10 Μαΐ 2020

Νέα Εποχή- Αποκάλυψις (δ' μέρος)

ΑΚΤΙΝΕΣ: Εποχή Υδροχόου
Αποκάλυψις (δ' μέρος)
Κινηματογραφικές ταινίες (Χόλλυγουντ) και τηλεοπτικές εκπομπές εξ Αμερικής εισαγόμενες έχουν εκπαραθυρώσει τον Χριστό και τον αντικατέστησαν με τέρατα, αποκρυφιστικά σύμβολα και ιστορίες που παραπέμπουν στον Παγανισμό. Η σειρά "Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών" κυριαρχείται από τερατοειδείς οντότητες και από την επιδιωκόμενη αναζήτηση του - μέσω σφαγής - θανάτου. Ταυτοχρόνως εξωραΐζουν τον προχριστιανικό κόσμο. Η τηλεοπτική "Ζήνα" κινείται στην ίδια λογική.

Μια άλλη επιδίωξη των σκοτεινών κέντρων είναι η αυτοπροβολή της δύναμης των, κατατρομοκρατώντας μας. Τι διαδίδουν: Πώς να γλυτώσεις; Δεν παρατηρείς ότι όλοι οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ, ο πλούτος, οι δικαστές, ο ΟΗΕ, η ίδια η Αμερική, η Νέα Τάξη κλπ κλπ έχουν περάσει στα χέρια τους; Με αποτέλεσμα στο πρώτο lockdown την άνευ όρων παράδοσή μας.
Στην Ελλάδα μεγάλοι μαχητές εναντίον της εμφανίσεως οικουμενισμού, αιρέσεων, σεκτών και Νέας Εποχής, υπήρξαν οι αείμνηστοι πατέρες Χαράλαμπος Βασιλόπουλος (1910-1982) και Αντώνιος Αλεβιζόπουλος (1931-1996). Αυτοί δεν τρομοκρατήθηκαν.
ΠΣΕ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Δεν θα εξετάσουμε το γνωστό "World Council of Churches" ή ΠΣΕ (1), το οποίο ιδρύθηκε το 1948 και περιλαμβάνει 340 "εκκλησίες" αλλά την περίπτωση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δεν έχει καμμία δουλειά σε αυτό το Συμβούλιο, όταν η Ανατολική Ορθόδοξη του Χριστού Εκκλησία κατέχει την όντως Αλήθεια μέσω της αποκάλυψης του σεσαρκωμένου Λόγου του Θεού το έτος 1.
Εάν ενωθούν αρχικώς οι χριστιανικές Ομολογίες και αργότερα όλες οι θρησκείες σε μία νέα οντότητα με τη μέθοδο του συγκρητισμού, εξυπηρετείται το σχέδιο δημιουργίας μιας Παγκόσμιας Θρησκείας, η οποία θα πρέπει να έχει ένα αρχηγό, δηλαδή τον Αντίχριστο.
Αλλά και η εναλλακτική προοπτική δημιουργίας μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που εισηγούνται μεταξύ πολλών άλλων, ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν (2), και ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (3), οδηγούν νομοτελειακώς στην ανάγκη ενός παγκόσμιου κυβερνήτη, δηλαδή του Αντίχριστου.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ
Πώς θα ακουγόταν η είδηση ότι ο Ερντογάν υπογράφει νομοθετήματα εναντίον της εθνικής και μουσουλμανικής συνείδησης των Τούρκων πολιτών; Θεότρελλο. Και όμως πλέον των 40 ετών, οι ελληνικής καταγωγής πρωθυπουργοί νομοθετούν εις βάρος των Ελλήνων! Σύμφωνο συμβίωσης, καύση νεκρών, αντιρατσιστικός νόμος, κατάργηση καθαρεύσουσας και πολυτονικού, πολιτικός γάμος, υποδοχή παράνομων μεταναστών, αποποινικοποίηση των εκτρώσεων, της μοιχείας, της βλασφημίας, της περιύβρισης νεκρών, της ομοφυλοφιλίας και τόσων άλλων εκτρωμακτικών Νόμων, σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν σε κυβερνούν ανθρώπινα όντα αλλά τα Ορκ του Τόλκιν.
Επιλεκτικώς για λόγους οικονομίας να εστιάσουμε σε πράξεις Ελλήνων πρωθυπουργών:
-Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πρόδωσε την Κύπρο, νομιμοποίησε το ΚΚΕ, κατήργησε την καθαρεύουσα.
-Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφερε τον πολιτικό γάμο, το μονοτονικό σύστημα, κατήργησε Νόμους όπως π.χ. τον περί τεντυμποϋσμού κλπ.
-Ο Κώστας Σημίτης απάλλειψε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, δημιούργησε την γκρίζα ζώνη των Ιμίων.
-Ο Γιώργος Παπανδρέου εκχώρησε την εθνική κυριαρχία μέσω του ΔΝΤ.
-Ο Αντώνης Σαμαράς πρωτοστάτησε στο ανεξέλεγτο άνοιγμα των συνόρων.
-Ο Αλέξης Τσίπρας εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας.
-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε τις εκκλησίες.
Τι συνδέει Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά, Κ. Μητσοτάκη; Το Χάρβαρντ και η Μπίλντερμπεργκ.
Τι εξυπηρετεί ο Νόμος αποποινικοποίησης των εκτρώσεων; Στην αντιστράτευση του "Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και πληρώσατε την γην και κατακυριεύσατε αυτής" (Γεν. κεφ. Α, 28) καθώς και στην εντολή "Ου φονεύσεις".
Σε τι αντιτίθεται η πολιτική στείρωσης του Γκέητς; Στο "Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε". Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας; Στο αυτό.
Από την άλλη προωθείται η αποσύνδεση του λαού μας από το παρελθόν του. Με τους Βερέμη, Τατσόπουλο και Ρεπούση που αποκαθηλώνουν την ιστορία μας, με τα κόμματα ΝΔ με ΠΑΣΟΚ που καταργούν καθαρεύουσα και πολυτονικό κλπ
Για την Χρυσή Αυγή γνωρίζουμε πολλά αλλά εδώ θα είμαστε επιγραμματικοί.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τι είναι η Χρυσή Αυγή; Εθνικιστικό κόμμα; Ακριβώς το αντίθετο. Ανθελληνική αλλά πρωτίστως αντίχριστη οργάνωση. Είναι λύκος με προβιά.
Ιδρύθηκε το 1980 από τον 23χρονο Νίκο Μιχαλολιάκο. Το πρώτο της σήμα ήταν ένας ρούνος που συμβόλιζε μια κατάσταση του λύκου (ο λύκος ανήκει στα "ηλιακά" ζώα). Ο ήλιος και ο ανατέλλων αστέρας είναι σύμβολα του Εωσφόρου. Το όνομα Χρυσή Αυγή παραπέμπει απευθείας στον Εωσφόρο. Το "aurora" χρησιμοποιείται διεθνώς με αποκρυφιστικό περιεχόμενο: Η τραγουδίστρια με το ψευδώνυμο Aurora (4) τραγουδάει το "All my Demons Greeting Me as a Friend".
Το βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη με τον αποκαλυπτικό τίτλο "Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου" Εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις 1982, προλογίζει ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος ομιλεί για σκοταδισμό είκοσι αιώνων (χριστιανική περίοδος) και σαφώς υπαινίσσεται τον Αντίχριστο, ενώ παραπέμπει και σε ρήση του WB Yeats. Ο βραβευμένος Ιρλανδός συγγραφέας ανήκε στο "Hermetic order of the Golden Dawn" (5). Μία, μία οι ψηφίδες αποκαλύπτουν την εικόνα του παζλ.
Εδώ να σημειώσουμε ότι η Θεοσοφία κατά πρώτον και ο Ναζισμός κατά δεύτερον χρησιμοποίησαν ως κύριο σήμα τη σβάστικα. Οι μεγαλύτεροι στην ηλικία θυμούνται τους γονείς τους να την αναφέρουν ως αγκυλωτό σταυρό. Παρόλο που η σβάστικα είναι και αυτή ρούνος και σχετίζεται με τον λύκο, ως αγκυλωτός σταυρός ταιριάζει καλύτερα στην αλήθεια: Οι δυνάμεις αυτές επιθυμούν την καταστροφή του συμβόλου της νίκης του Ιησού, τον Σταυρό.
Στο επόμενο το τέλος
"Ου Μενετός"
Παραπομπές
Δείτε και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com