27 Σεπ 2020

Ανελεύθερες σεσημασμένες μαριονέτες

Σχετική εικόνα

Ανελεύθερες σεσημασμένες μαριονέτες

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Η υφιστάμενη κατάσταση καθίσταται λίαν κρίσιμος, καθόσον αφορά τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες των πολιτών, δεδομένου ότι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις αναφορικώς με τις ελευθερίες μας ως πολίτες αυτού του τόπου.

Ο ανθελληνικός παράγων έχει εμφιλοχωρήσει εις μέγιστο βαθμό, ήδη εκ των σχολείων, όπου εκεί διαπλάθεται η νέα γενιά πολιτών και διαμορφώνεται το μέλλον του δύσμοιρου τούτου τόπου, όπου η Ελλάς προϊόντος του χρόνου και βαθμηδόν απόλλυται.

Η φρενίτιδα εξ αφορμής του ιού και η εν γένει ρατσιστική αντιμετώπιση των Ελλήνων, εντός των κόλπων της Πατρίδας μας ή  σκόπιμη εξομοίωση του πατριωτισμού με τον Φασισμό συνιστά μία θεμελιώδη παρελκυστική τακτική , η οποία καλλιεργήθηκε, κυρίως, εκ της Μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν, όπου καλλιεργήθηκαν οι επιγενόμενες γενιές με εμπάθειας προς την γλώσσα και μίσος προς τον Ελληνισμό.

Η συναυτουργία όλων των μεταπολιτευτικών κομμάτων, της κατ’ επίφαση δημοκρατίας, ή κατ’ άλλη διατύπωση της ιδιότυπης δικτατορίας εις την οποία βιώνουμε, έχουν δημιουργήσει μία κοινωνία η οποία  στερείται εθνικής συνειδήσεως διότι, έχει υπολάβει εις το υποσυνείδητο της, εξαιτίας και συνεπεία της επί μακρόν, υφισταμένης φαιάς προπαγάνδας, ότι η έννοια του έθνους, της ταυτότητας, όπως τούτο εξάλλου, προς το παρόν τουλάχιστον, αποτυπώνονται ανάγλυφα εις το εν ισχύ, Σύνταγμα, δηλαδή η έννοια του έθνους και της Πατρίδας κατά την Συνταγματική έννομη τάξη, η έννοια της εθνικής και θρησκευτικής περαιτέρω συνειδήσεως, συνιστούν επιλήψιμες καταστάσεις.

Η Ελλάς η οποία ακρωτηρίασε το παρελθόν της, αποδέχθηκε τον αφελληνισμό της πατρίδας μας, άνευ ετέρου τινός, δέχεται αδιαμαρτύρητα τον τετελεσμένο εποικισμό της Ελλάδας και εν ευρεία εκτάσει την επιδοτούμενη ισλαμοποίηση της Ευρώπης με την συνδρομή των υπερεθνικών υποζυγίων της και την πρόθυμη αρωγή της ανθελληνικής αριστεράς.

Τα ως άνω συνιστούν μία επαναλαμβανόμενη πραγματικότητα καθότι βιώνουμε τον διωγμό μας και την βίαιη ήδη εν εξελίξει επιβολή ενός πολυπολιτισμικού έθνους, με την ποινικοποήση του Ελληνισμού και τον εξοβελισμό της Ορθοδοξίας.

Το ουδετερόθρησκο και ουδετερο-εθνές κράτος συνιστά ανυπερθέτως, μία νέα πραγματικότητα η οποία οικοδομείται δια μέσω των θεσμών, οι οποίοι κατ’ ουσίαν εν Ελλάδι καθίστανται ανύπαρκτοι και υπονομεύουν επί τη πράξει την απρόσκοπτη ανάπτυξη της Ελλάδας.

