26 Ιουν 2020

Ο γιος του Μοχάμεντ Άλι λέει ότι ο πατέρας θα μισούσε το «ρατσιστικό» Black Lives Matter και θα υποστήριζε τον Τραμπ!

Ο Μοχάμεντ Άλι ο νεότερος, γιος του μύθου του μποξ Μοχάμεντ Άλι, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του θα «μισούσε» το Black Lives Matter - και ότι θα υποστήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας αποκλειστικά στο New York Post, ο Άλι είπε ότι ο πατέρας του θα επέκρινε τη βίαιη αντίδραση στον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.
"Αλλά μην τα κάνεις όλα σκ… μην τα διαλύεις όλα", είπε ο Ali Jr. στο Post. "Μπορείς να διαμαρτυρηθείς ειρηνικά. Ο πατέρας μου θα έλεγε, "Δεν είναι τίποτα παρά διάβολοι" ("they ain't nothing but devils"). Ο πατέρας μου έλεγε, «όλες οι ζωές έχουν σημασία» (“all lives matter”).
Όσον αφορά συγκεκριμένα το κίνημα Black Lives Matter, ο Ali Jr. είπε ότι πιστεύει ότι το BLM είναι "ρατσιστικό" - και ο πατέρας του θα έλεγε τα ίδια επίσης.
"Νομίζω ότι είναι ρατσιστικό", είπε. "Δεν είναι μόνο η μαύρη ζωή, η λευκή ζωή έχει σημασία, η κινεζική ζωή έχει σημασία, όλες οι ζωές έχουν σημασία, η ζωή του καθενός έχει σημασία. Ο Θεός αγαπά όλους - ποτέ δεν ξεχώρισε κανέναν. Η δολοφονία είναι λάθος ανεξάρτητα από το ποιος είναι το θύμα".
"Βάζει τους μαύρους ενάντια σε όλους τους άλλους. Ξεκινούν να συμβαίνουν φυλετικά πράγματα. Το μισώ αυτό", πρόσθεσε για το κίνημα BLM.
Ο Ali Jr., όπως και ο πατέρας του, είναι μουσουλμάνος.
Επίσης, ο Ali Jr. υπερασπίστηκε την επιβολή του νόμου.
"Η αστυνομία δεν ξυπνάει μια μέρα και σκέφτεται, "Θα σκοτώσω έναν n****r σήμερα ή θα σκοτώσω έναν λευκό", είπε. "Απλώς προσπαθούν να επιστρέψουν στην οικογένειά τους ολόκληροι".
Πρόσθεσε, "Δεν είναι όλοι στην αστυνομία κακοί, υπάρχουν μόνο λίγοι κακοί. Υπάρχει μια χούφτα αστυνομικών που είναι στραβοί, πρέπει να κλειστούν μέσα", είπε. "Δεν είχα ποτέ κανένα κακό σκηνικό με αστυνομικό. Πάντα ήταν καλοί και με προστατεύουν. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους."
Το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο Ali Jr. είπε ότι είναι υποστηρικτής του Τραμπ και ο πατέρας του θα ήταν κι αυτός επίσης.
"Νομίζω ότι ο Τραμπ είναι καλός πρόεδρος. Ο πατέρας μου θα τον υποστήριζε. Ο Τραμπ δεν είναι ρατσιστής, είναι για όλους τους ανθρώπους. Οι δημοκρατικοί είναι αυτοί που είναι ρατσιστές και δεν νοιάζονται για όλους", δήλωσε ο Άλι Τζούνιορ. "Αυτοί [οι δημοκρατικοί πολιτικοί] λένε Black Lives Matter, αλλά ποιος στο διάολο είσαι εσύ που θα το πεις αυτό; Δεν είσαι καν μαύρος".
"Οι δημοκρατικοί δεν δίνουν δεκάρα για κανέναν. Η Χίλαρι Κλίντον δεν δίνει δεκάρα. Προσπαθεί να μην την κλείσουν μέσα (στη φυλακή)", πρόσθεσε. "Ο Τραμπ είναι πολύ καλύτερος από την Κλίντον και τον Ομπάμα. ... Ο μόνος που έκανε αυτά που είπε ότι θα έκανε είναι ο Ντόναλντ Τραμπ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com