20 Ιουν 2022

Πώς η LGBTQ+ καθοδήγηση οδήγησε την κόρη μου στην αυτοκτονία

«Δεν θέλω αυτό να συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια…» δηλώνει η μητέρα της άτυχης μαθήτριας….

17 Μαρτίου 2022,

LifeSiteNews

Jack Bingham

(LifeSiteNews) — Μια μητέρα δέχθηκε να μιλήσει σε ημερίδα του Heritage Foundation και να εξηγήσει πώς η LGBTQ+ ατζέντα του σχολικού «συστήματος» και της κυβέρνησης οδήγησε στην αυτοκτονία την έφηβη κόρης της.

Ειδικότερα, στις 7 Μαρτίου 2022, η αμερικανίδα μητέρα Abigail Martinez μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση και το δημόσιο σχολικό σύστημα κατεύθυναν την κόρη της να πιστέψει ότι είναι ένα «τρανσέξουαλ» αγόρι. Η Martinez δήλωσε ότι η υποστήριξη του LGBT τρόπου ζωής που έλαβε η κόρη της, οδήγησε τελικά ώστε η προνοιακή κοινωνική υπηρεσία DCFS της Καλιφόρνια, (Department of Children and Family Services), να απομακρύνει την έφηβη κόρη της από το σπίτι της και να καταλήξει στην αυτοκτονία.

Η Abigail περιέγραψε την κόρη της σαν το στερεότυπο «κοριτσάκι» που καθώς μεγάλωνε του άρεσε να παίζει με παραδοσιακά κοριτσίστικα παιγνίδια.

Αφού πέρασε με δυσκολίες κάποια περίοδο byllying, η κόρη της Martinez άρχισε στο Γυμνάσιο να δείχνει «σημάδια κατάθλιψης». Καθώς το παιδί πήγε στο Λύκειο, η καταθλιπτική διάθεση συνέχισε να χειροτερεύει, και η Martinez ζήτησε από το σχολείο να «προσέχει» το παιδί της.

Σύμφωνα με τη μητέρα, η κόρη της άρχισε ξαφνικά να παρακολουθεί την ομάδα «LGBT» του σχολείου και μια μέρα επέστρεψε στο σπίτι εξηγώντας στη μητέρα ότι ήταν πλέον «αγόρι». Η μητέρα καταλάβαινε ότι η κόρη της είχε πρόβλημα ψυχικής υγείας και όχι ζήτημα ταυτότητας φύλου. Οπότε ζήτησε για το παιδί της να συμβουλευτεί ψυχολόγο.

Η επιθυμία της Martinez να αναζητήσει συμβουλευτική από ψυχολόγο για την κόρη της πριν προχωρήσει σε δραστικά μέτρα προς τη μετάβαση φύλου, (όπως π.χ ορμονοθεραπεία), θεωρήθηκε «κόκκινη σημαία» από τους διευθυντές του σχολείου, που το ανέφεραν στις κοινωνικές υπηρεσίες, οι οποίες πρότειναν ότι η κόρη της «θα περνούσε καλύτερα μακριά από το σπίτι».

H κόρη της Martinez είχε «κίνητρο» να συμφωνήσει με την απομάκρυνσή της από το σπίτι, επειδή της είπαν ότι αν βρισκόταν υπό την επιμέλεια της πολιτείας της Καλιφόρνια, το κράτος θα πλήρωνε για την λεγόμενη «μετάβασή» της.

Το DCFS συμφώνησε με το σχολείο και διατύπωσε τη θέση ότι «εφόσον η μητέρα Martinez είχε επιφυλάξεις για την επιθυμία της κόρης της να ακρωτηριάσει το υγιές σώμα της και ήθελε να υποβληθεί πιο πρίν σε ψυχιατρική αξιολόγηση, ήταν ακατάλληλη να φροντίσει το παιδί της». Οπότε το DCFS απομάκρυνε το 16χρονο κορίτσι από τη φροντίδα της μητέρας.

