12 Δεκ 2009

Κατάντια. Η Εκκλησία παρακαλά την πολιτεία για λίγο χρόνο στην ΕΡΤ


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος: «καίτοι η Εκκλησία επιτελεί ένα μεγάλο κοινωνικό, πνευματικό και πολιτιστικό έργο, εν τούτοις αδικείται γιατί δεν ενημερώνεται ο Λαός για τα θέματα αυτά και ζήτησε να δοθεί χρόνος στην κρατική τηλεόραση ώστε να προβληθεί το έργο Της".
Πολλοί επίσκοποι δείχνουν να μην ενδιαφέρονται που η Ελλάδα γέμισε με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς διαφόρων αιρέσεων. Η Εκκλησία της Ελλάδος ένα κεντρικό ραδιοφωνικό σταθμό έχει κι΄αυτόν τον κατέστρεψε με το καινούργιο εκκοσμικευμένο προγραμμά του.
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία αναδιοργανώθηκε μετά από τόσα χρόνια διωγμών.Έχει ραδιόφωνα και μικρά τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Τώρα θα αποκτήσει και ομοσπονδιακό κανάλι παγκοσμίου λήψεως.
Η Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει μετά από πρωτοβουλία του Πατριάρχη Δανιήλ ραδιοφωνικό σταθμό τον TRINITAS και τηλεοπτικό σταθμό http://www.trinitastv.ro/ παγκοσμίου εμβέλειας μέσω ίντερνετ και δορυφόρων.
Η Εκκλησία της Ελλάδος ελεύθερη χρόνια και έχει σχεδόν αύπαρκτη παρουσία στα διάφορα Μ.Μ.Ε
Ευτυχώς όμως υπάρχουν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις.
Όπως οι :
-
Λύχνος TV . Ορθόδοξος τηλεοπτικός σταθμός της Μητρόπολης Πατρών που μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσω διαδικτύου.
- 4Ε TV . Ελληνικός Ορθόδοξος Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός(Ορθόδοξη Αδελφότητα Αγία Λυδία) που εκπέμπει στην Μακεδονία- Θράκη, και μέσω του Ηellas sat δορυφορικά σ΄ολόκληρο τον κόσμο αλλά και μέσω διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com