11 Αυγ 2020

καὶ πάντες δὲ οἱ θέλοντες εὐσεβῶς ζῆν ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ διωχθήσονται

 

Οι Εκκλησίες και οι ομολογίες που βρίσκονται στη Σουηδία δεν έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρόταση πολιτικών δυνάμεων να παντρεύουν ομοφυλόφιλους. Πως θα μπορούσαν άλλωστε εφ' όσον το Ιερό Ευαγγέλιο και το Κοράνι καταδικάζουν απερίφραστα την αρσενοκοιτία. Το παγανιστικό Πράσινο κόμμα θέλει να επιβάλλει τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου σε όλες τις θρησκείες. Όποιος θρησκευτικός λειτουργός αρνείται να παντρέψει άτομα του ιδίου φύλου δεν θα μπορεί να παντρέψει ούτε ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Τα θρησκευτικά πιστεύω και η θρησκευτική ελευθερία απαξιώνονται, ή θα υπακούσεις την εωσφορική Νέα Τάξη πραγμάτων ή θα εξαφανιστείς. 

Σύμφωνα με έρευνα του 2019, μόνο πέντε από τις 34 θρησκευτικές ομολογίες που ερωτήθηκαν παντρεύουν ομοφυλόφιλους. Το Πράσινο σουηδικό Κόμμα θέλει να το αλλάξει μέσω υποχρεωτικής νομοθεσίας. Να σημειωθεί ότι, οι χριστιανικές θρησκευτικές ομολογίες που παντρεύουν ομοφυλόφιλους ανήκουν στην λεγόμενη φιλελεύθερη θεολογία.

Η πρόταση του Πράσινου Κόμματος θα σήμαινε ότι οι ιμάμηδες, οι ραβίνοι και οι ιερείς ή άλλοι διοργανωτές γάμου που αρνούνται να παντρέψουν ομοφυλόφιλους δεν θα επιτρέπεται πλέον να τελούν καθόλου γάμους. Αν και η πρόταση αναφέρεται και για τους μουσουλμάνους και τους Εβραίους εντούτοις στόχος είναι οι χριστιανικές ομολογίες της Σουηδίας που διαθέτουν το συντριπτικό πλήθος πιστών.

Επί πλέον στόχος είναι και η χριστιανική παράδοση της Σουηδίας η οποία μεταμόρφωσε μία χώρα "κατσαπλιάδων" που ήταν στο παρελθόν πριν τον Χριστό η Σουηδία, σε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.  Ο Σταυρός ακόμη υπάρχει στην Σουηδική σημαία και αποτυπώνει τις χριστιανικές ρίζες που οι νεοπαγανιστές των νεοκομμουνιστικών κομμάτων επιποθούν να αποξηράνουν.

Η υπουργός Ισότητας των Φύλων Åsa Lindhagen για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφέρει:

"Όσον αφορά την πραγματική άσκηση εξουσίας γύρω από το γάμο, δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι δυνατή η διάκριση εναντίον ζευγαριών του ίδιου φύλου ... και συνεχίζοντας κάνει τον παραλληλισμό με μια άλλη αρχή: “Μπορεί να συγκριθεί με έναν διαχειριστή της Σουηδικής Υπηρεσίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων που αρνείται σε ορισμένα άτομα να λάβουν επίδομα ασθένειας. Έτσι δεν γίνεται;"
Δηλαδή συγκρίνει τα κοινωνικά επιδόματα με την εξουσία του Θεού. Τι θράσος! Τι ξεδοιαντροπιά! Τι βλασφημία!

Με τη νέα νομοθεσία, το Πράσινο Κόμμα θέλει να καταστήσει παράνομη την άρνηση για τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου εάν η συγκεκριμένη θρησκευτική ομολογία παντρεύει επίσης ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Σύμφωνα με τη Lindhagen, ένας τέτοιος νόμος δεν θα παραβίαζε τη θρησκευτική ελευθερία. "Πρόκειται για το νομικό μέρος που σας κάνει να παντρευτείτε, είναι ελεύθερο να πραγματοποιούνται θρησκευτικές τελετές διαφόρων ειδών. Δεν αναγκάζουμε κανέναν να παντρευτεί. Αλλά αν εκτελείτε μια εργασία εκ μέρους του κράτους, δεν θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε διακρίσεις".

Δηλαδή οι κρατικές εργασίες συγκρίνονται με το Μυστήριο του γάμου, της ενώσεως ανδρός και γυναικός εις σάρκαν μία εν Χριστώ. Αυτό μόνο ένας δαιμονόπληκτος ή νεοπαγανιστής ιερέας θα μπορούσε να το ισχυριστεί.  

Η κα Lindhagen δεν μας εξηγεί όμως γιατί οι ομοφυλόφιλοι απαιτούν την ιερολογία του γάμου, ενώ κάλλιστα μπορούν να τελέσουν τον πολιτικό γάμο.
Η απάντηση είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι απαιτούν να εξευτελίσουν την πίστη αυτών που πιστεύουν στον Θεό και ιδιαίτερα την χριστιανική πίστη. Ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά  των Πράσινων κομμάτων είναι παγανιστικά, ειδωλολατρικά και αντίθεα. Σκοπός τους είναι η φίμωση του Ευαγγελίου και η επικράτηση μιας εκκοσμικευμένης θρησκείας που θα αποθεώνει τον Σατάν. Με επικάλυμμα τα λεγόμενα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, πριονίζουν συνεχώς τις θρησκευτικές ελευθερίες. Η χριστιανική άποψη που τεκμηριώνεται μέσα στο Ιερό Ευαγγέλιο, που θεωρεί έσχατη αμαρτία την ομοφυλοφιλία πρέπει να πάψει να ακούγεται. Ουσιαστικά βρισκόμαστε ενώπιον διωγμού της χριστιανικής πίστεως. Αν ζούσε σήμερα ο Απόστολος Παύλος, σίγουρα θα ήταν εγκλεισμένος σε φυλακή. Αυτό είναι το μέλλον όσων θέλουν να ζήσουν ευσεβώς, αν ή νέα θρησκεία που επαγγέλλονται τα νεοκομμουνιστικά κόμματα επικρατήσει.

"καὶ πάντες δὲ οἱ θέλοντες εὐσεβῶς ζῆν ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ διωχθήσονται·"(Β Τιμ. 3:12)

Η Σουηδία είναι από τα πρώτα κράτη που θα καταργήσουν τις θρησκευτικές ελευθερίες και θα αποδεχθούν και θα υπηρετήσουν τον παγανισμό. Ήδη στις σουηδικές ένοπλες δυνάμεις αποθεώνεται η ομοφυλοφιλία. Πλέον οι σουηδοί στρατιώτες θα χρησιμοποιούν βερνίκι νυχιών και ... μάσκαρα για να αντιμετωπίζουν τον εχθρό.

dakedepeiraia

Δείτε σχετικά και:

-Παράνομη η άρνηση γάμου ομοφύλλων σχεδιάζουν να ψηφίσουν στη Σουηδία

-Σουηδία- Βαμμένα νύχια στα χρώματα των ομοφυλοφίλων και σημαιάκια του...ουράνιου τόξου για να αντιμετωπίσουν τις εχθρικές επιθέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com