31 Ιουλ 2020

Χαρδαλιάς : Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, περιλαμβανομένων και των χώρων λατρείας

ekklisia-maska-arthro
Χαρδαλιάς – Κοροναϊός: Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους
Νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κοροναϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων και της επιδείνωσης της επιδημιολογικής εικόνας στη χώρα μας.

Η έκτακτη ενημέρωση ήρθε μετά τη ραγδαία αύξηση των νέων κρουσμάτων κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο, καθώς καταγράφηκαν 78 νέα και τρεις θάνατοι. Ο κ. Χαρδαλιάς απέδωσε στη χαλάρωση της τήρησης των μέτρων και στα φαινόμενα συνωστισμού την αύξηση των νέων κρουσμάτων.
Μεταξύ των νέων μέτρων περιλαμβάνονται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, περιλαμβανομένων και των χώρων λατρείας, καθώς και περιορισμοί στα μπαρ.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε η παράταση απαγόρευσης των πανηγυριών μέχρι 31 Αυγούστου, καθώς και ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, όπου δεν είναι εφικτή η τήρηση αποστάσεων.
Αναλυτικά τα νέα μέτρα:
-Από 1 έως και 31 Αυγούστου υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και τους χώρους λατρείας.
-Έως 15 Αυγούστου αναστολή επισκεπτηρίων όπως σε γηροκομεία. Ένας συνοδός στα νοσοκομεία όπου κρίνεται αναγκαίο.
-Έως 15 Αυγούστου όριο 100 ατόμων σε γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις.
-Έως 9 Αυγούστου ρητή απαγόρευση όρθιων ατόμων σε μπαρ.
-Παρατείνονται έως 31 Αυγούστου τα μέτρα για πανηγύρια, δηλαδή η απαγόρευση και οι κανόνες για παραλίες.
-Έως 31 Αυγούστου παρατείνεται η απαγόρευση πτήσεων προς Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
-Έως 15 Αυγούστου ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, όπου δεν είναι εφικτή η τήρηση αποστάσεων.
in.gr, 31/07/2020
Αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι έπειτα από σχετική πρόταση και συνεννόηση με την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων αποφασίστηκαν τα εξής:
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
Από αύριο 1/8 έως και 31/8 είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας, εκτός των χώρων εστίασης και ιατρικών εξαιρέσεων, για άτομα π.χ. με αναπνευστικά προβλήματα ή παιδιά κάτω των 3 ετών.
Επίσης, από αύριο έως τις 15/8 ισχύει η αναστολή επισκεπτηρίων σε κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων, π.χ. γηροκομεία, σε δομές ευάλωτων ομάδων, άστεγοι, πρόσφυγες και σε νοσοκομεία. Επιπλέον, όσον αφορά τα νοσοκομεία όπου κρίνεται αναγκαίο δύναται να υπάρχει ένας συνοδός που θα δίνεται ειδική άδεια. Επίσης, δεν επιτρέπεται η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού, πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγυαλγία, ρινική καταρροή. Ο συνοδός θα πρέπει να είναι ενήμερος για την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, την απολύμανση των χεριών και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας.
Επιπρόσθετα δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές μονάδες ως τις 15/8.
Ακόμα, από Δευτέρα 3/8 έως 15/8 θεσπίζεται όριο 100 ατόμων σε τελετές γάμων, βαπτίσεων, κηδειών με τήρηση όλων των υφισταμένων υγειονομικών κανόνων.
Επίσης, από Δευτέρα 3/8 έως Κυριακή 9/8, για μία εβδομάδα, υπάρχει ρητή απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ- εστιατόρια, καφέ-μπαρ, με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα.
Επιπλέον, παρατείνεται η απαγόρευση πανηγυριών και άλλων δημόσιων ανοιχτών εκδηλώσεων έως τις 31/8. Παρατείνονται τα μέτρα τήρησης των αποστάσεων στις παραλίες έως τις 31/8, παρατείνονται έως τις 31/8 τα μέτρα προστασίας σε ιδιωτικά πλοία αναψυχής και επαγγελματικά τουριστικά πλοία. Παράταση έως τις 31/8 υφίσταται και για τα μέτρα προστασίας στα ΚΥΤ. Έως τις 31/8 παρατείνεται και η γενική απόφαση για κανόνες τήρησης αποστάσεων.
