24 Νοε 2022

Στα Δίπτυχα της κανονικής Ουκρανικής Εκκλησίας μπήκε η ψευδοεκκλησία των Σκοπίων! Μήνυμα στην Εκκλησία της Ρωσσίας.

Οι  Εκκλησίες Κων/Πολης, Ελλάδος, Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρωσσίας, Αντιοχείας, Πολωνίας και τώρα Ουκρανίας (Ονουφρίου) αναγνωρίζουν τους σχισματικούς των Σκοπίων. [ΕΔΩ]

Εν τω μεταξύ, η Εκκλησία της Ρωσσίας διέκοψε και την μνημόνευση των κάτωθι 19 Ελλήνων Μητροπολιτών που έχουν συλλειτουργήσει με τους σχισματικούς (αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι ο «θεωρητικός» του ουκρανικού κακοκέφαλου Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος που παρέσυρε όλους τους άλλους, δεν έχει ακόμη συλλειτουργήσει με τους αχειροτόνητους σχισματικούς και δεν βρίσκεται στην λίστα)!

1.Αθηνών Ιερώνυμος
2.Βεροίας Παντελεήμων
3.Άρτης Καλλίνικος
4.Τρίκκης Χρυσόστομος
5.Δημητριάδος Ιγνάτιος
6.Φωικίδος Θεόκτιστος
7.Ζακύνθου Διονύσιος
8.Κίτρους Γεώργιος
9.Ξάνθης Πανετελεήμων
10.Εδέσσης Ιωήλ
11.Γρεβενών Δαυίδ
12.Μαρωνείας Παντελεήμων
13.Φιλίππων Στέφανος
14.Διδυμοτείχου Δαμασκηνός
15.Καστορίας Καλλίνικος
16.Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος
17.Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος
18.Σταγών Θεόκλητος
19.Νέας Κρήνης Ιουστίνος
[ΕΔΩ]

ΕΠΕΙΔΗ στηρίζουμε την αλήθεια οφείλουμε να πούμε στην Εκκλησία της Ρωσσίας να μην κουράζεται άλλο με τις λίστες.

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ η αναγνώριση της «εθνοφυλετιστικής» ψευδοεκκλησίας των Σκοπίων από το Πατριαρχείο Μόσχας βάζει, για άλλους λόγους βέβαια, και όλους εμάς που στηρίζουμε το δίκιο της Ρωσσικής Εκκλησίας στην Ουκρανία μέσα σε αυτήν την λίστα.

ΟΥΔΕΙΣ Έλλην επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε κοινωνία με το σχισματο-αιρετικό μόρφωμα που επιβουλεύεται την ταυτότητά του, την ιστορία του, την γη του.

Αδελφοί εκεί στην Ρωσσία. Οι λίστες σας έχασαν πλέον το νόημά τους όταν αυτοακυρώνεστε. Μήν κουράζεστε λοιπόν άλλο, βάλτε μας μέσα όλους να τελειώνετε.

Είθε κάποιος επιτέλους να προσκολληθεί στην Αλήθεια και μόνο σε αυτήν, διότι το Σχίσμα που ξεκίνησε ο Βαρθολομαίος βαθαίνει και η Στρατευομένη Εκκλησία του Χριστού γίνεται θρύψαλα.

Καθόμαστε όμως και κάνουμε παράπονα στους ξένους, όταν οι δικοί μας εδώ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. «Έλληνες», σου λέει, που αναγνώρισαν το αιρετικό μόρφωμα των Σκοπίων (ο εθνοφυλετισμός καταδικάστηκε το 1872 στην Κωνσταντινούπολη ως αίρεση) στο οποίο αναφέρονται ψευδώς με το όνομα «Ιερά Αρχιεπισκοπή Αχρίδος» για να μας παραπλανήσουν. Αυτοί οι ελληνόφωνοι αμερικανόδουλοι είναι πολύ πολύ χειρότεροι από τους ξένους, και βρίσκονται ριζωμένοι μέσα στην Πατρίδα μας.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ,ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Όλα άρχισαν από τον Βαρθολομαίο τώρα εδώ που φτάσαμε μόνο ο Θεός, από ανθρώπους μη περιμένουμε τιποτα

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com