12 Δεκ 2022

Διαμαρτυρία της Παμμακεδονικής Ένωσης Μελβούρνης – Βικτώριας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ – ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Προς Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Βουλή,

Πρόεδρο και Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Εκκλησία της Ελλάδος, Α/ΓΕΕΘΑ, ΜΜΕ

1 Η πρώτη βόμβα κατά των θεμελίων του ελληνικού έθνους και της μακραίωνης ιστορίας του, πυροδοτήθηκε από την κυβέρνηση - εφιάλτη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ως Πρωθυπουργός, ανερυθρίαστα και ανιστόρητα, υπέγραψε με την σλαβική κυβέρνηση του Ζάεφ  την αντισυνταγματική, ανθελληνική, πραξικοπηματική και άκυρη «Συμφωνία των Πρεσπών». Έκτοτε, τα Σκόπια αποκαλούνται «Βόρεια Μακεδονία», όνομα που οι απανταχού Έλληνες αρνούνται, δεν αποδέχονται και ούτε πρόκειται ποτέ να αποδεχθούν, γιατί η Μακεδονία ήταν και παραμένει μόνο μία και μοναδική και αιώνια ελληνική!

  Κατά τραγικό τρόπο, εκείνη την εγκληματική «Συμφωνία», βιαστικά και παράλογα υπέγραψε και ο τότε ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, λησμονώντας «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών, τα δύσκολα και τ’ ανεκτίμητα Εύγε», το δάκρυ του ίδιου του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το εμπάργκο του Ανδρέα Παπανδρέου, το βέτο του Κώστα Καραμανλή, τα τρανά ΟΧΙ της Μελίνας Μερκούρη, του Οδυσσέα Ελύτη, του Μίκη Θεοδωράκη!

2 Η δεύτερη βόμβα κατά των θεμελίων μας πυροδοτήθηκε από την ίδια την Πρόεδρο Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όταν, κατ΄ εντολή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, δέχτηκε στις 5-10-2021 επίσημα, στο Προεδρικό Μέγαρο της Ελλάδας και με κόκκινα χαλιά, τον Πρόεδρο των Σκοπίων σαν Πρόεδρο της «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», με την Προεδρική Φρουρά των Ευζώνων να παρατάσσεται τιμητικά (τι κατάντια) και την μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας να παιανίζει μέσα στην Αθήνα τον «αλυτρωτικό» Εθνικό Ύμνο των Σκοπίων, που αναφέρει:

«Σήμερα πάνω από την "Μακεδονία" γεννιέται,

νέος ήλιος της ελευθερίας!

Οι "Μακεδόνες" πολεμούν,

για τα δικαιώματα τους!

Η "Μακεδονία" ελεύθερη,

Ελεύθερη ζει"!

3 Η τρίτη βόμβα κατά των θεμελίων της Ελλάδας πυροδοτήθηκε από την ίδια την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία και επέτρεψε την επίσημη έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, υπό την άθλια ονομασία «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 19-7-2022, παρά τις ρητές, προεκλογικές του δεσμεύσεις για άσκηση βέτο!

Μητσοτάκης 25-1-2019:

«Δεσμεύτηκα όμως ότι θα μείνω σταθερός στο εθνικό καθήκον.

Το δικαίωμα της Ελλάδος για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε.
δεν πρόκειται να το απεμπολήσω»!

 Χαρακτηριστικό του θριαμβευτικού κλίματος που επικράτησε το καλοκαίρι του 2022 στα Σκόπια, εξαιτίας της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την σύμφωνη γνώμη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι ο ισχυρισμός τους ότι η δήθεν «Μακεδονική» Γλώσσα θα γίνει πλέον μία από τις επίσημες Γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία και θα μεταφράζονται όλα τα επίσημα κείμενα των Βρυξελλών!

4 Η τέταρτη βόμβα κατά των θεμελίων του σύγχρονου ελληνικού κράτους πυροδοτήθηκε από το Ειρηνοδικείο Φλώρινας, που προσφάτως αναγνώρισε «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας», μέσα στην ίδια την Ελλάδα!

  Με βάση αυτή την ανιστόρητη απόφαση, οι σφετεριστές θα επιχειρήσουν να πετύχουν μελλοντικά αναγνώριση δήθεν «Μακεδονικής μειονότητας» μέσα στην ίδια την Μακεδονία μας, όπως προαναγγέλλουν μάλιστα ωμά δια των σκοπών του «Κέντρου», με στόχο να αρπάξουν μελλοντικά από την Ελλάδα το ιερό έδαφος της Μακεδονίας, όπως σχεδίαζαν πάντα!

  Δυστυχώς, ΚΑΝΕΙΣ θεσμός δεν αντέδρασε εναντίον αυτής της πρωτοφανούς απόφασης, αφήνοντας την Μακεδονία έρμαιο στα ξένα σχέδια και συμφέροντα.

  Όντας εξοργισμένοι λοιπόν και αισθανόμενοι για άλλη μια φορά προδομένοι,

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,

πολλοί εκ των οποίων καταγόμαστε από την μία και μοναδική Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την αιώνια ελληνική μας γλώσσα, την μόνη γλώσσα των Μακεδόνων,
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
1. Την άμεση ακύρωση της εφιαλτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»

2. Την άμεση ακύρωση της απαράδεκτης απόφασης του Ειρηνοδικείου Φλώρινας:

α. ως αντιτιθέμενης στην ιστορική, εθνική και γλωσσική μας αλήθεια και πραγματικότητα

β. ως αντιτιθέμενης στο Σύνταγμα της Ελλάδας, που δεν αναγνωρίζει καμία εθνική και γλωσσική μειονότητα εντός της επικράτειας

γ. ως απολύτως αντιτιθέμενης σε παλαιότερες απαγορευτικές δικαστικές αποφάσεις, όπως την 1448 / 2009  του Αρείου Πάγου για την αυτοαποκαλούμενη «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» και πάλι στην Φλώρινα, αφού τότε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδας αποφάνθηκε ότι:

«…δεν υπάρχει Μακεδονικό Έθνος και κατά συνέπεια, μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα "MAKEDONCKI". Ούτε φυσικά υφίσταται στην Ελλάδα "μακεδονική μειονότητα"».

