13 Μαΐ 2020

Αποκάλυψις – Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

ΑΚΤΙΝΕΣ: Εποχή Υδροχόου
Αποκάλυψις - ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚ
Η Μπίλντερμπεργκ (1) αποτελείται από 150 μέλη, κάποια μόνιμα και κάποια προσκεκλημένα κάθε φορά. Τα προσκεκλημένα είναι πάντοτε ενεργά ή μελλοντικώς ενεργά στελέχη του οικονομικού, επιχειρηματικού, εκπαιδευτικού, δημοσιογραφικού και πολιτικού παράγοντα, τα οποία είναι σε θέση να επηρεάσουν καταστάσεις σε καίρια ζητήματα. Αποτελούν δηλαδή τα όργανα των Σκοτεινών Κέντρων διαμόρφωσης της ζωής και του τρόπου σκέψης κρατικών ή κοινωνικών οντοτήτων.

Τα μέλη της προέρχονται από το Δυτικό κόσμο. Οι συνεδριάσεις της δεν παρακολουθούνται ποτέ από δημοσιογράφους. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Δεν κρατούνται πρακτικά. Στα μόνιμα θέματα συζήτησης περιλαμβάνονται πάντα η Ρωσία και η Κίνα. Αξίζει να ερευνήσει κάποιος να βρει τι κοινό χαρακτηριστικό έχουν τα μέλη της Διευθύνουσας Επιτροπής της μυστικοπαθούς αυτής Λέσχης.
Δεν γνωρίζουμε εάν τα μη μόνιμα μέλη της, ανήκουν ταυτοχρόνως σε άλλες μυστικές ομάδες ούτε εάν "δένονται" με όρκους. Αλλά ξέρουμε ότι είναι πάντοτε μέσα στην επικαιρότητα και πιστά όργανα της Νέας Τάξης. Αυτό φαίνεται για παράδειγμα και τώρα, όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνει στην τηλεόραση και συντάσσεται με την προτροπή του Μπιλ Γκέητς για παγκόσμιο εμβολιασμό (2), την ίδια στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη ομιλεί για Παγκόσμια διακυβέρνηση (3).
Είναι αξιοπρόσεκτο πως σε κάθε κοινωνική αλλαγή, ξετρυπώνουν από το λαγούμι τους και τοποθετούνται δημοσίως, παροπλισμένα ως προς τα κρατικά λειτουργήματα, πολιτικά πρόσωπα. Τα οποία όμως τα συνδέει κάτι: Έχουν διατελέσει μέλη της Μπίλντερμπεργκ. Βλέπε Γιώργος Παπανδρέου, Θόδωρος Πάγκαλος, Ντόρα Μπακογιάννη, Ευάγγελος Βενιζέλος. Αλλά από ποιους προσκαλούνται; Από οικονομικώς ελεγχόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς, που εξοφλούν αντίστοιχα γραμμάτια.
Αξίζει να σημειώσουμε κάτι που μας διέφυγε στην Εισαγωγή. Έχουν φροντίσει οι συντελεστές της Νέας Τάξης για την ανέλιξη ενός ανθρώπου ή ενός οργανισμού,  το κύριο "προσόν" να αποτελεί ο οικονομικός παράγοντας. Σε αυτό δηλαδή που είναι ισχυροί. Οπότε χάνουμε γιατί παίζουμε στο γήπεδό τους και με τη δική τους μπάλα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΧΑΡΑΓΜΑ
Το φαινόμενο κορωνοϊού αποτελεί την πρώτη προσπάθεια εισαγωγής εντός του σώματος, κοινού για όλους τους ανθρώπους σκευάσματος. Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για εμβόλιο για βιομετρητή ή οποιοδήποτε άλλο "προϊόν".
Πρόκειται για το χάραγμα της Αποκαλύψεως;
Τα "σημάδια" σε αυτό συνηγορούν: 1. Κήρυξη από τον ΠΟΥ πανδημίας για ιό με χαμηλή θνησιμότητα σε σύγκριση με φονικότερες νόσους. Μας καθιστά ισχυρώς καχύποπτους το γεγονός πως κύριος χρηματοδότης του ΠΟΥ είναι ο Γκέητς. 2. Εφαρμογή lockdown αναντίστοιχη της επικινδυνότητας της νόσου. 3. Ψήφιση Νόμου υποχρεωτικότητας εμβολιασμού (4). 4. "Προφητική" ψήφιση Νόμου φυλάκισης για παραβίαση μέτρων Πρόληψης Ασθενειών (5). 5. Διατυμπάνιση κυβερνητικών παραγόντων ότι ο ιός ήλθε για να μείνει και ότι ο κόσμος θα πάψει να είναι όπως τον ξέραμε. 6. Προεξόφληση από τον Γκέητς και κυβερνητικά στελέχη ότι ΜΟΝΟ με τον εμβολιασμό θα υπάρξει ξανά πλήρης κανονικότητα.
Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η συντελεσθείσα κατατρομοκράτηση των πολιτών αλλά και η απόκρυψη της αλήθειας από τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, διεθνή και ελληνικά.
Αξίζει να διαβαστεί η πρόσφατη μελέτη του καθηγητή Κυριάκου Κυριαζόπουλου (6).
Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Η άνευ όρων υποταγή της ελληνικής Ιεραρχίας στην αντίχριστη κυβερνητική διαταγή της διακοπής της μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας στους πιστούς ήταν καθαρώς προδοτική. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι οι Κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών αποτελούν όργανα ξένων Κέντρων που αντιτάσσονται τον Ιησού Χριστό. Και οι Ιεράρχες μας το γνωρίζουν καλά αυτό.
Εξαιρετική επιστημονική μελέτη παρείχε στην ΔΙΣ ο καθηγητής κ. Ιωάννης Κουντουράς, η οποία αποδεικνύει ότι δεν έχει καταγραφεί ΠΟΤΕ μετάδοση μολυσματικής νόσου μέσω της Θείας Κοινωνίας (7). Ποτέ δεν ετέθει στα υπ' όψιν της κυβερνητικής ιατρικής κοινότητας.
