9 Μαρ 2024

Ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη φυλακή ο Μπελέρης είναι γιατί είναι Έλληνας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Μόνο ο ρατσισμός τη δικαιολογεί που είναι παρακλάδι του αλβανικού εθνικισμού.

 Ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη φυλακή ο Μπελέρης είναι γιατί είναι Έλληνας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Μόνο ο ρατσισμός τη δικαιολογεί που είναι παρακλάδι του αλβανικού εθνικισμού.

Γεώργιος Ἀποστολάκης, Ἀρεοπαγίτης, βουλευτής Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ

   Η φυλάκιση του Μπελέρη από το ρατσιστικό και γι’ αυτό αντιδημοκρατικό καθεστώς του Έντι Ράμα, είναι στέρηση της Ελευθερίας όλων των Ελλήνων της Αλβανίας, τουλάχιστον όλων όσων έχουν συνείδηση ότι ανήκουμε στο ίδιο έθνος εδώ και 5.000 χρόνια χωρίς διακοπή. Στερούνται την ελευθερία αυτοδιοίκησης οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και την ελευθερία να αναγνωρίζουν και να τιμούν απρόσκοπτα την ταυτότητά τους. Κι αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Αυτή την αλήθεια πρέπει να βροντοφωνάξει ,όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και κάθε άλλο κόμμα.

    Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε το 2018, στο βουνό, με εντολή του Έντι Ράμα, από μια διμοιρία ειδικών δυνάμεων, και επισήμως «αυτοκτόνησε» με τρείς σφαίρες στην καρδιά, επειδή σήκωσε την ελληνική σημαία στην εθνική επέτειο. Όπως στη Χειμάρρα δολοφονήθηκε και ο Αριστοτέλης Γκούμας το 2010 επειδή μιλούσε ελληνικά.

Ο Έντι Ράμα ήταν ένα ελληνόπουλο από τη Χειμάρρα, ο οποίος χαϊδεύει και εθνικιστικά αυτιά για να κάνει καρριέρα με τη στήριξη ακόμα και του υπόκοσμου, ακόμα και με την υποστήριξη του Ερντογάν, ο οποίος συμπεριφέρεται σαν να είναι η Αλβανία βιλαέτι της νεοθωμανικής του επικράτειας. Πληρώνει και τον Έντι Ράμα, επισκέπτεται την Αλβανία χωρίς να τον προσκαλέσει κανείς, εγκαινιάζει τζαμιά και θρησκευτικές μουσουλμανικές σχολές που χρηματοδοτεί ο ίδιος και θέλει να φτιάξει κι ένα στρατόπεδο λαθρομεταναστών με 30.000 μουσουλμάνους στα σύνορα με την Ελλάδα. Και ο Ερντογάν είναι απόγονος Ποντίων από την Ποταμιά Ριζούντα του Πόντου, όπως και ο Ράμα είναι ρωμιός από τη Χειμάρρα.

Ανοίξτε τα μάτια σας Ευρωπαίοι πολιτικοί. Ανοίξτε το στόμα σας Έλληνες πολιτικοί και ενημερώστε τον καγκελάριο Σολτς οτι ο Χίτλερ υπήρξε μαθητής και θαυμαστής του Μουσταφά Κεμάλ, ενός αλβανικής καταγωγής Θεσσαλονικιού.

Ο ρατσισμός των Οθωμανών, ξαναζεί με τον Ερντογάν και με τον Ράμα, ενώ η ιστορία μας έχει ένα καλύτερο παράδειγμα για να ακολουθήσει η νεολαία της Ελλάδας και της Αλβανίας. Τον Γεώργιο Καστριώτη, που επέστρεψε στην πατροπαράδοτη θρησκεία του, την ορθοδοξία, και επαναστάτησε όλη την Ήπειρο εναντίον του Μωάμεθ του πορθητή. Ο Γεώργιος Καστριώτης δεν νικήθηκε ποτέ όσο ζούσε από τους Οθωμανούς, (οι οποίοι είχαν τιμήσει τις πολεμικές του αρετές με το όνομα Αλέξανδρος - στα τουρκικά: Ισκεντέρ Μπέης) γι αυτό και ήταν πρότυπο και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Γι αυτό πρέπει να τιμάται από Έλληνες και Αλβανούς όπως ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Αντιστάθηκαν όλοι στους Οθωμανούς για λογαριασμό όλης της Δύσης. Την εποχή που η Δύση έτρεμε μέσα στα τείχη της Βιέννης. Ο Καστριώτης μιλούσε ελληνικά, έγραφε ελληνικά και υπέγραφε ελληνικά και ήταν ένας χριστιανός υπέρμαχος της πίστης των Ελλήνων. Πολύ ορθά τιμάται από τους Αλβανούς ως εθνικός ήρωας, γιατί φυσικά μιλούσε και αλβανικά που δεν έχουν ανάγκη από σχολεία για να διατηρηθούν όπως τα ελληνικά. Διαφορετικά δεν θα τον καταλάβαιναν οι απλοί στρατιώτες του.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ -ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com