28 Απρ 2014

Τάμα ή Τέμενος;;;




ΤΑΜΑ ή ΤΕΜΕΝΟΣ;;;
Γιατί κατηγορούν την ελληνική πολιτεία για το τζαμί; Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα γίνει ούτε ένα τζαμί πουθενά στην Ελλάδα, αν δεν γίνει Εκκλησία η Αγία Σοφία, αν δεν ανοίξει η θεολογική Σχολή της Χάλκης, αν δεν σταματήσουν τώρα οι σφαγές στη Συρία, αν δεν ανοίξουν εκκλησίες στο Κατάρ, στα Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία. Με ποιο δικαίωμα ζητούν τζαμί; Ο Αλλάχ είναι παντού, αφού έτσι κι αλλιώς γονατίζουν σε πλατείες, κήπους και γήπεδα...Τι τα θέλουν τα ντουβάρια; Ας πιέσουν τις κυβερνήσεις τους με τους συλλόγους και τις πρεσβείες τους να μας επιτρέψουν και μας να φτιάξουμε ναούς στα προαναφερθέντα κράτη και θα δούμε. Να ισχύσει η αρχή της αμοιβαιότητας.

Και κάτι άλλο: δεκάρα τσακιστή δεν πρέπει να δώσει το Δημόσιο για τζαμί. Μόνο με δικά τους λεφτά να αγοράσουν το χωράφι και να χτίσουν το τέμενος και χωρίς πετροδολλάρια. Όπως κτίζονται και οι ναοί μας χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις και όπως επί 400 χρόνια χτίζαμε μέσα σε 40 μέρες τις εκκλησιές μας. Αυτά τα λεφτά που στέλνουν στις χώρες τους, με αυτά να χτίσουν το τζαμί.
Και μη κακοφαίνεται στους ισλαμολάγνους παλιοέλληνες το δημοψήφισμα. Και στην Ελβετία για τους μιναρέδες έγινε δημοψήφισμα και σε άλλα χριστιανικά κράτη.
Σεβόμαστε ασφαλώς τη θρησκευτική πίστη κάθε ανθρώπου, αρκεί να μη θίγει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ουαί υμίν αριστεροί και αναρχικοί υποκριτές! Σέβεται το Ισλάμ τα δικαιώματα των άλλων θρησκειών; Της γυναίκας; Της διαφορετικότητας; Έχουν καταλάβει οι ανόητοι ψευτοκουλτουριάρηδες τι σημαίνει ιερός πόλεμος και ποιος είναι ο δρόμος για τον ισλαμικό παράδεισο; Η σφαγή των απίστων!!!
Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει σύγκρουση πολιτισμών και ποιό το αποτέλεσμα, όταν κυριαρχούν τα ένστικτα και όχι η αγάπη και η δικαιοσύνη. Καθρεπτισθείτε ανόητοι στην ουτοπία της πολυπολιτισμικής δύσεως και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.
Το τζαμί δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Πρώτα θα αυξήσει τις μεταξύ τους συγκρούσεις, θα ανοίξει την όρεξη και για άλλα πάσης ισλαμικής αιρέσεως τεμένη και θα αποτελέσει η όλη υπόθεση μια βραδυφλεγή βόμβα στα σπλάγχνα της ελληνικής κοινωνίας. Μη ανησυχείτε. Οι μουσουλμάνοι όνειρο έχουν όχι να φτιάξουν ένα τζαμί, αλλά να πάνε μια φορά στη ζωή τους προσκύνημα στη Μέκκα. Οι Έλληνες καίγονται περισσότερο για τζαμί όχι βέβαια από πλουραλισμό και ανεξιθρησκεία, αλλά από ψηφοθηρία.
Αν οι μουσουλμάνοι επήλυδες ήθελαν τζαμιά και προσευχές, δεν θα διάλεγαν την Ελλάδα για προορισμό του καραβανιού τους, αλλά τα πλούσια ομόθρησκα εμιράτα που έχουν και δουλειές, έχουν και τζαμιά και στα οποία πάμε κι εμείς τώρα εκεί για εργασία. Λοιπόν φημιζόμαστε για επιπολαιότητα, ας μη φτάσουμε όμως και στην ηλιθιότητα!
Εξάλλου εμείς έχουμε άλλα στο μυαλό μας τώρα: να φτιάξουμε το τάμα του Έθνους μέσα σε 7 χρόνια μέχρι το 2021 που κλείνουν 200 χρόνια από την Επανάσταση. Θάμαστε τα χειρότερα «γιουσουφάκια» πάσης ανατολής αν αντί για το Τάμα στο Σωτήρα Χριστό φτιάξουμε το τζαμί του Ισλάμ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραιες οι παρατηρησεις!
