31 Ιαν 2012

Μητρόπολη Κιλκισίου: Διανομή της Καινής Διαθήκης στα σχολεία σε συνεργασία με τους Γεδεωνίτες!!


Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας, η Ιερά Μη

Διανομή Καινής Διαθήκης σε μαθητές από τον Μητροπολίτη Κιλκίς
Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας, η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς και τον θρησκευτικό Σύλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» μοίρασε σήμερα σε όλους τους Μαθητές και τους Καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων που ανήκουν στην πνευματική της δικαιοδοσία.

    Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη, τον Πρόεδρο της Ε.Λ.Μ.Ε. Κιλκίς κ. Μιχαήλ Λουκοβίτη και εκπρόσωπο του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» επισκέφθηκε και μοίρασε το Ιερό Βιβλίο της καινής Διαθήκης στο Γυμνάσιο και το Ενιαίο Λύκειο Χέρσου καθώς και στο Γυμνάσιο και στο Ενιαίο Λύκειο Σ. Σ. Μουριών ενώ την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 1ο Ενιαίο Λύκειο Κιλκίς, το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς και την ΕΠΑ.Σ Κιλκίς. Στους σύντομους χαιρετισμούς του προς τους μαθητές ο Ποιμενάρχης Κιλκίς παρότρυνε τους μαθητές να μην σταματούν να προοδεύουν και να μορφώνονται, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις σπουδές τους, με υγεία και δύναμη.
            Εκπρόσωποι του Μητροπολίτου συνοδευόμενοι από μέλη του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» διαμοίρασαν το Ιερό Βιβλίο της Καινής Διαθήκης στα υπόλοιπα σχολεία της Μητροπολιτικής περιφέρειας.  Συγκεκριμένα ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Θεοδωρίδης επισκέφθηκε το 1Ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 2ο Ενιαίο Λύκειο Κιλκίς, το Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς και το Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς. Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Ξενιτίδης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ευκαρπίας ενώ ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Ιωάννου με τον π. Θεόδωρο Κερεστετζή, Εφημέριο Νέας Μεσημβρίας, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Νέου Αγιονερίου καθώς και ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Γεωργαντής μαζί με τον π. Γεράσιμο Καβατζικλή, Εφημέριο Καμπάνη, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου, το Γυμνάσιο Καμπάνη, το Γυμνάσιο Βαπτιστή, και το Ενιαίο Λύκειο Καμπάνη.
Δείτε σχετικά και :

-Επίσκοποι μοιράζουν την Καινή Διαθήκη στα σχολεία μαζί με τους Γεδεωνίτες !!

-Μητρόπολη Κορίνθου: Διανομή της Καινής Διαθήκης στα σχολεία σε συνεργασία με τους Γεδεωνίτες!!

-Μητρόπολη Μεσσηνίας: Διανομή της Καινής Διαθήκης σε σχολεία και Αστυνομία σε συνεργασία με τους Γεδεωνίτες!!

-Ξεσάλωσαν οι Γεδεωνίτες μετά την αδιαφορία πολλών επισκόπων.

-Γεδεωνίτες ή «Φίλοι της Αγίας Γραφής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com