30 Ιουλ 2014

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου για εκδήλωση ΠεντηκοστιανώνΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ «ΦΛΟΙΣΒΟΥ»
Γίνεται γνωστό, κατόπιν πληροφοριών που κατέφθασαν δυστυχώς μόλις τώρα στα Γραφεία μας, ότι σήμερα 30 Ιουλίου 2014 και περί ώρα 9.00 μ. μ. στην πόλη της Κορίνθου και στην πλατεία του «Φλοίσβου», θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής. Υπευθύνως σας δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται για Ορθόδοξη Χριστιανική εκδήλωση αλλά για εκδήλωση Προτεσταντικής παραφυάδας αιρετικής αποκλίσεως, γι’ αυτό και σας συνιστούμε, να απόσχητε από την συγκεκριμένη εκδήλωση και να μη επηρεασθήτε από όσα θα ακουσθούν κατ’ αυτήν.

Ως Κορίνθιοι είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία να κατηχηθούμε στην Χριστιανική πίστη από το «στόμα του Χριστού» τον ίδιο τον Απόστολο Παύλο, αλλά και εις το διηνεκές να κατηχούμεθα και από τις δύο προς Κορινθίους Επιστολές Του, ως εκ τούτου δεν χρειαζόμαστε ουδεμία άλλη κατήχηση εκτός αυτής της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, που συνεχώς και αδιακόπως από την εποχή του προστάτου μας Αγίου Αποστόλου Παύλου διασώζει την αλήθεια της πίστεως απαραχάρακτη. Ένεκα τούτου καλούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως να πληροφορήσουν τον Ορθόδοξο κόσμο ώστε να μην παρασυρθούν εξ αγνοίας.
Ας επιδείξουμε για άλλη μία φορά ότι «ιστάμεθα εδραίοι εν τη καρδία» (πρβλ. Α’ Κορ. ζ΄, 37) και ότι δεν συντρέχει κίνδυνος, με την χάρη του Θεού, διασαλεύσεως.
«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com