31 Δεκ 2018

Υποτιμούν συνεχώς τη νοημοσύνη μας!

Τα... fake εκδοτήρια!
Το 2018 τελειώνει με κωμικοτραγικό τρόπο για την κυβέρνηση και δυσάρεστο για τον λαό. Η φιέστα των εγκαινίων του (ανύπαρκτου) μετρό της Θεσσαλονίκης ήταν μία επιπλέον απόδειξη της αδυναμίας όσων κατατρύχονται από τη νόσο του παλαιοκομματισμού να καταλάβουν τη διαφορά που χωρίζει την πολιτική επικοινωνία από την αυτογελοιοποίηση.

Ακόμα και η προπαγάνδα, όταν ξεπερνά έναν βαθμό θρασύτητας και υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη του λαού, επιστρέφει σαν μπούμερανγκ σε όσους σκοπεύουν να αποκομίσουν κέρδη από αυτήν.
Το ζήτημα πάντα είναι η πραγματικότητα και όχι η εικονική εκδοχή της, η τηλεοπτική κατασκευή, η οποία θα προσπαθήσει να «πείσει» τους πολίτες για την ικανότητα ή μη οποιασδήποτε κυβέρνησης. Αυτό που παρακολούθησαν οι Ελληνες με τον εγκαινιασμό μιας… στάσης του μετρό της Θεσσαλονίκης με τα ζωγραφισμένα (!) εκδοτήρια εισιτηρίων ήταν κατώτερο των περιστάσεων. Επίσης ήταν προσβλητικό για τον λαό μας, που αντιμετωπίζεται σαν ένα άθροισμα εύπιστων ανοήτων που θα παρασυρθούν από τις προκάτ εικόνες για να ψηφίσουν τον «φύλαρχο» που βγάζει τα περισσότερα κουνέλια από το καπέλο των εντυπώσεων.
Το στοίχημα για κάθε κυβέρνηση δεν είναι να υποσχεθεί λιμάνι στην Καρδίτσα και πανεπιστήμια στις βουνοκορφές, αλλά να αναμετρηθεί με υπαρκτά προβλήματα και να παρουσιάσει μετρήσιμα και αντιληπτά από όλους έργα: ο εξισλαμισμός της πατρίδας μας από τη λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα, η προδοσία των Πρεσπών και η παραχώρηση της Μακεδονίας στους Σλάβους σφετεριστές της Ιστορίας της, η διαλυμένη οικονομία, η ανεργία, η ανασφάλεια και η εγκληματικότητα επιπέδου Κολομβίας που διαλύει τη χώρα, η τρομοκρατία, η διαφθορά και η αναξιοκρατία, η μετανάστευση των νέων και -φυσικά- η υπογεννητικότητα είναι τομείς στους οποίους η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς. Σε αυτά τα πεδία της πολιτικής όχι μόνο δεν έχει παρουσιαστεί θετικό έργο αλλά έχουν γίνει πολλά βήματα πίσω.
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ορισμένοι. Τα κόλπα προηγούμενων δεκαετιών (αν όχι αιώνων) δεν πιάνουν πια. Οι αποδείξεις για την ακρίβεια των προαναφερθέντων θα δοθούν από τον λαό στις εκλογές λίαν συντόμως.
dimokratianews31.12.2018
Απίστευτο: Ο Τσίπρας εγκαινίασε στάση Μετρό με fake εκδοτήρια -Ηταν... μουσαμάδες [εικόνες] Πηγή:  iefimerida 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com