16 Φεβ 2024

ΝΤΡΟΠΗ: Λεσβιακό σεξ σε σειρά της ΕΡΤ, «κατάλληλο για άνω των 12 ετών»! – Αυτά τα αίσχη σας πληρώνουμε να δείχνετε στα παιδιά μας;

ΝΤΡΟΠΗ: Λεσβιακό σεξ σε σειρά της ΕΡΤ, «κατάλληλο για άνω των 12 ετών»! – Αυτά τα αίσχη σας πληρώνουμε να δείχνετε στα παιδιά μας;

Λεσβιακές ερωτικές σκηνές προβάλλονται στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ: «Η Παραλία» και έχουν ίδια σήμανση με τα... Χελωνονιντζάκια στο NICKELODEON!

Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης

Κάτι πηγαίνει τραγικά λάθος στην ελληνική τηλεόραση κι εκείνους που ελέγχουν την καταλληλότητα των προγραμμάτων της. Μερικοί απορούν σήμερα γιατί αγριεύουν τα παιδιά μας. Ας ρίξουν μια προσεκτική ματιά στο σκουπιδαριό που σερβίρουν κάμποσες σειρές της τηλεόρασης. Δεν μας έφτανε η ανηθικότητα που προβάλλεται συνεχώς εδώ και χρόνια, τώρα τα κανάλια εκτελούν και χρέη εξυπηρέτησης της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας.

Και άντε, να πεις ότι ένα ιδιωτικό κανάλι μπορεί να προβάλλει ό,τι θέλει (αν και ούτε αυτό είναι επιτρεπτό σε ένα κράτος με σοβαρούς ελεγκτικούς θεσμούς). Το να χρυσοπληρώνεις με τους φόρους σου την ΕΡΤ, για να προβάλλει στα παιδιά σου λεσβιακές περιπτύξεις στις 22:45 το βράδυ, πώς το λες; Δεν το λες αίσχος και αλητεία;

Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Η Παραλία», που παίζει καθημερινά στην ΕΡΤ1. Σε αυτό το σίριαλ λοιπόν, είδαμε να προβάλλονται ερωτικές σκηνές μεταξύ 2 γυναικών που πλησιάζουν τα όρια της πορνογραφίας (στο τέλος του άρθρου παραθέτουμε και τα σχετικά καρέ). Παθιασμένα ομοφυλοφιλικά φιλιά, ερωτικές σκηνές στο κρεβάτι και όλα αυτά σε μια ώρα πού τα περισσότερα παιδιά είναι ξύπνια και πολλά από αυτά βλέπουν τηλεόραση.

Και το χειρότερο; Η ειδική σήμανση καταλληλότητας που έχει βάλει η ΕΡΤ γι’ αυτό το σίριαλ, είναι «κατάλληλο για άνω των 12 ετών»! Η διοίκηση της ΕΡΤ δηλαδή, θεωρεί ότι είναι ok το να βλέπουν ανήλικα παιδιά το λεσβιακό σεξ στους δέκτες τους! Και φυσικά το ΕΣΡ σφυρίζει αδιάφορα γι’ αυτό το αίσχος, αλλά για ελάσσονος σημασίας θέματα ξέρει να παρεμβαίνει αμέσως!

Για να καταλάβει κανείς την παράνοια του πράγματος, το κινούμενο σχέδιο… «Χελωνονιντζάκια» πού προβάλλεται στο κανάλι Nickelodeon, έχει την ίδια ακριβώς σήμανση με τις λεσβιακές συνευρέσεις της «Παραλίας» στην ΕΡΤ! Και τα 2 προγράμματα κρίνονται ως κατάλληλα για παιδιά άνω των 12 ετών!

Αυτή είναι η πρεμούρα της κυβέρνησης που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι νομοθετεί για το «συμφέρον» των παιδιών; Να προβάλλεται στα ανήλικα παιδιά το ομοφυλοφιλικό σεξ και να δασκαλεύονται με ανωμαλία και ανηθικότητα; Δεν φτάνει που έχουν γεμίσει οι σειρές με σεξουαλικές σκηνές ετεροφυλόφιλων, τώρα εμπλουτίζουν την «πορνοδιδασκαλία» των παιδιών και με γκέι σκηνές, ένεκα… «προόδου»; Και εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουμε την ΕΡΤ για να καταστρέφει τα παιδιά μας κατά αυτόν τον τρόπο;

Η κατάταξη των προγραμμάτων στις 5 κατηγορίες καταλληλότητας, γίνεται από εσωτερική επιτροπή επιστημόνων (Επιτροπή Προστασίας Ανηλίκων) που συγκροτείται σε κάθε τηλεοπτικό φορέα. Αυτή η επιτροπή απαρτίζεται από ψυχολόγους, παιδαγωγούς – εκπαιδευτικούς, νομικούς και ειδικούς σε θέματα επικοινωνίας. Αυτοί οι «ειδικοί» υποτίθεται ότι μεριμνούν για την προστασία των ανηλίκων. Τελικά όμως δεν θα έπρεπε να ονομάζονται Επιτροπή Προστασίας Ανηλίκων, αλλά Επιτροπή Διαφθοράς Ανηλίκων.

Ας μας πούνε εκεί στην ΕΡΤ, ποιος ψυχολόγος και ποιος παιδαγωγός θεώρησε ότι είναι αβλαβές και φυσιολογικό για ένα ανήλικο παιδί, να παρακολουθεί λεσβιακά ειδύλλια σε ένα κρεβάτι. Αυτοί οι κύριοι στην προσωπική ζωή τους μπορεί να πιστεύουν ότι θέλουν. Εδώ όμως μιλάμε για ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Τον λαό που τους πληρώνει για να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις, τον ρώτησαν; Μαζευτείτε επιτέλους γιατί η οργή είναι μεγάλη. Με τα παιδιά δεν δικαιούται να παίζει κανένας.

sportime.gr15 Φεβ 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com