Η νόθευση της συμπαγείας της Ελλάδας δια του μεθοδευμένου υποδόριου επιβεβλημένου «μιθριδατισμού» συνιστά μία άφευκτη πραγματικότητα, διότι δημιουργείται ένα νέο έθνος, δίχως ιστορία και πολιτισμό, πλήρως αφιστάμενο από το παρελθόν, διαποτισμένο με αλλότρια από την ιστορική μας συνέχεια χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Ως εκ τούτου λοιπόν, η χώρα, μετατρέπεται σε χώρο, ευνοείται η εγκατάσταση των αλλοδαπών και η όλο και διαρκή διεκδίκηση δικαιωμάτων, εις το έδαφος μας, την στιγμή την οποία ο ελληνισμός συρρικνώνεται.

Ο μέσος Έλληνας, λόγω της πλύσεως εγκεφάλου και της διανοητικής λοβοτομής την οποία έχει υποστεί παιδιόθεν, αντί να στραφεί κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών του πνευματικού ευνουχισμού του στρέφεται κατά των ιερών και οσίων της πατρίδας του, δίχως να δύναται να αφυπνισθεί και να συνειδητοποιήσει με ενάργεια, το τι συντελείται και τεκταίνεται εις βάρος του.

Εν άλλοις λόγοις, δηλαδή ο μέσος Έλληνας, δηλώνει αριστερός, δίχως να γνωρίζει τι εστί αριστερά, απλώς επειδή είναι της μόδας, φρονεί ότι είναι επαναστάτης δίχως όμως να γνωρίζει τι πρεσβεύει, ποια είναι η αιτία και τι ευαγγελίζεται η αριστερά προς έναν χώρο ο οποίος έχει παγκοσμίως χρεοκοπήσει, μισεί τον ελληνισμό και απεργάζεται τον εποικισμό της Ελλάδας, ασφαλώς με την συνέργεια των δήθεν φιλελεύθερων, ακολούθως ο μέσος πολίτης, δεν διαβάζει, δεν μελετά, δεν έχει κριτική σκέψη, συγκροτημένο τρόπο ερμηνείας και αντίληψης της τρέχουσας πραγματικότητα, πληροφορείται και εμπιστεύεται τα συστημικά Μ.Μ.Ε τα οποία προπαγανδίζουν ασύστολα κατακερματίζοντας την αλήθεια και παραχαράσσοντας κατά το δοκούν τις ειδήσεις, με συνέπεια να καθίσταται αθελουσίως, έρμαιο και ρυθμισμένο άθυρμα της εκάστοτε καθεστηκυίας καταστάσεως.

Ο αριστερός, ανενημέρωτος έλληνας, το παίζει δήθεν πολιτισμένος, αγκαλιάζοντας τους μετανάστες συλλήβδην, πλην όμως δεν έχει ουδεμία ευαισθησία δια τους έλληνες αστέγους και πτωχούς, δεν επιδεικνύει ουδεμία ευαισθησία δια τις αλύτρωτες πατρίδες και δια την διεθνή αδικία εις βάρος των Ελλήνων προς την Ϊμβρο, την Τένεδο, την Μικρά Ασία, την Κύπρο, την Θράκη, όχι επειδή έχει ιστορική γνώση και άποψη απλώς επειδή δεν το αναφέρουν τα κανάλια.

Η σύγχυση εις την οποία έχει περιέλθει ο σύγχρονος έλληνας-ανθέλληνας, ολοκληρώνεται με το να εξαπολύει δηλητήριο κατά της Ορθοδοξίας, χαρακτηρίζοντας τον Χριστιανισμό ως σκοταδισμό και οπισθοδρόμηση, να σύρεται πίσω από την επιμελώς μεθοδευμένη προπαγάνδα των αλλοδόξων-μισαλλόδοξων, οι οποίοι δαιμονίζονται και μόνον εις την δεσπόζουσα όψη του ισχυρού Σταυρού της Ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεως μας.