Επιπλέον παρατείνεται μέχρι τις 15/8 η αναστολή αεροπορικών και θαλάσσιων συνδέσεων με Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
Έως τις 15/8 παρατείνεται επίσης η απόφαση για τις χερσαίες συνδέσεις συνοριακά σημεία εισόδου αρνητικού PCR τεστ 72 ωρών για Προμαχώνα, καθώς και η απόφαση για αρνητικό τεστ PCR 72 ωρών για τους προερχομένους αεροπορικώς από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τέλος, από 1/8- 15/8 υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους όταν δεν είναι εφικτή η τήρηση αποστάσεων.
«Παρακολουθούμε καθημερινά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε σχέση με τα επιδημιολογικά φορτία. Προσαρμόζουμε τη στρατηγική μας σε κάθε αλλαγή των δεδομένων και ανάλογα με τις εξελίξεις είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε διάφορα μέτρα, εργαλεία που ανταποκρίνονται στο είδος της διασποράς και απαντούν στα ποιοτικά και χωροταξικά χαρακτηριστικά των κρουσμάτων πάντα με γνώμονα να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία, την υγεία των πολιτών. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται χαλάρωση ως προς την τήρηση των μέτρων και φαινόμενα συγχρωτισμού και συνωστισμού τα οποία αποτυπώνονται στην αυξητική τάση των κρουσμάτων μας καθημερινά», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, σημείωσε: «‘Όπως σε όλη την προηγούμενη φάση, καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας διαδραμάτισε η ευθύνη των πολιτών, η ατομική ευθύνη του καθενός από εμάς. Αυτό ήταν, αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας της Ελλάδας και πρέπει και σε αυτή τη φάση όλοι μας να δείξουμε την ίδια υπευθυνότητα την ίδια εγρήγορση. Μπαίνουμε λοιπόν όλοι σε επιφυλακή χωρίς πανικό, αλλά με ευθύνη και κυρίως με συνέπεια, αφήνουμε πίσω τα φαινόμενα χαλάρωσης και ακολουθούμε πιστά τους κανόνες. Στόχος όλων μας, όπως έχουμε πει πολλές φορές, μέχρι να κερδίσουμε οριστικά τον πόλεμο πρέπει να είναι να μην χρειάζεται να ληφθούν άλλα μέτρα και για να γίνει αυτό πρέπει να τηρούμε πιστά αυτά που ισχύουν».
…………………………………………………………
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β 3162/31.7.2020) η απόφαση για την εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους στο σύνολο της επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, από σήμερα μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2020.
Υποχρέωση χρήσης μάσκας σε χώρους θρησκευτικής λατρείας
Στους χώρους θρησκευτικής λατρείας (κάθε είδους και κάθε νομικού, κανονικού και εν γένει θρησκευτικού καθεστώτος ναών και παρεκκλησιών, ευκτηρίων οίκων, τεμενών και συναγωγών), κάθε δόγματος και θρησκείας, ανεξαρτήτως μεγέθους και χωρητικότητάς τους, στο σύνολο της επικράτειας, επιβάλλεται η υποχρέωση χρήσης μη ιατρικής μάσκας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τόσο κατά την τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων, κηδειών (και των σχετικών με αυτές θρησκευτικών λειτουργιών και λοιπών ιεροπραξιών και ταφικών εκδηλώσεων) και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, όσο και κατά την προσέλευση προσώπων για ατομική ή κατ’ ιδίαν προσευχή. Από την υποχρέωση εξαιρούνται οι θρησκευτικοί λειτουργοί κατά την τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων, κηδειών (και σχετικών με αυτές θρησκευτικών λειτουργιών και λοιπών ιεροπραξιών και ταφικών εκδηλώσεων) και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, καθώς και και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό που συμμετέχει σε αυτές, όπως ιεροψάλτες.
Τα προσωρινά μέτρα στους θρησκευτικούς χώρους λατρείας για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κατ’ εφαρμογή της υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.43195 κοινής απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας (Β’ 2775), όπως εκάστοτε ισχύει, δεν θίγονται από την εφαρμογή της παρούσας.
 Το ΦΕΚ γράφει ακόμα:
