25 Δεκ 2015

Σάββας Ηλιάδης, Επιτέλους έγινε νόμος ο …υπόνομος

Επιτέλους έγινε νόμος ο …υπόνομος
Συγχαρητήρια στη Βουλή των Ελλήνων για το αναμενόμενο χριστουγεννιάτικο δώρο προς τον ελληνικό λαό. Αιώνες τώρα το περίμενε η ελληνική κοινωνία, καταπιεζόμενη από συντηρητικές, οπισθοδρομικές, αφιλάνθρωπες και ανεγκέφαλες ιδεοληψίες. Παραδόσεις και ήθη και έθιμα συμπεπλεγμένα με  σύνδρομα κατωτερότητας, με στενοκεφαλιά, οι οποίες δεν διέθεταν, επαναλαμβάνω αιώνες τώρα, λίγη φαιά ουσία, λίγη ανθρωπιά τέλος πάντων, για να δουν κατάματα το πρόβλημα κάποιων συνανθρώπων τους και να δείξουν την ανάλογη αγάπη. Όμως η θεά τύχη έφερε έτσι τα πράγματα ώστε με τα κατάλληλα πρόσωπα και στην κατάλληλη ώρα να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Δεν είναι δυνατόν να μην είναι κανείς ευχαριστημένος. Οι βουλευτές, οι οποίοι θα πάνε τώρα με ήσυχη τη συνείδησή τους στα χωριά τους, να γιορτάσουν τη Γέννηση του Χριστού στον κόσμο και στις καρδιές τους, αφού έκαναν μια τεράστια φιλανθρωπία με την ψήφο τους. Αυτοί που «εξυπηρετήθηκαν» με το αποτέλεσμα και  αναθάρρησαν επιτέλους, καθώς απαξίωνε  η κοινωνία μια ζωή τις προτιμήσεις τους και τα καπρίτσια τους και δεν ήθελε να τα αναγνωρίσει επίσημα και θα νοιώσουν επιτέλους άνθρωποι ισότιμοι και κάτι παραπάνω. Αλλά και όλοι οι Έλληνες, άσχετα αν είναι βαφτισμένοι ή αβάπτιστοι, αν είχαν λόγο ή υποχρέωση εκ της θέσεώς τους και της ιδιότητας τους να μιλήσουν ή να αντιδράσουν, αν συμφωνούν ή διαφωνούν με το αποτέλεσμα, θα συνεχίσουν ήσυχοι πλέον τη ζωή τους, διότι τους πήραν το κεφάλι τόσον καιρό τα μέσα επικοινωνίας μ` αυτό το θέμα.
 Όλα πήγαν καλά λοιπόν και όλοι συνήργησαν αναλόγως, για να φυσήξει αυτός ο ευωδιαστός αέρας μέσα στον ιερό χώρο της Βουλής αλλά και σ` όλη την Ελλάδα. Από δω και πέρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.
Είναι προφανές πως έχει να συνεχίσει το έργο της η Βουλή. Με σημαντικότερα θέματα. Διότι αυτή είναι η αποστολή της. Πρώτα να συμπληρώσει τα όποια κενά αυτού του νόμου, που είναι ελλιπής και να προχωρήσει σε ιερότερες και παλικαρίσιες αποφάσεις. Να σκεφτεί τι θα γίνει και με τα αιτήματα άλλων συμπολιτών μας. Υπάρχουν κάποιοι, που έχουν αδυναμία  στα παιδιά. Τα αγαπούν τόσο πολύ, μέχρι τρέλας και δεν αντέχουν  χωρίς αυτά. Περιμένουν τη σειρά τους να ζητήσουν από τη Βουλή, για  να ψηφιστεί νόμος και γι` αυτούς, ώστε να έχουν το δικαίωμα να τα κάνουν δικά τους, όποια τους αρέσουν και όποτε θέλουν. Να τα αγκαλιάζουν, να τα χαϊδεύουν, να τα πηγαίνουν ελεύθερα στα σπίτια τους για φιλοξενία, καθόσον είναι χαρακτηριστική η αρετή των Ελλήνων από αρχαιοτάτων χρόνων, να τα παίρνουν στα κρεβάτια τους, για να τα δείχνουν την αγάπη τους, όπως αυτοί πολύ καλά γνωρίζουν. Το έχουν μεγάλο πόθο αυτό, έχουν μεγάλο καημό και πρέπει η Βουλή να το σεβαστεί, ως όργανο του Κράτους, που δείχνει φοβερή κατανόηση στα προβλήματα των πολιτών. Ελπίζουν και είναι βέβαιοι πως δεν θα αδικηθούν, αφού έχει ανάλογο προηγούμενο η υπόθεση.
Ακόμη, πληροφορηθήκαμε πως υπάρχει και μια άλλη αξιοσέβαστη μερίδα συμπολιτών μας, με επιθυμίες και γούστα λίγο πιο ζωηρά, θα λέγαμε. Αυτοί δε ζητάνε πολλά, απ` ό,τι μάθαμε. Αυτοί αγαπάνε τα ζώα. Τα αγαπάνε όμως παθιασμένα. Είναι ξετρελαμένοι μαζί τους. Το μυαλό τους και η καρδιά τους είναι κολλημένα σ` αυτά. Ίσως είναι πιο συνεσταλμένοι από τους άλλους, διότι φοβούνται μην παρεξηγηθεί αυτή η υπερβολική αγάπη τους, η λίγο παράξενη και δεν μπορέσει να γίνει κατανοητή. Αν ήταν δυνατόν να βρεθούν κάποιοι βουλευτές, να τους συναντήσουν, να ακροαστούν τον πόνο τους και τον καημό τους και να δρομολογήσουν κάτι και γι` αυτούς. Να υποβάλουν υπόμνημα στη Βουλή. Έστω να μπορούν να τα συμπεριλάβουν  με κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό στην ιδιοκτησία τους αρχικά και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος και για τη συμβίωση και για το γάμο, γιατί όχι; Είναι πολύ αισιόδοξοι πως θα λυθεί το θέμα και δεν έχουν άδικο. Ο αέρας της ελευθερίας  πνέει τόσο  δυνατός, που κοντεύει να μας πνίξει και δε θα γίνει πραγματικότητα το όνειρό τους;
Πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι συμπολίτες μας που έχουν κι αυτοί κάτι να ζητήσουν παρόμοιο. Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας. Τους προτείνουμε όμως να μην το βάλλουν κάτω. Ας αφήσουν τις ντροπές και τις φοβίες κι ας τρέξουν, πριν είναι πολύ αργά. Τώρα. Τώρα είναι ο καιρός. Τρέξτε, μη χάσετε την ευκαιρία. Το μαγαζί έχει απ` όλα τα είδη και τα δίνει σε τιμή ευκαιρίας.

