27 Δεκ 2018

«.....θα λάβει αμέσως αποτελεσματικά μέτρα......»

«.....θα λάβει αμέσως αποτελεσματικά μέτρα......»
Θεοφάνης Μαλκίδης 
Δηλαδή σε λίγες μέρες θα υπάρξουν βουλευτές, οι οποίοι θα κυρώσουν τη <<Συμφωνία>> και θα στηρίξουν  με τη ψήφο τους,μεταξύ των άλλων, τα <<αποτελεσματικά μέτρα>>, για όσους μιλούν και πράττουν για τη Μακεδονία; 

Δείτε τι αναφέρει το  άρθρο 6 της <<Συμφωνίας>>, η οποία προβλέπεται να έρθει σε λίγες μέρες στη Βουλή των Ελλήνων.
ΆΡΘΡΟ 6
1.
    Με στόχο την ενίσχυση των φιλικών διμερών σχέσεων κάθε Μέρος θα λάβει αμέσως αποτελεσματικά μέτρα προκειμένου να απαγορεύσει εχθρικές δραστηριότητες, ενέργειες ή προπαγάνδα από κρατικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες αμέσως ή εμμέσως ελεγχόμενες από το κράτος και για την πρόληψη δραστηριοτήτων που πιθανόν να υποδαυλίζουν τον σωβινισμό, την εχθρότητα, τον αλυτρωτισμό και τον αναθεωρητισμό εναντίον του άλλου Μέρους. Εάν συμβούν τέτοιου είδους δραστηριότητες, τα Μέρη θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
2.   Έκαστο Μέρος θα λάβει αμελλητί αποτελεσματικά μέτρα για να αποθαρρύνει και να αποτρέπει την εκδήλωση πράξεων από ιδιωτικούς φορείς που πιθανόν υποδαυλίζουν την βία, το μίσος ή την εχθρότητα εναντίον του άλλου μέρους. Εάν ένας ιδιωτικός φορέας στο έδαφος ενός Μέρους εμπλακεί σε τέτοιου είδους δραστηριότητες χωρίς να το γνωρίζει αυτό το Μέρος, αυτό το Μέρος, μόλις λάβει γνώση αυτών των ενεργειών, θα λάβει αμελλητί όλα τα απαραίτητα μέτρα που του παρέχει ο νόμος.
3. Έκαστο Μέρος θα αποτρέπει και θα αποθαρρύνει ενέργειες, περιλαμβανομένων των προπαγανδιστικών, από ιδιωτικούς φορείς που πιθανόν υποδαυλίζουν τον σωβινισμό, την εχθρότητα, τον αλυτρωτισμό και τον αναθεωρητισμό ενάντια στο άλλο Μέρος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μαλκίδη, ὅσα ἐπισημαίνετε εἶναι εἰς ὦτα μή ἀκουόντων. Ἔχει γίνει πολυχρόνια φθορά καί διάβρωση ὥστε νά φθάσουμε σήμερα ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες νά ἀκοῦμε καί νά διαβάζουμε τέτοια φρικτά πράγματα καί νά μένουμε ἀπαθεῖς. Ἡ παιδεία διαλύθηκε, ἡ διοικοῦσα Ἐκκλησία σιωπᾶ, οἱ λεγόμενοι πνευματικοί ἄνθρωποι περί ἄλλων τυρβάζουν κ.ο.κ. Τό κάστρο ἦταν ἄπαρτο κάποτε, ὅταν εἶχαν γνῶσιν οἱ φύλακες. Τώρα εἶναι ἀφύλακτο καί μᾶλλον ἔχουν καθαιρεθεῖ ὅλα τά τείχη του! Ὅταν καί ἐάν ξυπνήσουμε ποτέ θά εἶναι πλέον ἀργά. Δημήτριος Κ. Ἀναγνώστου, Θεολόγος

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com