7 Ιουν 2023

Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά: Δελτίο Τύπου για την πορεία διεκδίκησης LGBTQI+ «δικαιωμάτων» 2023...

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ LGBTQI+ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» 2023

Αθήνα, 7 Ιουνίου 2023

Η 10η Ιουνίου αποτελεί ημέρα κορύφωσης του «εορτασμού» της σεξουαλικής «διαφορετικότητας». Θα πραγματοποιηθεί πορεία «υπερηφάνειας» στο κέντρο της Αθήνας και άλλες σχετικές εκδηλώσεις.

Πρόκειται για δράση προβολής και διεκδίκησης σεξουαλικών δικαιωμάτων που ολοκληρώνει για φέτος ένα  κύκλο εκδηλώσεων ενταγμένων στο Εθνικό σχέδιο προώθησης των θέσεων της σεξουαλικής «διαφορετικότητας».(1)  Το Εθνικό σχέδιο όχι μόνο εφαρμόζεται υποχρεωτικά σε όλο το Δημόσιο Τομέα, αλλά συμπαρασύρει και πλειάδα ιδιωτικών επιχειρήσεων που σπεύδουν να υποστηρίξουν ζωηρά τη σεξουαλική «διαφορετικότητα»,(2) κάνοντας δηλώσεις, χρηματοδοτώντας και συμμετέχοντας στα δρώμενα. Πρόκειται για εταιρίες που χρησιμοποιούν τα κέρδη τους όχι προς όφελος των εργαζομένων, ούτε για επενδύσεις, αλλά για την υποστήριξη θέσεων που θλίβουν και προσβάλλουν μεγάλο μέρος των πελατών τους.

Οι «πολύχρωμες» δράσεις διατείνονται πως διεκδικούν  δικαιώματα στη ζωή, την οικογένεια, την υγεία, την ασφάλεια, την αυθεντικότητα της έκφρασης, ευεργετήματα ήδη κατοχυρωμένα για όλες τις ομάδες των πολιτών, ισότιμα. 

Στη πράξη οι ομάδες της σεξουαλικής ιδιαιτερότητας, διεκδικούν να προσαρμόσουν την κοινωνία στα μέτρα τους  και να επιβάλλουν υποχρεωτικά σε όλους  τις προσωπικές γενετήσιες επιλογές τους.

  • Διεκδικούν το «δικαίωμα» να επιβληθεί η ιδεολογικά στρατευμένη επιστήμη, η απαξίωση του γονεϊκού ρόλου, η φίμωση της κοινής λογικής, η ποινικοποίηση της αντίθετης άποψης.
  • Διεκδικούν με «χαρούμενους» και «παραμυθένιους» τρόπους να αφαιρεθεί από τα παιδιά το δικαίωμα να μεγαλώνουν με τη μητέρα και το πατέρα τους, να χαθεί η παιδική αθωότητα, να  «νομιμοποιηθεί» η κακοποίηση του υγιούς σώματος, να φιμωθούν οι φωνές της μεταστροφής και της μετάνοιας, να απαγορευτεί φασιστικά η εκδήλωση διαφωνίας.
  • Με ιδιαίτερους συναισθηματικούς ελιγμούς και βάζοντας εαυτούς στη θέση του θύματος, διαστρεβλώνουν τις έννοιες της οικογένειας, του πατέρα, της μητέρας, της αγάπης, της ελευθερίας.
  • Αναρωτιόμαστε, μέσα στους πανηγυρισμούς των εκδηλώσεων, ποιός θα προβληματιστεί για την ταπείνωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, για συνθήματα και συμπεριφορές που μειώνουν, για το χλευασμό της θρησκευτικής πίστης, για την αυτο-επιβεβαίωση μέσα από κενά στερεότυπα, για τις κατασκευασμένες ψεύτικες ταυτότητες;
  • Ποιόν θα απασχολήσει η πίκρα των γονιών που βλέπουν να «πεθαίνουν» μπροστά τους ο γιος και η κόρη που ήξεραν, μαζί με όλα τα απλά ανθρώπινα όνειρα που έκαναν για εκείνα τα παιδιά; Ποιός θα τους παρηγορήσει, καθώς θα βλέπουν τα παιδιά τους εκτεθειμένα στους «ειδικούς», να βαδίζουν ένα ξένο, «απαραμύθητο» δρόμο, ενώ οι ίδιοι θα είναι παραγκωνισμένοι ως «προβληματικοί»;

Το κίνημα «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» καλεί όλους να αντιταχτούν, με κάθε νόμιμο μέσο, σε αυτήν την εκδήλωση, που στην πραγματικότητα στρέφεται εναντίον του ανθρώπου, καταστρέφει τα παιδιά και προσβάλει την παραδοσιακή οικογένεια!

Καλεί όλους να ενημερωθούν για τους κινδύνους και να απομακρυνθούν από αυτή την ιδεολογία!

Καλεί όλους να μην αποδεχθούν ως εργαζόμενοι το κάλεσμα των εταιριών τους για συμμετοχή στις εκδηλώσεις, αντίθετα να μιλήσουν με σαφήνεια για τις θέσεις τους!

Καλεί όλους να ενημερωθούν για τις ιδιωτικές εταιρίες που είναι χορηγοί σε αυτά τα δρώμενα και να σταματήσουν να τις υποστηρίζουν οικονομικά καταναλώνοντας τα προϊόντα τους! (2)

Παραπομπές:

1. O Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας | https://www.primeminister.gr/wp-content/uploads/2021/06/ethniki_statigiki_gia_thn_isothta_ton_loatki.pdf

2. Athens Pride - Χορηγοί 2023 | https://athenspride.eu/sponsors_23/

-https://mumdadandkids.gr/vioithiki-iatriki/deltio-typou-gia-tin-poreia-diekdikisis-lgbtqi-dikaiomaton-2023

1 σχόλιο:

Λυκούργος Νάνης είπε...

https://www.upatras.gr/minas-yperifaneias/
Δείτε και αυτό και φρίξτε....
Πανεπιστήμιο ή παν-επιζήμιο όπως έγραψε κάποτε και ο μακαρίτης Σαράντος Καργάκος;
Τα ελληνικά πανεπιστήμια στην υπηρεσία του διαστροφικού μετασχηματισμού της ελληνικής κοινωνίας....

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com