Ο σύγχρονος Έλλην, απορρίπτει και υβρίζει τα Θεία, δηλώνει ευθαρσώς ως άθεος,  και ασκεί κριτική κατά της Εκκλησίας, ακκίζεται προοδευτικός δήθεν δια τα ατομικά δικαιώματα, όμως λόγω της υπερεκχειλίζουσας ευηθείας, δια της οποίας τον κατατρύχει, ελλείψει γνώσεών, ανέχεται την επονείδιστη υποτίμηση της γυναικός από το Ισλάμ, την θεοκρατική αντίληψη δια τα πολιτικά γεγονότα, τα απάνθρωπα και μη ειρηνικά έθιμα τους, ως προς αυτά εθελοτυφλεί ή σιωπά εκκωφαντικά ένεκα αγνοίας.

Ως εκ τούτου λοιπόν ο σύγχρονος Έλλην, αποτελεί έναν ανερμάτιστο καταναλωτή ατομοκεντρικό απαίδευτο πολίτη, ο οποίος διαμορφώνεται κατά 80% από τα Μ.Μ.Ε, δεν δύναται να ερμηνεύσει τον κόσμο γύρω του, καθίσταται ανήμπορος να διαρρήξει τα στεγανά κλισέ των συνειρμών, τα οποία του έχουν επιβάλλει οι σύγχρονοι δήμιοι, καθότι ακριβώς αποτελούν την σύγχρονη ειρκτή ποδηγετήσεως του.

Μία χώρα η οποία μισεί την ιστορία της, δεν υφίστανται αγάλματα εις τους δρόμους, αποθεώνονται ως επαναστάτες ένας εσμός  διαταραγμένων ανθρώπων, οι οποίοι αποτελούν τον έμμισθο Δούρειο ίππο του συστήματος, ο οποίος κατατείνει και σκοπεί την πρόκληση σύγχυσης εις την κοινωνία, αποβλέπει εις τον αποπροσανατολισμό και εν τέλει εις τον καθολικό εξανδραποδισμό και την ποδηγέτηση του ως προς την εξέλιξη των γεγονότων.

Εις αυτές τις στιγμές του παραλογισμού, αναφύονται εύλογα και θεμιτά ερωτήματα σχετικώς προς το ποιος εν τέλει κυβερνά αυτόν τον τόπο, καθότι ουδείς αγαπάει ανθρώπινα και στοιχειωδώς την πατρίδα του, δεν σέβεται τους αγώνες, τα ποτάμια αίματος των προγόνων μας, βεβηλώνουμε τις Ιερές εικόνες των δημιουργών μας, οι οποίοι μας ανέχονται με περισσή υπομονή, η Παναγίας μας η Υπεραγία μήτηρ όλων ημάς καθώς και ο Κύριος μας εις τον οποίο έχουμε εναποθέσει άπασες της ελπίδες μας δια την εξανάσταση του Γένους μας.

Είναι πρόδηλο ότι η Ελλάς βαίνει εις κρημνόν, διοικείται από έκγονους ανθελλήνων, πρόκειται όχι απλώς δια  σεσημασμένες ανελεύθερες μαριονέτες αλλά δια δόλιους ανθέλληνες οι οποίοι μας κυβερνούν με παραποιημένα ονόματα, δίχως ίχνος ευαισθησίας δια τον ελληνικό λαό, αλλά και αγάπη δια την πατρίδα, οι οποίο εντέλλονται από τους κοσμοεξουσιαστές δια να επιβάλλουν, βαθμηδόν την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η δημαγωγία και η εργαλειοποίηση της θρησκείας, της υγείας, της μετανάστευσης συνιστούν, μέθοδοι καθυποταγής των μαζών και προλειάνσεως του εδάφους προκειμένου να επιτύχουν τα σκοτεινά τους σχέδια.

Εν κατακλείδι, Ελλήνων, ανάνηψις, Στώμεν καλώς, Στώμεν μετά φόβου, ας νήφουμε και ας αγρυπνούμε, Ελλήνων Ανάνηψις ή άλλως εξ ύπνου εγερθήναι.

Ως εκ τούτου η λύση, είναι πνευματική καθοδήγηση, κατάδυση εις το μεγαλείο της Ορθοδοξίας, μελέτη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας και διαρκής αγώνας άχρι εσχάτών δια να προασπίσουμε τα πρωτοτόκια μας και να επανακτήσουμε ότι έχουμε απολέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com