Aναλυτικά η απόφαση προβλέπει την υποχρέωση χρήσης μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων (δημοσίων υπηρεσιών ή ιδιωτικών επιχειρήσεων) και σε οποιουσδήποτε άλλους κλειστούς χώρους συνάθροισης κοινού, εξαιρουμένων των χώρων εστίασης, επιβάλλεται η υποχρέωση χρήσης μη ιατρικής μάσκας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τον πίνακα (ΚΑΔ):
-Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.41
-Λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.42
-Λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα /47.43
-Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε εξειδικευμένα καταστήματα /47.51
-Λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.52
-Λιανικό εμπόριο χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.53
-Λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.54
-Λιανικό εμπόριο επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.59
-Λιανικό εμπόριο βιβλίων σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.61
-Λιανικό εμπόριο εφημερίδων και γραφικής ύλης σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.62
-Λιανικό εμπόριο εγγραφών μουσικής και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.63
-Λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.64
-Λιανικό εμπόριο παιχνιδιών κάθε είδους σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.65
-Λιανικό εμπόριο ενδυμάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.71
-Λιανικό εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.72
-Λιανικό εμπόριο καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.75
-Λιανικό εμπόριο λουλουδιών, φυτών, σπόρων, λιπασμάτων, ζώων συντροφιάς και σχετικών ζωοτροφών σε εξειδικευμένα καταστήμα-τα/47.76
-Λιανικό εμπόριο ρολογιών και κοσμημάτων σε εξειδικευμένα κατα-στήματα/47.77
-Άλλο λιανικό εμπόριο σε μη εξειδικευμένα καταστήματα/47.19
-Άλλο λιανικό εμπόριο καινούριων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα/47.78
-Λιανικό εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών σε καταστήματα/47.79
-Υπηρεσίες προβολής κινηματογραφικών ταινιών των κινηματογράφων δωδεκάμηνης λειτουργίας (κλειστού τύπου)/59.14
-Δραστηριότητες βιβλιοθηκών και αρχειοφυλακείων/91.01
-Ενοικίαση και εκμίσθωση ειδών αναψυχής και αθλητικών ειδών/77.21
-Ενοικίαση βιντεοκασετών και δίσκων/77.22
-Ενοικίαση και εκμίσθωση άλλων ειδών προσωπικής ή οικιακής χρήσης/77.29
-Δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής / 96.02
-Υπηρεσίες διαιτολογίας/96.04.10.01
-Υπηρεσίες διαιτολογικών μονάδων /96.04.10.02
-Υπηρεσίες μασάζ/96.04.10.05
-Υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος (αποτρίχωσης, θεραπείας με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες/96.04.10.06
-Υπηρεσίες γραφείων γνωριμίας ή συνοικεσίων/96.09.19.06
-Υπηρεσίες δερματοστιξίας (τατουάζ)/96.09.19.09
-Υπηρεσίες τρυπήματος δέρματος του σώματος (piercing)/96.09.19.17
-Καταστήματα οπτικών και καταστημάτων πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας
-Καταστήματα λιανικού εμπορίου που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops in a shop)
-Καταστήματα λιανικού και χονδρικού εμπορίου τύπου (do it yourself and home improvement) που πωλούν βιομηχανικά είδη (χρώματα, σιδερικά, ξυλουργικά, ηλεκτρολογικά, έπιπλα, υγιεινής, κήπου, εργαλείων, διακόσμησης κ.λπ.)
-Μεμονωμένες επιχειρήσεις/καταστήματα με οριοθετημένο ή μη οριοθετημένο χώρο έκθεσης, εντός εμπορικών κέντρων (malls), εκπτωτικών χωριών και εκπτωτικών καταστημάτων (outlets)
-Υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων/92.00
-Επιχειρήσεις τροφίμων όπως υπεραγορές (σουπερ μάρκετ), παντοπωλεία, ιχθυοπωλεία, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία κ.λπ.
-Φαρμακεία
-Χώροι γραφείων (δημοσίων υπηρεσιών και ιδιωτικών επιχειρήσεων) όταν υπάρχει επαφή με το κοινό
-Ανελκυστήρες
Εξαιρέσεις
Σημειώνεται ότι για τις δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής εξαιρείται η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τον πελάτη, όταν πραγματοποιείται τοπική περιποίηση στο πρόσωπο.

