31 Δεκ 2019

Η απώλεια του μέτρου


Οι εχθροί της ανθρώπινης ζωής παρουσιάζονται ως υπέρμαχοί της, οι ορκισμένοι μισάνθρωποι μιλούν για την αγάπη, επικίνδυνοι παράφρονες επικαλούνται τη λογική - κι όλα αυτά με την παραπλανητική επικάλυψη της ελευθερίας της επιλογής.
Η αφορμή για τα παραπάνω δόθηκε την Κυριακή από αθλητική εφημερίδα. Είχε επιλέξει ως πρωτοσέλιδο θέμα τη γενοκτονία που διαπράττεται στην Ελλάδα με θύματα τα αγέννητα παιδιά, τα οποία μακελεύονται στις περίπου 350.000 εκτρώσεις που πραγματοποιούνται ετησίως - σχεδόν 1.000 κάθε ημέρα!
Στη δηλητηριασμένη από την υποκρισία, την παράνοια, την αυταρχικότητα και τον ανθελληνισμό δημόσια σφαίρα, το πρωτοσέλιδο, που είχε τίτλο «Αφήστε με να ζήσω», προκάλεσε τις σφοδρότατες αντιδράσεις των «υπερασπιστών» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Αυτοί που δηλώνουν ότι υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και εξεμάνησαν με την άποψη της εφημερίδας, την οποία συμμερίζεται και η θρησκεία μας, δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να υπερασπιστούν το δικαίωμα των αγέννητων παιδιών να δουν το φως του ήλιου. Αντιμετωπίζουν αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα σαν καταναλωτικά είδη, τα οποία έχει δικαίωμα η μητέρα να δολοφονήσει πριν γεννηθούν και να τα πετάξει στα σκουπίδια - αν η γέννησή τους δεν τη... βολεύει.

Το ύφος, το στιλ και η χυδαιότητα πολλών οπαδών των εκτρώσεων, σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνούσαν κατά πολύ τα όρια της ανοχής των συνομιλητών τους, οι οποίοι -ορθά- θεωρούν ότι οι αμβλώσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά δολοφονίες. Ολοι αυτοί που επικαλούνται το δικαίωμα της γυναίκας να επιλέγει αν θα γεννήσει το παιδί που φέρει στα σπλάχνα της οφείλουν να δουν τα αποτρόπαια πλάνα από αληθινές αμβλώσεις που έχουν μαγνητοσκοπηθεί κι έπειτα να ξαναμιλήσουν για το ίδιο θέμα.
Καθώς φαίνεται, στην πατρίδα μας επιτρέπεται να μιλάμε μόνο για όσα θέματα επιτρέπουν η «αστυνομία» σκέψης και η υπηρεσία δίωξης φρονημάτων της ορθοπολιτικής δικτατορίας. Η αντιστροφή των αξιών που ταλαιπωρεί την Ελλάδα είναι ένα από τα συμπτώματα της συλλογικής νόσου, η οποία απειλεί την ίδια την ύπαρξή μας.
dimokratianews,31.12.2019

1 σχόλιο:

eastwest είπε...

Αντί να υπάρχει νόμος ποινής φυλακίσεως για εκ προμελέτης φόνο, ονόμασαν την ημέρα νύχτα και την νύχτα ημέρα, έτσι με ένα νομοθέτημα.
Ό,τι για χιλιάδες χρόνια εθεωρείτο αληθές και το αντίθετό του ψευδές, φθάσαμε στην εποχή να ταρακουνιέται το σύστημα αξιών!

Οὐαὶ οἱ λέγοντες τὸ πονηρὸν καλὸν καὶ τὸ καλὸν πονηρόν, οἱ τιθέντες τὸ σκότος φῶς καὶ τὸ φῶς σκότος, οἱ τιθέντες τὸ πικρὸν γλυκὺ καὶ τὸ γλυκὺ πικρόν.
(Ησ. 5,20).

ΥΓ: Αλήθεια για ποια εφημερίδα πρόκειται;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com