του κορωνοϊού, η κυρία Παγώνη άρχισε να μιλάει για τα γνωρίσματα της «νόσου Χ», και να παραθέτει στοιχεία για κάτι που δεν υπάρχει (!), άλλα θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει! Μιλάμε για τον ορισμό της αυτοεκπληρούμενης «προφητείας»!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα κυρίας Παγώνη λοιπόν, ο ΠΟΥ εκτιμά ότι η «νόσος Χ» θα είναι ένα παθογόνο το οποίο θα είναι κατά 70% πιο θανατηφόρο από τον κορωνοϊό! Αλήθεια, και γιατί να μην είναι… 99%; Γιατί να μην είναι 30%; Ή γιατί να μην έχει θνητότητα 0,5%; Βάσει ποιων στοιχείων κατέληξαν στο 70%; Πως είναι δυνατόν να μιλούν για το πόσο θανατηφόρα είναι μια νόσος που δεν έχει καν υπάρξει, άλλα είναι στον… δρόμο; Για την Covid – 19 έκαναν μήνες ολόκληρους για να υπολογίσουν τον δείκτη θνητότητας, και για τη «νόσο Χ» που προς το παρόν είναι ένα αποκύημα επιστημονικής φαντασίας, ακολουθούν τη μέθοδο του μέντιουμ;

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά που ακούμε; Μιλάμε για απίστευτο εμπαιγμό, χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα πια!

Τρία σενάρια τρόμου, που εξυπηρετούν τις πολιτικές τους

Πάμε παρακάτω όμως. Μας λένε ότι διάφοροι επιδημιολόγοι πιστεύουν ότι η «νόσος Χ» θα είναι ζωονοσογόνος, που σημαίνει ότι θα προέρχεται από άγρια ​​ή οικόσιτα ζώα και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί και θα μολύνει τον πληθυσμό. Αυτό θα ήταν μια χρυσή ευκαιρία να ποινικοποιηθεί πλήρως η οικιακή κτηνοτροφία και κάθε ίχνος διατροφικής αυτάρκειας όσον αφορά το κρέας, να προσθέσουμε εμείς, διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις.

Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο τρόμου, άλλα έχουμε και δεύτερο σενάριο ως… αναπληρωματικό, που είναι το σενάριο της βιοτρομοκρατίας. «Η απελευθέρωση τέτοιων ιών, είτε μέσω εργαστηριακών ατυχημάτων είτε ως πράξη βιοτρομοκρατίας, μπορεί να οδηγήσει σε μια θανατηφόρο νόσο Χ και έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιος κίνδυνος», λένε επιστήμονες.

Τι επιδιώξεις ευνοεί αυτό το σενάριο; Παρακολούθηση, παρακολούθηση και περισσότερη παρακολούθηση. Επιτήρηση, πιστοποίηση παντού και ψηφιακή σκλαβιά για όλους. Ισχυροποίηση του Μεγάλου Αδερφού, με υγειονομική «υπερκυβέρνηση» τον ΠΟΥ.

Δεν τελειώσαμε εδώ όμως. Έχουμε και τρίτο σενάριο, που μάλιστα κουβαλά μια εσάνς «πράσινης μετάβασης». Πως θα μπορούσε άλλωστε να λείπει η «οικολογική κρίση» από τα σενάρια τρόμου, εφόσον έχει γίνει ο αγαπημένος φερετζές της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Η «νόσος Χ» λοιπόν, αν δεν μας επισκεφθεί λόγω της κότας που έχουμε στο κοτέτσι μας ή λόγω του βιοτρομοκράτη που μαγειρεύει την επόμενη πανδημία στη γιάφκα του, θα έρθει από έναν ιό «ζόμπι» που είναι εγκλωβισμένος στους παγετώνες για αιώνες, άλλα θα απελευθερωθεί λόγω της «υπερθέρμανσης» του πλανήτη. Ναι, αυτά γράφονται επίσημα, σε μεγάλα ενημερωτικά site εντός και εκτός συνόρων.

Για να μην ξεπαγώσει ο ιός μαζί με κανένα Μαμούθ λοιπόν και έχουμε περιπέτειες, ευκαιρία να φορολογήσουν με «πράσινους» ισοπεδωτικούς φόρους κάθε τούβλο σπιτιού, κάθε μη ενεργειακό παράθυρο, κάθε εξάτμιση μηχανής ή αυτοκινήτου, κάθε συσκευή με υψηλό ενεργειακό αποτύπωμα, κάθε επιπλέον κιλό σκουπιδιών που πετάγεται στον κάδο, κάθε αυτάρκεια στη θέρμανση, κάθε επιπλέον κιλοβατώρα στο ρεύμα και πάει λέγοντας.

Άρα η «νόσος Χ», μπορεί να λειτουργήσει και ως ιδανικό άλλοθι για την ολοκληρωτική επιβολή του οικοφασισμού.

Τα όσα έχει αρχίσει να διοχετεύει ως «γραμμή» ο ΠΟΥ προς τα συστημικά ΜΜΕ, άλλα και η γενικότερη θεωρία για τη «νόσο Χ», βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με τις «προφητείες» του Bill Gates, o οποίος είναι άλλωστε ένας από τους κύριους χρηματοδότες του ΠΟΥ. Ο Gates λέει ήδη από το 2022 πως πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη πανδημία (είναι η περιβόητη… «πασαρέλα» πανδημιών που είχαμε γράψει σε κάποιο προηγούμενο άρθρο) και φρόντισε να το υπενθυμίσει στον κόσμο και τώρα, μέσω άρθρου του στους New York Times, προ δύο μηνών.

Άρα έχουμε και λέμε: Ο ΠΟΥ και οι διάφοροι «ειδικοί» που προειδοποιούν για τη «νόσο Χ», μπορεί να μην γνωρίζουν καν αν αυτό που «έρχεται» είναι ιός, βακτήριο, μύκητας ή άλλο παθογόνο, άλλα ξέρουν ότι «μας περιμένει στη γωνία» (έτσι ακριβώς γράφεται σε σχετικό άρθρο της New York Post), ξέρουν πόσο θανατηφόρο θα είναι, και ξέρουν με ποιες αφορμές θα ξεσπάσει.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του…

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com