Επίσης, από την υποχρέωση εξαιρούνται α) τα άτομα για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους που αποδεικνύονται με τα κατάλληλα έγγραφα, όπως λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και β) τα παιδιά ηλικίας κάτω των τριών ετών.
Δείτε σχετικά και :

4 σχόλια:

ΜΑΡΙΑ είπε...

Καί τί θά κάνει ὁ Χαρδαλιάς; Θά γκαρίζει πάλι στούς εἰσαγγελεῖς γιά νά μᾶς συλλάβουν;

Ὅταν θά πηγαίνουμε νά προσκυνήσουμε τίς ἅγιες εἰκόνες ἤ νά μεταλάβουμε κι ἀναγκαστικά θά ἀφαιροῦμε τήν μάσκα ἀπό τό πρόσωπο (ὅσοι θά τήν φορᾶνε δηλαδή), θά τήν ἔχουν στημένη μέσα στούς ναούς ἀστυνομικοί γιά νά μᾶς κόβουν πρόστιμο 150άρια καί νά πλουτίζει ἡ τσέπη τους γιά τήν βλασφημία κάι τήν προδοσία στό Πρόσωπο τοῦ Χριστοῦ, τῆς Παναγίας καί τῶν Ἁγίων;
Ἤ μήπως διά τῆς πλαγίας ὁδοῦ "ἐννοεῖται" πώς ἀπαγορεύεται ἡ προσκύνηση καί ἡ Θεία Μετάληψη;...

Χαρδαλιά καί λοιποί ἀντίχριστοι, θά δώσετε λόγο στόν Κύριο γιά ἑκατομμύρια ψυχές (τῶν Ἑλλήνων πολιτῶν) ἐκτός ἀπό τήν δική σας. Ἡ κόλαση θά εἶναι ἄπατη γιά ἐσᾶς.
Ἔχετε εἰσηγητή τῶν ἄνομων νόμων σας τόν Διάβολο καί ὑπακούετε σ' αὐτόν καί στούς δικούς του εἰδικούς, τούς δαίμονες πού σᾶς ἔχουν ὑπό κατάληψη.

Λυπᾶμαι πού ἐλλείψει μετανοίας τῶν πλείστων ἐξ ἡμῶν βαπτισμένων Ὀρθοδόξων Ἑλλήνων, ἐπιτρέπει ὁ Θεός νά ἔχουν ἀναλάβει τά ἡνία τῆς πατρίδας μας δαιμονισμένοι ἐχθροί καί τοῦ Θεοῦ καί τῆς Ἑλλάδας.

"9 ἄκουσον, λαός μου, καὶ διαμαρτύρομαί σοι, ᾿Ισραήλ, ἐὰν ἀκούσῃς μου, 10 οὐκ ἔσται ἐν σοὶ Θεὸς πρόσφατος, οὐδὲ προσκυνήσεις Θεῷ ἀλλοτρίῳ· 11 ἐγὼ γάρ εἰμι Κύριος ὁ Θεός σου ὁ ἀναγαγών σε ἐκ γῆς Αἰγύπτου· πλάτυνον τὸ στόμα σου, καὶ πληρώσω αὐτό. 12 καὶ οὐκ ἤκουσεν ὁ λαός μου τῆς φωνῆς μου, καὶ ᾿Ισραὴλ οὐ προσέσχε μοι· 13 καὶ ἐξαπέστειλα αὐτοὺς κατὰ τὰ ἐπιτηδεύματα τῶν καρδιῶν αὐτῶν, πορεύσονται ἐν τοῖς ἐπιτηδεύμασιν αὐτῶν" (Ψαλμ. 80).

