22 Ιουλ 2022

Το να βαπτίζουμε το ψέμμα ως αλήθεια δεν είναι ελπιδοφόρο νέο.

 Δελτίο Τύπου

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ», με αφορμή τον σάλο που προκάλεσε η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στο Μυστήριο της Βαπτίσεως τέκνων που μεγαλώνουν με κηδεμόνες του ιδίου φύλου, δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι οικογένεια αποτελούν τα ζεύγη αντίθετου φύλου και τα φυσικά ή νομίμως υιοθετημένα τέκνα τουςκαθώς και οι μονογονεϊκές οικογένειες. Οποιαδήποτε άλλη μορφή «οικογένειας», όπως εκείνες που διάφοροι κύκλοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θέλουν να μας επιβάλουν, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Σε μία χώρα που αιμορραγεί δημογραφικά και υποφέρει από τη διαρκώς αυξανόμενη σεξουαλική εγκληματικότητα, έχουμε ηθική υποχρέωση ως πολίτες και ως Ορθόδοξοι Έλληνες πιστοί να στηρίξουμε τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας, το κύτταρο της κοινωνίας, και όχι να διεξάγουμε πειράματα πάνω στον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των παιδιών. Αυτή η θέση δεν αντανακλά μόνο την πεποίθηση των μελών της ΝΙΚΗΣ, αλλά βρίσκεται και σε απόλυτη σύμπνοια τόσο με το πνεύμα του Συντάγματος της Ελλάδος όσο και με την πίστη της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας και την Παράδοσή μας. 

  • Αναρωτιόμαστε αν οι διοργανωτές είχαν σε πρώτη προτεραιότητα την πνευματική ωφέλεια του βαπτιζομένου προσώπου, ή μάλλον την προκλητική προβολή, με τεράστια δημοσιότητα, μίας «διαφορετικότητας» που περιφρονεί την τρέχουσα νομοθεσία αλλά και τα δόγματα της Ορθοδόξου πίστης.
  • Θεωρούμε ότι αποτελούν χλευασμό της Ορθόδοξης Εκκλησίας τα διαδραματισθέντα, δεδομένου ότι οι θετοί θεωρούμενοι «γονείς» έχουν αποπτύσει με τον πλέον προκλητικό τρόπο τα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 
  • Όσον αφορά στη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στα διαδραματισθέντα, αναμένουμε όπως επιληφθεί του θέματος η Προϊσταμένη του Εκκλησιαστική Αρχή, για γεγονός το οποίο σκανδάλισε τα μέγιστα το πλήρωμα της Εκκλησίας.
  • Τέλος, δεν αισθανόμαστε έκπληξη για την υποκριτική σημερινή σιωπή της αριστεροδεξιάς κομματοκρατίας. Είναι αυτή η πολιτική εξουσία, η οποία επί δεκαετίες νομοθετεί με ασέβεια απέναντι στο ιερό δικαίωμα της ζωής, με περιφρόνηση και απαξία απέναντι στη Μητρότητα και στην Τεκνογονία, ενώ επιπρόσθετα, με περισσό ενδιαφέρον, μεθοδεύει και διαφημίζει την αποδόμηση των αξιών του Έθνους μας και την απαξίωση της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Η ΝΙΚΗ θα διεξάγει μέχρι τέλους τον αγώνα για την ηθική και νομοθετική αποκατάσταση του ιερού θεσμού της Οικογένειας.

*Πηγή φωτογραφίας: wikipedia

https://nikh.gr

…………………………………………………………

Δείτε και:

-Ο Αρχ/πος Κύπρου για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

-Σύληση της Λογικής

-Στη ΔΙΣ ομοφώνως επέλεξαν την ολέθρια τακτική της ουσιαστικής συγκαλύψεως του σκανδάλου

-Επιστολές διαμαρτυρίας της ΔΙΣ σε Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο και Οικουμενικό Πατριαρχείο

-Συνυπεύθυνος ὁ Σεβ. Γλυφάδας!

-Το εκκλησιαστικό παράπτωμα του Ελπιδοφόρου θα πρέπει να δικαστεί εκεί που τελέστηκε δηλαδή στην Εκκλησία της Ελλάδος και να μην παραπεμφθεί από την ΔΙΣ στο Φανάρι για πιθανόν κουκούλωμα!

-Ήταν τυχαία πράξη η τέλεση της ατυχούς βάπτισης από τον Ελπιδοφόρο ή καθ´υπαγόρευση;

-Πειραιώς Σεραφείμ: «Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος και το “νέον ευαγγέλιον” »

-Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας για την βάπτιση από τον Αμερικής Ελπιδοφόρο δύο παιδιών από ζευγάρι του ιδίου φύλου.

-Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος ευλόγησε τη βάφτιση παιδιών gay ζευγαριού ομογενών στην Αθήνα

2 σχόλια:

Λυκούργος Νάνης είπε...

Εύγε στη ΝΙΚΗ για την ομολογιακή της παρέμβαση-τοποθέτηση.
Στο εν λόγω κείμενο γίνεται λόγος
με βάση τον οποίο θα πρέπει άμεσα να επιληφθεί του όλου θέματος ή προϊσταμένη του αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου εκκλησιαστική αρχή.
Η προϊσταμένη αρχή του ενόχου αρχιεπισκόπου είναι η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Η οποία, εάν πράγματι δεν ήθελε να υποβαθμίσει το όλο ζήτημα, θα είχε δράσει κεραυνοβόλως και αστραπιαίως.
Κάτι τέτοιο, βεβαίως, δεν έγινε.
Αναφορικά δε με τη στάση της ΔΙΣ (το κανονικό αδίκημα του Ελπιδοφόρου τελέσθηκε εντός της επικράτειας της Εκκλησίας της Ελλάδος) η φράση «και διηγώντας τα να κλαις» φρονώ ότι αποδίδει με ενάργεια τη θλιβερή πραγματικότητα.
Όχι μόνο δεν στοιχειοθέτησε κανονικό αδίκημα σε βάρος του, υποβαθμίζοντας ανεπίτρεπτα τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου επισκοπικού εγκλήματος, αλλά δεν έσπευσε να διακηρύξει συνοδικώς ότι του λοιπού απαγορεύει αυστηρά να επαναληφθεί τέτοιο αίσχος σε ναούς της δικαιοδοσίας των μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος και να διακηρύξει στη διαπασών ότι είναι αδιανόητη οποιαδήποτε μορφή εκκλησιαστικής νομιμοποίησης του σοδομισμού, κατονομάζοντας, ταυτοχρόνως, και δακτυλοδεικτώντας, ενώπιον του εκκλησιαστικού σώματος, τους γνωστούς και μη εξαιρετέους «θεωρητικούς» της εν λόγω νομιμοποίησης. Γιατί αυτών, τα εκ του έρκους των οδόντων τους εξελθόντα «άρρητα ρήματα», πληρώνουμε τώρα και ο νοών νοείτω.
Εγκλημάτισε ο Ελπιδοφόρος, εγκλημάτισαν και οι ημετέροι συνοδικοί που συγκάλυψαν, ουσιαστικά, το φρικαλέο του σκάνδαλο.
Αυτή είναι η ωμή και πικρή αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω μια σωστή θέση από ένα σοβαρό κίνημα

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com