30 Νοε 2020

Επίσημη Παπική Αντιπροσωπεία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσημη Παπική Αντιπροσωπεία επισκέπτεται την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκειμένου να παραστεί τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, στην εορτή της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

 Η Παπική Αντιπροσωπεία, με επί κεφαλής τον Σεβ. Καρδινάλιο κ. Kurt Koch, Πρόεδρο του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας, και μέλη της, τον Θεοφιλ. Επίσκοπο κ. Brian Farrell, Γραμματέα του Συμβουλίου, και τον Πανοσιολ. π. Andrea Palmieri, Υπογραμματέα, έγινε δεκτή σήμερα από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

 Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, παρέστη και ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Αγαθάγγελος Σίσκος (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ,-ΕΔΩ ΚΑΙ-ΕΔΩ),Αρχειοφύλακας του Πατριαρχείου, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί του Διαλόγου με τους Ρωμαιοκαθολικούς.

2 σχόλια:

cnoutsos είπε...

Καλά έκαναν οι Παπικοί και επισκέφτηκαν το Πατριαρχείο. Όμως μια ερώτηση για όλους όσους χαίρονται με αυτήν την επίσκεψη: Πού ήταν οι Παπικοί και τί έκαναν για μας όταν ο κ. Ερτογάν μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε τζαμί;

Γιάννης Νεστορίδης είπε...

Θλιβερή η εικόνα των αιρετικών μέσα σε ορθοδόξους ναούς, θλιβερότερη η εικόνα των μασκοφορεμένων ιερωμένων που αρνούνται την Αγιαστική Χάρη του Θεού που σκεπάζει το Ναό. Αστοιχείωτοι, αμόρφωτοι, άνευ Χάριτος και φωτισμού όσοι διοικούν την Εκκλησία και οδηγούν τον λαό στην αθεΐα και την απώλεια.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com