Σύντομη καί συνοπτική μετάφραση:
Ὅσοι δέν ἀκοῦνε τόν Κύριο, πορεύονται στόν διάολο.

Χαρδαλιά καί τό λοιπό κακό συναπάντημα, ἄν δέν φορᾶς ὑποχρεωτικές (ὄχι ἀκόμη...) ὠτοασπίδες γιά νά μήν κολλήσει κοροϊδοϊό ἡ κερύθρα σου, τ' ἄκουσες καλά αὐτό;
Κατάλαβες ποῦ πᾶς καί ἐσύ;
Ἐκτός ἄν σοῦ ἀρέσει ὁ Σατανᾶς. Πάσο. Ἀλλά ἄσε δημοκρατικά καί συνταγματικά τούς Ὀρθόδοξους νά λατρεύουμε τόν δικό μας Τριαδικό Θεό ὅπως Τοῦ πρέπει.

Μικρό Πάσχα ξεκινᾶ ἀπό αὔριο. Γιορτάζει 15νθήμερο ἡ Μητέρα τοῦ Θεοῦ.
Εἴμασταν σίγουροι ἀπό καιρό γιά τά σχέδιά σας νά ἀμαυρώσετε καί αὐτήν τήν Ἁγία Θεομητορική Ἑορτή. Προβλέψιμο κι ἀναμενόμενο, γιατί γνωρίζουμε ποιοί εἶσθε καί τί εἶσθε ἐντεταλμένοι νά κάνετε.

Οἱ Τοῦρκοι στήν Πόλη κουκούλωσαν μέ πανό τήν περίφημη Βρεφοκρατοῦσα στήν Ἁγιά Σοφιά
καί οἱ ψευδέλληνες ψευδορθόδοξοι πολιτικοί μας ἀποφασίζουν νά κουκουλώσουν τούς προσκυνητές της ἐδῶ στήν Ἑλλάδα!
Μά τί ἑωσφορικό timing!

Μόνο πού οἱ Τοῦρκοι ἀψήφησαν κάθε "μέτρο" καί "συνωστισμό" χωρίς πρόστιμα, γιά νά λατρεύσουν τόν ψεύτικο θεό τους μέσα στό Ὀρθόδοξο Μνημεῖο καί μάλιστα ὑπό τό παγκόσμιο βλέμμα!
Ἐσεῖς, σπεύδετε νά τούς σιγοντάρετε μέ τό νά βλασφημεῖτε τόν Ἀληθινό Θεό μας μέσα στούς ἴδιους τούς Οίκους Του, τίς Ἐκκλησίες μας.

Τί νά τούς κάνουμε τούς ὀχτρούς; Ἔχουμε τούς καλύτερους! Ἐσᾶς, μέσα στόν κόρφο μας!

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις ένα λάθος δέν ειναι 150€ το πρόστιμο,η τελευταία ταρίφα λέει οτι ειναι 300€ δηλαδή σέ ξεσκίζει μ'αυτο τό απάνθρωπο πρόστιμο.
Τό παραμύθι μέ τήν μάσκα κρύβεί πολλά από πίσω,πάρα πολλα και σε οικονομικο επιπεδο καί σέ κοινωνικο
αλλα καί προπαντός ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ
γιά τόν κάθε έλληνα,έχει βαθύτερες
και ιερές προεκτασεις...
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ
ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
....Ψ Υ Χ Η Τ Ο Υ....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

150 ευρώ είναι το πρόστιμο.

Ανώνυμος είπε...

Σέ λίγο θά πάει 300€ καί μετά θά έχουμε εξέγερση.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com