30 Δεκ 2022

Ο σχισματικός Ντραμπίνκο διόρισε σε κατασχεμένο Ναό «κληρικό» αναμεμειγμένο σε ομοφυλοφιλικό σκάνδαλο.

 

Ο Αλέξιος Μπόνταρεβ [Oleksiy Bondarev] διορίστηκε εφημέριος στον κατασχεμένο Ναό της κανονικής Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Στο χωριό Ρούσανιβ [Rusaniv], οι αρχές και οι εκπρόσωποι της [σχισματικής] «Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας» οργάνωσαν την «μεταφορά» της ενορίας του Αγίου Νικολάου της [κανονικής] Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στις 25 Δεκεμβρίου, 2022, στο χωριό Ρούσανιβ, οικισμός Βελύκα Ντύμερκα [Velyka Dymerka], οι αρχές και οι εκπρόσωποι της [σχισματικής] «Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας» οργάνωσαν την «μεταφορά» της ενορίας του Αγίου Νικολάου της [κανονικής] Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα Tribuna-Brovary.

Σύμφωνα με την πηγή, «η κοινότητα περνά στην κυριότητα της επισκοπής Περιασλάφ-Βάισνεφ [Pereyaslav-Vyshneve] της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας», της οποίας επικεφαλής είναι ο Αλέξανδρος (Ντραμπίνκο). Ο Ντραμπίνκο διόρισε τον Αλέξιο (Μπόνταρεβ) εφημέριο στη νέα κοινότητα.

Αλέξανδρος Ντραμπίνκο

Ο Μπόνταρεβ είναι ένα από τα πρόσωπα στην σκανδαλώδη ομοφυλοφιλική-αλληλογραφία του Ντραμπίνκο με κάποιους νέους ανθρώπους, η οποία δημοσιεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης τον Φεβρουάριο του 2021. Το κανάλι Churcher τέλεγκραμ δημοσίευσε τα στιγμιότυπα της αλληλογραφίας, βάσει των οποίων ο Α. Σαρί [A. Shariy] έφτιαξε το αποκαλυπτικό βίντεο «Ένα μικρό μυστικό της OCU».

Αργότερα, ο μπλόγκερ Αλέξανδρος Βοζνεσένσκυ [Alexander Voznesensky] δημοσίευσε στιγμιότυπα της σελίδας του Μπόνταρεβ από τον ιστότοπο γνωριμιών για ομοφυλόφιλους Hornet, όπου αποκαλεί τον εαυτό του «αιδεσιμότατο» και προσδιορίζει τις προτιμήσεις του στις ενδόμυχες σχέσεις.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ντραμπίνκο «χειροτόνησε» τον Μπόνταρεβ διάκονο και μετά ιερομόναχο. Το 2022 ο Μπόνταρεβ ήταν κληρικός στον «Καθεδρικό Ναό της Μεταμορφώσεως» στην κατοικημένη περιοχή Τερέμκυ [Teremky] του Κιέβου. Τώρα διορίστηκε εφημέριος στον «μεταφερμένο» Ναό του χωριού Ρούσανιβ.»

Union of Orthodox Journalists

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δείτε και -Ο σχισματικός «Μητροπολίτης» Ντραμπίνκο θεωρεί την κανονική Εκκλησία της Ουκρανίας καρκίνωμα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα ρεζιλίκια κ τις ανωμαλίες τα βλέπουν στο Φανάρι; εάν νομίζουν ότι όλοι αυτοί είναι ορθόδοξοι χριστιανοί τότε βλέπουν μέσα σε καθρέπτη τον εαυτόν τους.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com