Επετράπη στη μητέρα να επισκέπτεται την κόρη της μόνο «μία φορά το μήνα» και μόνο υπό άμεση επίβλεψη. Η μητέρα επεσήμανε ότι της δόθηκε οδηγία να μην θίγει ορισμένα θέματα στη κόρη της, συμπεριλαμβανομένων οποιονδήποτε αναφορών στον «Θεό». Η άτυχη μητέρα, συνεχίζοντας την διήγησή της μέσα σε δάκρυα, δήλωσε πως κατά τη περίοδο που η κόρη της απομακρύνθηκε από το σπίτι για τους σκοπούς της «μετάβασης», κατέληξε να αυτοκτονήσει με τραγικό τρόπο.

«Δεν έχω πια την κόρη μου… Ήταν Σεπτέμβριος του 2019… όταν αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή της», δήλωσε η Martinez. «Πήγε στη σιδηροδρομική γραμμή… Μου είπαν ότι απλά στάθηκε μπροστά στο τρένο, γονάτισε, σήκωσε ψηλα τα χέρια της και μετά χάθηκε η ζωή της», είπε κλαίγοντας η μητέρα. Και συνέχισε: Θέλω «όλοι να μάθουν τι συνέβη στην οικογένειά μας, γιατί δεν έπρεπε να συμβεί». «…Δεν ήθελα να συμβεί και δεν θέλω να συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια…»

mother explains how lgbt agenda drove her daughter to suicide 01

Η ιστορία της Martinez δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, το 50,8 % των εφήβων γυναικών που «μεταβαίνουν» σε νεαρούς «άντρες» αποπειρώνται να αυτοκτονήσουν, σε σύγκριση με μόλις 9,8 % στον βιολογικά ανδρικό πληθυσμό. Στις πολιτείες των ΗΠΑ όπου εγκρίθηκαν οι επεμβάσεις στο βιολογικό φύλο των παιδιών χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεση των γονέων, η αυτοκτονίες των παιδιών αυξάνονται και δεν μειώνονται όπως διατείνονται οι LGBT ακτιβιστές. Η αρχή έγινε γύρω στο 2015.(1) Πολλοί είναι οι νέοι που νιώθουν τη δυσκολία που προκάλεσαν στον εαυτό τους με τη μετάβαση φύλου και επιστρέφουν στο αρχικό τους φύλο. Το «Detrans» αφορά εκείνους που «μεταπήδησαν» στο αντίθετο φύλο αλλά κατόπιν μετάνιωσαν για την απόφασή τους και επέστρεψαν ξανά στο αρχικό τους φύλο.

Τα θύματα αυτά του κινήματος των τρανσέξουαλ όρισαν και «Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Detrans». Στην «Detrans» ημέρα, οι νέοι μοιράζονται τις ιστορίες τους για το πώς κατήχθησαν να πιστεύουν ότι ανήκαν στο αντίθετο φύλο και τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε στη ζωή τους η προσπάθεια «μετάβασης».

Τα κράτη πρέπει να στηρίζουν νομικά τα δικαιώματα των γονέων και να επιβεβαιώνουν ότι οι γονείς έχουν την πρωταρχική ευθύνη για την εκπαίδευση και την υγεία των παιδιών τους. Οι σχολικοί λειτουργοί και οι επαγγελματίες υγείας πριν τη παροχή υπηρεσιών υγείας στα παιδιά, πριν οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτική «επιβεβαίωσης φύλου», ή άλλα θέματα που αφορούν το φύλο των παιδιών, οφείλουν να λαμβάνουν άδεια από τους γονείς, εφόσον πρόκειται για παιδιά κάτω των 18 ετών. (1)

___________________________

Παραπομπές:

  1. https://www.heritage.org/gender/report/puberty-blockers-cross-sex-hormones-and-youth-suicide?inf_contact_key=c2e0382b46ea816d14a663df032da7f609c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

https://www.lifesitenews.com/news/mother-explains-how-lgbt-agenda-drove-her-daughter-to-suicide/

https://mumdadandkids.gr/vioithiki-iatriki/pos-i-lgbt-kathodigisi-odigise-tin-kori-mou-stin-aftoktonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com