Κιλκίς, 24-12-2015

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ στον εκλεκτό αρθρογράφο κ.Σάββα Ηλιάδη που καταθέτει την έμπονη μαρτυρία του και και την πεπαρρησιασμένη ομολογία του σε καιρούς χαλεπούς!
Κάποιοι απ τους "εθνοπατέρες" που ψήφισαν το σύμφωνο της ξετσιπωσιάς, αυτές τις γιορτινές ημέρες θα τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στους ιερούς ναούς και να λάβουν την ευλογία κάποιων επισκόπων αφού πρώτα ασέλγησαν πάνω στο σώμα της νεοελληνικής κοινωνίας, την εξαχρείωση και τον εκμαυλισμό της οποίας καλλιεργεί, προάγει και προωθεί ο υπ αυτών ψηφισθείς ά-νομος νόμος!
Αντί να τους απαγορευθεί η είσοδος στους ιερούς ναούς και να επιβληθούν σε βάρος τους τα όσα διακελεύουν σχετικώς οι Θείοι και Ιεροί Κανόνες!
Σήκω απ τον τάφο μακαριστέ άγιε γέροντα πάτερ Αυγουστίνε Καντώτη και πάρε πάλι τη σφενδόνη του λόγου και των κανόνων!
Γι αυτό φθάσαμε εκεί που φθάσαμε! Γιατί ο άμβωνας σιωπά και αργούν οι κανόνες!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Και της ηλιθιοτητος των πολιτικων ουκ εσται τελος.
Εδώ διαλυσανε τα νοσοκομια ,το υγειονομικο ,την ιατρικη περιθαλψη.
Ο τοπος γεμισε από εκτεθιμενα σκουπίδια στους δρομους αναδίδοντας οσμη δυσοδιας και εχουν καταστει εστια μωληνσεως της δημοσιας υγειας.
Ενώ δεν είναι σε θεσι να λυσουν αυτά τα προβλήματα,εχουν την δαιμονικη ευφυια να λυσουν το προβλημα των ομοφυλοφιλων,προσθετοντας στην τοσι δυσοδια και την αποπνικτηκη θανατηφορα δυσοδια της ομοφυλοφιλιας.
Βαλθηκε ο σατανας με τα πειθηνια οργανα του τους πολιτικους να εξολεθρεψη ,ότι ακομη ο Θεος κρατει υγειες και ζωντανο, για να επιφερουν την ερημωσι του τοπου που λεγεται Ελλας.
Θα πρεπει να κυκλοφορουν με φερεντζε στους δρομους ,ειναι για φτυσιμο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aν διαλύσανε λέει τα νοσοκομεία! Ομιλώ εκ πείρας! Η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού έχει φθάσει σε οριακό σημείο! Σε επαρχιακά νοσοκομεία κάποιες ημέρες του μήνα δεν εφημερεύει αναισθησιολόγος και παιδίατρος!!! Και ο εκάστοτε συντονιστής εφημερίας "τραβά τα μαλλιά του", προκειμένου να διευθετήσει κατά τρόπο ομαλό τα διάφορα περιστατικά! Και οι κυβερνώντες αλληθωρίζουν στο "σύμφωνο συμβίωσης" των ΔΗΘΕΝ καταπιεζόμενων σοδομιτών! Αυτό είναι το μείζον πρόβλημα της χώρας κατά τη σάπια συλλογιστική κάποιων!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΠΙΛΑ,ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΑΜΟΥΔ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πολλοί συνέλληνες δείχνουν να έχουν αφιονισθεί και τα ανέχονται όλα αδιαμαρτύρητα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/5359-messinias-xrusostomos-oi-omofulofiloi-einai-dimiourgimata-tou-theou
Ανώδυνες για το σύστημα δηλώσεις του μητροπολίτη Μεσσηνίας. Με τέτοιες δηλώσεις που αποφεύγουν να καταδικάσουν ρητά και απερίφραστα τη θέσπιση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων η μαρτυρία της Εκκκλησίας είναι ανύπαρκτη.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε Σάββα συμφωνώ απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/242745/mitropolitis-messinias-hrysostomos-kontra-se-oloys-oi-omofylofiloi-opos-oloi-o
Τα εύσημα του "προοδευτικού" τύπου απέσπασε ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος για τις ατυχέστατες δηλώσεις του.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com