Ο Χριστός, η Εκκλησία και τα μυστήριά της, αποδεδειγμένα θεραπεύουν εδώ και 2000 χρόνια σωματικές και ψυχικές ασθένειες, πολλές φορές ακαριαίως, όταν η ιατρική κοινότητα σηκώνει ανήμπορη τα χέρια της. Αυτό το ξέρουν και οι άθεοι. Και αντί η Διοικούσα Εκκλησία να καλέσει 11.000.000 Έλληνες να εισέλθουν στους Ναούς και να απαλλαγούν οριστικώς από τον ιό, επέλεξε το σωματικό τους θάνατο με το "Ρίψατε τας Πύλας".
Είναι επιβεβλημένο να ερευνηθεί εάν κάποιοι Ιεράρχες έχουν καταστεί όργανα των διεθνών Σκοτεινών Κέντρων, που πολεμούν τον Χριστό.
ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ
Είναι ο Μπιλ Γκέητς ο Αντίχριστος. Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Άλλωστε ο ισοψηφισμός των γραμμάτων του ονόματός του, μας δίδει 696. Αλλά ότι είναι όργανό αυτού ή του Διαβόλου δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία. Κατ' αρχάς του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός του ψευδόχριστου, αφού παρουσιάζεται ως παγκόσμιος σωτήρας των ανθρώπων. Κατά δεύτερον επιδιώκει τη μείωση της ανθρωπότητας μέσω στείρωσης όπως έχει ήδη αναφερθεί. Και κατά τρίτον είναι ο κύριος θιασώτης του παγκόσμιου εμβολιασμού, εκμαιεύοντας τον ΠΟΥ και τις Κυβερνήσεις, αδιαφορώντας για το αν η γνώμη του μετράει όσο ενός ηλεκτρολόγου ή ενός καταστηματάρχη.
ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ
Το όργανο του Αρχέκακου Όφεως που βρίσκεται πίσω από τη Νέα Υδροχοϊκή Εποχή, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ολόκληρο το μηχανισμό που έχει στηθεί παντού είναι μόνο ένας: Ο Διεθνής Σιωνισμός. Όχι ο λαός των Εβραίων, που και αυτός υπήρξε εξιλαστήριο θύμα του Σιωνισμού. Την αποκάλυψη μας παρέχει περιτράνως ο ίδιος ο Κύριός μας: "ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν" (Ιωάν. η', 44). Βεβαίως έχουμε και τα κυκλοφορηθέντα περί το 1900 μ.Χ. "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών". Ο Διεθνής Σιωνισμός με τον πακτωλό των χρημάτων που διαθέτει δημιούργησε κάθε οργανισμό, κίνημα και γενικώς ο,τιδήποτε αντιστρατεύεται τον Ιησού Χριστό και τη διδασκαλία του. Και είναι αυτός που προετοιμάζει την έλευση του Αντίχριστου.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η παρούσα μελέτη είναι ελλιπέστατη, πρώτον διότι οι αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις, της εν εξελίξει επιβολής Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν τηλεγραφική μορφή και δεύτερον διότι δεν θίχθηκαν ζητήματα όπως: Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, CIA, State Department, Google, Youtube, Facebook, Σόρος, Ροκφέλερ, 5G, ΜΜΕ, ΜΚΟ, "Τριμερής Επιτροπή", "Διεθνής Αμνηστία", "Διεθνές Νομισματικό Ταμείο", "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας", "Παγκόσμια Τράπεζα", "Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών", "Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο", Commission, "Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", Greenpeace, Ελευθεροτεκτονισμός, "Διεθνές Ρόταρυ", Σέκτες, Παραθρησκευτικές Οργανώσεις, Αποκρυφιστικές Ομάδες, Αστρολογία, Το σατανιστικό Σήμα της Ειρήνης, ΛΟΑΤΚΙ, Αμερικανικές Κινηματογραφικές Εταιρίες, Διαφημίσεις με υποσυνείδητα μηνύματα, "Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής", "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" κλπ.
Αλλά οι εξελίξεις τρέχουν. Ήδη αντινεοταξικές ιστοσελίδες "πέφτουν", αντιρρητικές αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διαγράφονται και η ελευθερία όπως την ξέραμε έως τώρα πνέει τα λοίσθια.
Πάντως ο ανυπότακτος ερευνητής, που παρατηρεί πρωτοφανείς διαδικασίες νέας μορφής διακυβέρνησης, έχει ακόμη τον χρόνο να ψάξει τους τομείς που τον ενδιαφέρουν και να οριοθετήσει τη δική του στάση απέναντι στην εκκολαπτόμενη ζοφερή πραγματικότητα.
Ανδρείο φρόνημα και ακλόνητη πίστη στον Ιησού Χριστό είναι κατάλληλα όπλα.
ΕΠΙΜΥΘΙΟ
"Είδα ὅλες τὶς παγίδες τοῦ διαβόλου ἁπλωμένες εἰς τὴν γῆν· καὶ ἐστέναξα καὶ εἶπα· ποῖος τάχα τὶς διαφεύγει; καὶ ἤκουσα φωνὴν νά μοῦ λέγει· ἡ Ταπεινοφροσύνη"(8).
"Ου Μενετός"
Παραπομπές
8. Γεροντικόν, Αββά Αντωνίου, ζ'
Δείτε και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com