18 Οκτ 2024

Ακυρώνεται στην καρδιά της Ευρώπης συζήτηση για την παράνοια της τρανς ιδεολογίας λόγω απειλών κατά της ζωής

Ακυρώνεται στην καρδιά της Ευρώπης συζήτηση για την παράνοια της τρανς ιδεολογίας λόγω απειλών κατά της ζωής

Γράφει ο Νικόδημος Καλλιντέρης

Δύο Γαλλίδες συγγραφείς, η Dora Moutot και η Marguerite Stern, αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια δημόσια συζήτηση που θα λάμβανε χώρα στις 22 Οκτωβρίου 2024 στις Βρυξέλλες λόγω των αμέτρητων απειλών κατά της ζωής τους!

Το «αμάρτημά» τους; Έχουν συγγράψει το βιβλίο με τίτλο “Transmania” [1] στο οποίο αποκαλύπτουν τους κινδύνους της τρανσέξουαλ ιδεολογίας που τείνει να καταλάβει τα πανεπιστήμια, τα MME, τα σχολεία και τον δημόσιο λόγο εν γένει!

Οι δύο γυναίκες έγιναν παγκοσμίως γνωστές με τη δημοσίευση του πονήματός τους τον Απρίλιο του 2024, καταγγέλλοντας με αδιάσειστα στοιχεία τις επιθέσεις στις προηγμένες δυτικές κοινωνίες από τα λόμπι των τρανς. Έκτοτε, έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από συνέδρια για να προειδοποιήσουν το κοινό για τους κινδύνους που θέτουν αυτοί οι ακτιβιστές για τα παιδιά και τους εφήβους καθώς και για την ελευθερία της έκφρασης και τα δικαιώματα των γυναικών.

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι χώροι όπου επρόκειτο να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και βανδαλισμούς. Σε προσωπικό επίπεδο, έχουν δεχθεί απειλές θανάτου και πλέον ταξιδεύουν και μετακινούνται υπό την προστασία της αστυνομίας.

H Dora με αφορμή την ακύρωση της δημόσιας συζήτησης που είχε προγραμματιστεί στις Βρυξέλλες έγραψε στο λογαριασμό της στο X [2]:

«Κάποιοι θα απογοητευτούν ή θα πουν ότι τα παρατάμε, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Όλα όσα έχουμε να πούμε βρίσκονται στο βιβλίο μας "Transmania". Ωστόσο, δεν θέλουμε να παίξουμε με τη φωτιά. Δεν θέλουμε να χάσουμε το μάτι μας σαν τον Salman Rushdie, ή ακόμα και τη ζωή μας, όπως οι δημοσιογράφοι στο Charlie Hebdo, γιατί ένα σωρό τρανς ακτιβιστές θα το θεωρούσαν “ένδοξο” να μας σκοτώσουν».

1. https://www.amazon.com/Transmania-Enqu%C3%AAte-d%C3%A9rives-lid%C3%A9ologie-transgenre/dp/2384220403

2. https://x.com/doramoutot/status/1846578847010988243

Νικόδημος Καλλιντέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com