27 Δεκ 2008

Σχολικά βιβλία και εγκυκλοπαίδειες : Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Το εξωφρενικότερο όλων είναι ένα κείμενο που κατηγορεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σχόλια και φωτογραφίες κατηγορώντας την Ελλάδα ότι έκλεψε από την Ινδία και μάλιστα από μια ναυτική εταιρία το εθνικό της σύμβολο!

Αξίζει να διαβάστε το σχετικό “όπλο” της σκοπιανής προπαγάνδας που σε λίγο θα αρχίσει να κάνει την εμφάνιστη του στον Σκοπιανό Τύπο αλλά και στο διαδίκτυο. Διαβάστε και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας. Ιδού και το σχετικό ντοκουμέντο!
Άλλα πέντε εξίσου σημαντικά σε περιεχόμενο σκαναρισμένα (όπως αντίστοιχα υπήρχε σκαναρισμένο σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας και το εν λόγω απόρρητο κρατικό έγγραφο) ελληνικά έγγραφα, χάρτες, βιβλία και Ελληνικά κείμενα, περιφέρονται ως όπλο προπαγάνδας και τα οποία περιλαμβάνονται σε κρατικούς πολιτικούς και διπλωματικούς φακέλους των Σκοπίων.
Στο πόλεμο της προπαγάνδας εναντίον της Ελλάδας έχουν επιστρατευτεί μια σειρά από δικά μας λάθη του παρελθόντος, τα οποία αντλούνται ακόμα και σχολικά βιβλία και εγκυκλοπαίδιες όπως η «ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ» (τόμος 3, σελ 63) όπου τα Σκόπια αναφέρονται ως «Μακεδονία», ενώ μεταξύ των άλλων γλωσσών που αναγράφονται ως επίσημη γλώσσα αναφέρεται και η μακεδονική! Προσέχτε τα συνοδευτικά σχόλια.
Αντίστοιχα στα επιχείρηματα των Σκοπιανών θα βρεί κάποιος ενδεικτικά και την έκδοση του γεωγραφικού άτλαντα (τεύχος Νο2 του Αλεξίου 1977) όπου τα Σκόπια γεωγραφικά προσδιορίζονται επίσης ως Μακεδονία!
Το ίδιο λάθος που σήμερα επιστρατεύουν οι σκοπιανοί βρίσκουμε και στην Γεωγραφία της β γυμνασίου του 1977 του οργανισμού εκδόσεων διδακτικών βιβλίων όπου σε εσωτερικό χάρτη τα Σκόπια αναφέρονται ως Μακεδονία! Ιδού το σχετικό ντοκουμέντο που οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν ως ιστορικό «τεκμήριο».
Στην σκοπιανή προπαγάνδα περιλαμβάνονται μια σειρά από χάρτες με πιο γνωστό αυτό που αποκαλύψαμε προ ημερών και δείχνει τις αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπιανών .

Στους χάρτες που διακινούν όπως θα δείτε υπάρχουν και μια σειρά επίσημοι ελληνικοί χάρτες του παρελθοντος με τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη του παρελθόντος μας… Ιδού το σχετικό ντοκουμέντο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com