27 Ιουν 2024

Ο πλήρης εξευτελισμός και η έσχατη κατάντια του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει με δράσεις στο EuroPride  2024 - Thessaloniki Pride 

Υπάρχει Υπουργείο Παιδείας; Υπάρχει Ελληνική Κυβέρνηση; Υπάρχει τέλος πάντων κάποιος Ακαδημαϊκός ή Καθηγητής πού σέβεται τον εαυτό του και την ιδιότητά του ώστε να ορθώσει ανάστημα σε αυτόν τον εξευτελισμό;

Ο πλήρης εξευτελισμός και η έσχατη κατάντια του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

του Δημ. Κ. Αναγνώστου

 

Ιδού πώς το Α.Π.Θ. (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) μετατράπηκε σε Μη Αριστοτέλειο Πανεπιζήμιο "Θεσσαλονίκης"!

Έλεος πιά! Ας σεβαστούν τουλάχιστον το έμβλημα του Ιδρύματος (φέρει την εικόνα του πολιούχου της πόλεως Αγίου Δημητρίου) ή ας το αλλάξουν! Ας βάλουν το....."ουράνιο τόξο".

Ας σεβαστούν και τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας διότι έτσι όπως ενεργούν συμβάλλουν στον περαιτέρω διασυρμό τους και στο να προκαλέσουν, εν τέλει, κοινωνικό αυτοματισμό σε βάρος τους. Γίνονται συν-υπεύθυνοι και αίτιοι αυτών, ενώ δηλώνουν ότι τους συμπαραστέκονται.

Ντροπή σε Πρύτανη, Κοσμήτορες, Καθηγητές, Διδακτικό Προσωπικό του Α.Π.Θ. και σε όσους σιωπούν και ανέχονται αυτόν τον παγκόσμιο διασυρμό του Ιδρύματος.

Μπορεί να είναι όλοι οι ανωτέρω μέλη της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητος αλλά και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορούν να επιβάλλουν τις αντιλήψεις τους στο Ίδρυμα και τους φοιτητές του.

Τουλάχιστον, οι λογικοί και σώφρονες φοιτητές ας διαμαρτυρηθούν κι ας διδάξουν αυτοί στους ανάξιους Καθηγητές τους και στις Αρχές του Α.Π.Θ. τι σημαίνει αυτοσεβασμός και ήθος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com