29 Μαΐ 2013

Ολόκληρη η Έκθεση της ΚΕΝΕ για το “αντιρατσιστικό”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΕ
ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ; Είναι δυνατόν κύριε Σαμαρά να “διαπραγματευθείτε” με ανθρώπους που θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί; Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον…
Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε το έργο της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής (ΚΕΝΕ), για το λεγόμενο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο. Η έκθεση και οι παρατηρήσεις της δεν έχουν προηγούμενο. Εάν πραγματικά οι εμπνευστές αυτού του ανοσιουργήματος είχαν οποιαδήποτε “αγαθή” πρόθεση, θα είχαν ήδη υποβάλλει τις παραιτήσεις τους. Μετά από αυτό, εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για τα πραγματικά κίνητρα των διαφόρων “ντήλερς” αυτού του νομοσχεδίου. Διαβάστε και θα καταλάβετε:


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως οι σοβαροφανείς κ.κ. Κουβέλης και Βενιζέλος επιμένουν, στανικώ τω τρόπω, να μετέρχονται την ίδια πολιτική πρακτική σε σχέση με το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και προσανατολίζονται καθώς φαίνεται στην από κοινού κατάθεση στη Βουλή του εν λόγω νομοσχεδίου. Ίσως μια τέτοια τακτική να αποτελεί διέξοδο στο πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί όπως καταδεικνύει η δημοσκοπική τους κατάρρευση. Ούτε το 12% του ελληνικού λαού δεν εκπροσωπούν από κοινού και έβγαλαν τα λυσσακά τους προκειμένου να προωθήσουν, οι "πλέριοι αυτοί δημοκράτες", την ποινικοποίηση του ελευθέρου φρονήματος.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com