28 Νοε 2011

Στο στόχαστρο από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης για το «Μακεδονία ξακουστή» ο 22χρονος εύελπις

Αίσθηση, προβληματισμό αλλά και ερωτηματικά για το κατά πόσο κάποιοι μπορεί άθελά τους να παίζουν το... παιχνίδι του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (ο οποίος, για να δικαιολογήσει στις Κάννες το εθνικά επικίνδυνο και απαράδεκτο πυροτέχνημα περί δημοψηφίσματος, μίλησε μεταξύ άλλων περί κινήσεων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διενέργεια «πραξικοπήματος» και ακολούθησε ο «αποκεφαλισμός» ολόκληρης της στρατιωτικής ηγεσίας) προκαλεί το θέμα που έφερε χθες στη δημοσιότητα το «Βήμα της Κυριακής»….
Στο στόχαστρο από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης για το «Μακεδονία»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος εύελπις (που αρίστευε σε όλα) είχε στοχοποιηθεί από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, καθώς στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, η οποία, ως γνωστόν, ματαιώθηκε, είχε διατάξει τις διμοιρίες των ευελπίδων να τραγουδήσουν, καταχειροκροτούμενες, το «Μακεδονία ξακουστή» προτού αποχωρήσουν!

 Τότε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Μπεγλίτης (που έφυγε τρέχοντας από την παρέλαση μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας) είχε ζητήσει από τον απόστρατο πλέον αρχηγό ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο την αποπομπή του από τη Σχολή, καθώς και την αποστρατεία του διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα της καρατόμησης του κ. Φράγκου.

1 σχόλιο:

Αντιοικουμενιστής είπε...

Αηδία και έμετος προκαλεί σε κάθε Έλληνα πολίτη η άπειρη υποκρισία του δήθεν δημοκρατικού μας "συστήματος" το οποίο κάθε φορά που τα βρίσκει δύσκολα βγάζει από το χρονομπαούλο την φορεσιά του φαντάσματος της δικτατορίας των απριλιανών και παίζει το κακοπαιγμένο της θέατρο. Ντροπή και αίσχος! Έχουν καταντήσει το στρατό κομματική κλαδική χειρίστου είδους. Το πολιτικό - οικονομικό "σύστημα" εφευρίσκει "γεγονότα" και τα προβάλει ως σημαντικά προκειμένου να τρομοκρατήσει ποιους; Την λεγομένη "αριστερά"; Τους πολίτες προκειμένου να "καταπιούν" τα μέτρα; Επιθυμούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την δυστυχία που τον έχουν ρίξει, ξεγελώντας τους με "γυαλάκια" που λάμπουν; Να γνωρίζει καλά το "σύστημα" ότι έχει έρθει η ώρα της νεμέσεως και της καθάρσεως. Θα αποδώσουν σύντομα λόγο στο λαό και στην δικαιοσύνη για το ποιος δανείστηκε, πόσο δανείστηκε, με τι όρους, τι έκανε τα χρήματα και πως έκλεινε τους προϋπολογισμούς. Όλες οι δανειακές συμβάσεις, οι προϋπολογισμοί και τα εντάλματα πληρωμής, οι προσλήψεις και όλες οι πράξεις είναι καταγεγραμμένες και το κουβάρι ξετυλίγοντάς το προς τα πίσω θα φθάσει στους υπευθύνους. Όλα θα βρεθούν και ουδείς ένοχος του συστήματος θα γλιτώσει της καταδίκης...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com