Μας ειχε κανει εντυπωση που ---πρωην Πρωθυπουργος ,επεσκεφθη τον Απριλιο του 2013 την Κων/λη και εδωσε συνεντευξη στο Τουρκικο Πρακτορειο και ευχηθη για την Ελληνοτουρκικη φιλια εννοωντας...και εμεις δεν ξερουμε τι αλλα το κυριοτερο εταχθη υπερ της ανεγερσεως Τζαμιου στην Αθηνα(βλπ Νεα 18/4/2013),κατηγορησε δε την Ελλαδα για καθηστερηση της δημιουργιας Τζαμιου λεγοντας''δυστυχως στην Ελλαδα ειναι πιο ευκολο να σταματησεις κατι ,παρα να δημιουργησεις κατι.
Οταν πρωθυπουργοι δηλωνουν τετοια πραγματα ανθελληνικα και αντορθοδοξα,γινεται να μην αντιδρασει ο ελληνικος λαος;;;Τι καλο να περιμενουμε αποαυτους;;;Και κατι αλλο .Ακουστηκε ,οτι ο Ελληνοαμερικανος Κρις Σπυρου διεκδικει το ανοιγμα της αγιας Σοφιας στην Κων/λη,ονομαζοντας αυτην ''παγκοσμια ενορια''(Δεν θυμαμαι σε ποια εφημεριδα το διαβασα)..Ναος δηλαδη ,οπου θα συμπροσευχονται ολες μαζι οι θρησκειες...Αγνοουν οτι οταν τον Δεκεμ του 1452 συλλειτουργησαν οι Ορθοδοξοι με τους πα;πικους,σφαγιαστηκαν απο τον κατακτητη ολοι οι Κωνσταντινοπολιτες.Η αγ.Σοφια να εγκαινιασθη και να λειτουργηση ξανα μονον απο Ορθοδοξους κληρικους και οχι απο αλλοδοξους αιρετικους.Οι Εκκλησιες μας στις μουσουλμανικες χωρες καιγονται και εμεις εδω οχι μονον θελουμε να αναγειρουμε Τζαμια αλλα θελουμε και να ξεναγησουμε σπουδαστες μας εις αυτα,αγνοωντας τι περασε η χωρα μας απο αυτους,,,αγνοωντας τα δεινα της Κυπρου το 1974,,,την δουλεια της το 1821,,,,,και να εγκαταστησουμε εδω τους οπου γης μουσουλμανους και να ακουμε τους Ιμαμιδες και η καμπανα της Εκκλησιας να χανεται μεσα σε αυτη την ακριδα των δαιμονικων φωνων των χοτζηαδων.Η καταπτωσις της Ελλαδος να παραδιδεται αμαχητι στις ορεξεις τωνΕβραιομασονων και μουσουλμανων..... η εβραιο-μουσουλμανοποιησις ...οχι μονον τηςχωρας μας ,,,,αλλα και ολης της Ευρωπης διαφαινεται πλεον καθαρα.Και να καταληξουμε εις το Δρομοκαιτειον,αφου θα μας προσφερει η Κυβερνησις και οι συνακολουθοι τα κανιβαλικα θεαματα απο τους μηναρεδες του Βοτανικου.Να εβρεθη ενας χριστιανος να αναστησει τη χωρα μας,διοτι αυτοι δεν ειναι ευεργετες της χωρας,αλλα ...πιονια της Νεας Ταξης ''φιλανθρωποι '' κατα τα αλλα ....ν α μας αφαλατωσουν και πνευματικα????. Αν δεν ειχαμε την πιστιν μας, πηγαιναμε χαμενοι.
Αλλα βαρυκοοι οντες,εχουν δρομολογησει τα- οροθεντα.Δημιουργουν δε και μισος μεταξυ των φυλων και οχι συμπορευση,διοτι καθως θα πληθαινουν τα Τζαμια και οι πληθυσμοι θα εισερχονται και η αθεια θα διδασκεται γυμνη τη κεφαλη,τα φυτωρια θα πολλαπλασιαζονται,δεν ειναι;;;Αλλα ειπαμε,εμεις ψηφισαμε να διδασκουν και μουσουλμανοι στις θεολογικες σχολες και Ο Κυριος αναφωνη ''εγω ειμι το Φως του κοσμου''Ιωαν 8-12)...αλλα οι ''Ορθοδοξοι -Ελληνες''ηγαπησαν το σκοτος μαλλον η'το Φως.Ιωαν 3-19)...-
Χριστος Ανεστη!


Ερωτησα καποιον μουσουλμανο ,που προσευχονται και μου ειπε στην Αθηνα σε καποιο υπογειο.Κατα την ατελη μου γνωμη ,εκει πρεπει να παραμεινουν να προσευχονται''εις τας μανδρας και εις τα σηραγγας κρυμμενοι εις τα σπηλαια των ^ ανετειλεν Ο ηλιος και συνηχθησαν εις τας μανδρας αυτων κοιτασθησονται.ψλμ 103:23-και οχι μονον τωρα, αλλ ως καλως γνωριζω και εις τον αιωνα τον απαντα θα μεινουν κρυμμενοι εις τα σπηλαια των ,μας λεγει για ολους αυτους τους απιστους και αιρετικους ο εξαιρετος πατηρ Διονυσιατης Θεοκλητος,οπου χρησιμοποιησε τον ψαλμωδο οτι το ειπε τροπικως για ολους αυτους τους αντιχριστους.-!
Χριστος Ανεστη!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com