30 Νοε 2014

Λυκούργος Νάνης, Ποία βέβηλος χειρ "ορθοδόξου" χριστιανού συνέταξε τον παραπάνω κατάπτυστο "ύμνο" προς τιμήν του αιρεσιάρχη;

Ποία βέβηλος χειρ "ορθοδόξου" χριστιανού συνέταξε τον παραπάνω κατάπτυστο "ύμνο" προς τιμήν του αιρεσιάρχη;
Σχόλιο από ΕΔΩ
«Κωνσταντίνου ἡ Πόλις,
Πρωτοκλήτου λυχνία τε,
ἅγει ἑορτήν λαμπροφόρον,
δεχομένη τόν Πρόεδρον,
Ρωμαίων Ἐκκλησίας τῆς σεπτῆς,
Καθέδρας κορυφαίου μαθητοῦ,
διαδέχων διαθέσει τε ἐκ ψυχῆς,
εὐξώμεθα γηθοσύνως,
μεῖνον Παράκλητε ἐν ἡμῖν,
ἄγων ἡμᾶς πρός σήν βοήθεια,
ἥν ὁμοφώνως στόματι ἑνί,
καρδίᾳ σέ δοξάζομεν»!

     Ποία βέβηλος χειρ "ορθοδόξου" χριστιανού συνέταξε τον παραπάνω κατάπτυστο "ύμνο" προς τιμήν του αιρεσιάρχη επαναλαμβάνοντας χωρίς ίχνος ντροπής το ανοσιούργημα του 2006; Και από πού άντλησε την ιεροκανονική νομιμοποίηση "ορθόδοξος" ιερωμένος στο χθεσινό εσπερινό προκειμένου να αναπέμψει δέηση "υπέρ του αγιωτάτου sic επισκόπου και πάπα Ρώμης";
      Κατά τα άλλα, επί τη βάσει των ισχυρισμών του ίδιου του πατριάρχη, των Φαναριωτών επισκόπων αλλά και τινων φιλοπατριαρχικών καλάμων διακηρύσσεται στη διαπασών ότι "δεν προδίδεται η Ορθοδοξία". Και περιμένουν να λάβουμε σοβαρά υπόψιν τα λεγόμενά τους! Και αντιδρούν κι από πάνω (οι προαναφερθέντες κάλαμοι κατά κύριο λόγο) όταν καταγγέλεται η συντελούμενη προδοσία και καταφεύγοντας στο "ανθολόγιο" των χαρακτηρισμών που επιδαψιλεύονται για όσους αντιδρούν στεντορεία τη φωνή στα οικουμενιστικά αίσχη, και αντλώντας από κει, εξαπολύουν τα αντίστοιχα "κοσμητικά επίθετα" εναντίον τους όπως επί παραδείγματι "ταλιμπάν", "φονταμενταλιστές", "μουτζαχεντίν", "τζιχαντιστές", "ακραίες ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες", "ορθοδοξοαμύντορες" "διακατεχόμενους από φοβικά σύνδρομα", "επαρχιώτες", "στενοκέφαλοι","θιασώτες της εσωστρέφειας και του απομονωτισμού", "ανίκανοι να αγαπήσουν" και ό,τι άλλο συντονίζεται με το διεστραμμένο φιλοοικουμενιστικό τρόπο του σκέπτεσθαι.
      Οι στοχοποιημένοι, όμως, πιστοί ομιλούν και γράφουν επί τη βάσει αδιασείστων ντοκουμέντων. Τα όσα αήθη και απόβλητα από ορθοδόξου πλευράς έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα κατά το τριήμερο της ανομίας στο Φανάρι είναι προσιτά στον καθένα προς μελέτη, έλεγχο και εξαγωγή συμπερασμάτων . Δεν τα έβγαλαν απ το μυαλό τους οι αντιδρώντες. Ας πάψουν, λοιπόν, να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ισχυριζόμενοι ότι "δεν προδίδουν την Ορθοδοξία"! Προκαλούν θυμηδία και καγχασμό!
Δείτε και:

4 σχόλια:

Ρίζος Δημήτρης - Ιατρός είπε...

Είναι μια υμνολογική σαλάτα που έχει λίγο από όλα....Κολακείες, ανιστόρητες εκφράσεις για τον Πέτρο ως πρώτος της Ρώμης και βλασθημίες για το Άγιο Πνεύμα... Ο Λεωνίδας Αστέρης που είναι???
Αδερφέ Λυκούργε Δόξα τω Θεώ δεν είδαμε συλλειτουργία ούτε συμμετοχή σε κοινό Ποτήριο...
Τα χειρότερα αποφευχθηκαν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δε χωράει ο νους του ανθρώπου συνίσταται στο ανήκουστο και αδιανόητο γεγονός της μνείας του Παρακλήτου στο προαναφερθέν κατάπτυστο τροπάριο! Τόσο τραγικά αθεολόγητος είναι ο συντάκτης του επαίσχυντου ύμνου ή όταν πρόκειται να υπηρετήσουμε το οικουμενιστικό "ιδεώδες" δεν ορρωδούμε προ ουδενός; Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζιλίκια!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, Λυκούργε!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com