3. Τον άμεσο έλεγχο του Ειρηνοδίκη που έβγαλε μια τόσο εξωφρενική, εξωπραγματική και αντεθνική απόφαση, χωρίς να επισκεφθεί ένα Μουσείο της Μακεδονίας, για να δει γραμμένη πάνω σε χιλιάδες μνημεία, επιγραφές και μάρμαρα, το ποια ήταν η γλώσσα ημών των Μακεδόνων! Μια γλώσσα που απλώθηκε με τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Επιγόνους του ως την Ινδία, γνωρίζοντας τέτοια αποδοχή και άνθηση, που υποχρέωσε τους επιστήμονες να ονομάσουν την συγκεκριμένη φωτεινή περίοδο της παγκόσμιας ιστορίας «Ελληνιστική»!

Είναι δε εξωφρενικό, ότι εκτός από τις σχετικές απαγορευτικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, από το Ειρηνοδικείο δεν λήφθηκε καν υπόψη ένας από τους τρομακτικά ανθελληνικούς σκοπούς του «Κέντρου», όπως αναγράφεται δημόσια στην ιστοσελίδα του:

«Να υποστηρίξει την αναγνώριση της μακεδονικής γλώσσας ως μειονοτικής γλώσσας από την ελληνική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης από τη Ελλάδα της σύμβασης - πλαισίου για την προστασία των εθνικών μειονοτήτων και του ευρωπαϊκού χάρτη για τις μειονοτικές γλώσσες»!

Δηλαδή, δεν λήφθηκε υπόψη ο δόλιος, αντεθνικός και αντισυνταγματικός ρόλος του «Κέντρου», που σκοπεύει ρητά να δημιουργήσει σώνει και καλά «μειονοτική γλώσσα», δηλαδή γλώσσα που μιλά δήθεν «εθνική μειονότητα», άρα ανύπαρκτη «μακεδονική μειονότητα» μέσα στην Ελλάδα, κάτι που ούτε και αυτή η φρικτή «Συμφωνία των Πρεσπών» τόλμησε να διατυπώσει! Και τους άνοιξε το Ειρηνοδικείο την «πόρτα»;

ΚΑΛΟΥΜΕ

τέλος, όλες τις Παμμακεδονικές, όλους τους Μακεδονικούς Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους σε Ελλάδα και Ομογένεια, όλους τους Μακεδόνες του κόσμου σε κοινή πορεία, όπως είχαμε πράξει με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν, με την «Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα», που κατάφερε με τις πολλαπλές δυναμικές της ενέργειες το πολυπόθητο βέτο στο Βουκουρέστι το 2008!

Η ένωση των δυνάμεων, είναι προϋπόθεση επιτυχίας. Και είμαστε και από την εμπειρία μας και από την ιστορία μας βέβαιοι, ότι ενωμένοι και πάλι μπορούμε να σταματήσουμε και να ακυρώσουμε την επαίσχυντη «Συμφωνία των Πρεσπών» και μάλιστα εντός του 2023! Είναι ιστορικό, εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον. Που όμως θέλει ενότητα, ψυχή και τέχνη! Και ο Μέγας Αλέξανδρος μας κοιτά πια στα μάτια… Όλους…

Μελβούρνη 12-12-2022

Ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής

Ένωσης Μελβούρνης – Βικτώριας

Δημήτρης Μηνάς

Γενικός γραμματέας: Νικόλαος Λαλόπουλος

Δείτε και:

-Μηνύματα από τη “Μακεδονική” Γλώσσα: Καλόν ύπνο

-Oι ανεκδιήγητες και ανιστόρητες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου υπέρ της «μακεδονικής μειονότητας» στην Πατρίδα μας!

-Πέντε ειδικοί αναλύουν το σχέδιο των Σκοπιανών με τη Μακεδονική Γλώσσα

-Κονίτσης Ανδρέας: : Ἔχει μήπως ἀναγνωρισθῆ “μακεδονικήʺ μειονότητα στήν Ἑλλάδα καί δέν τό γνωρίζουμε;

-Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών: Δελτίο Τύπου ενάντια στην αδειοδότηση του σωματείου «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα»

-Τα σκοτεινά σχέδια των Σκοπιανών!

-Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών: Οργισμένο ψήφισμα για την ίδρυση Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας

-Να μπει λουκέτο δικαστικά στο “Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας”

-Ενστάσεις για την ίδρυση “Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας” στη Φλώρινα

-Σκληρή ανακοίνωση της Παμμακεδονικής Αμερικής, ζητά άμεση παρέμβαση για την νομιμοποίηση της σκοπιανής ΜΚΟ

-Εθνική ήττα – Κερκόπορτα στα αλυτρωτικά σχέδια των Σκοπίων

-Άνοιξαν κερκόπορτα στα αλυτρωτικά σχέδια των Σκοπίων

-Φλώρινα: Εγκρίθηκε το «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» – Συγχαρητήρια Ζάεφ σε Μητσοτάκη και Τσίπρα

-Δεν φαντάζεστε ποιοι κρύβονται πίσω από το δήθεν "Κέντρο "Μακεδονικής" Γλώσσας στην Ελλάδα"…

-Γιατί δεν υπάρχουν «Σλαβομακεδονική» γλώσσα και «Σλαβομακεδόνες»

-Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com