7 Αυγ 2020

Σουηδία- Βαμμένα νύχια στα χρώματα των ομοφυλοφίλων και σημαιάκια του...ουράνιου τόξου για να αντιμετωπίσουν τις εχθρικές επιθέσεις

                    Απίστευτη προπαγάνδα υπερ των ομοφυλόφιλων στο στρατό της Σουηδίας

Βαμμένα νύχια στα χρώματα των ομοφυλοφίλων και σημαιάκια του...ουράνιου τόξου για να αντιμετωπίσουν τις εχθρικές επιθέσεις

Οι σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε μια νέα πολιτική εκστρατεία με.... βερνίκι νυχιών και δηλώνουν: "Η δύναμή μας αποτελείται από τις διαφορές"

Αυτήν την εβδομάδα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ξεκίνησαν μια αριστερή πολιτική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρεται ότι η δύναμη αποτελείται από «τις διαφορές και την ποικιλομορφία». Ο Αρχηγός δηλώνει ότι αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσει να υπερασπιστεί τη Σουηδία από την επίθεση. Όπως αναμενόταν βέβαια πολλοί είναι εξοργισμένοι για τον πολιτικό ακτιβισμό και ρωτούν, μεταξύ άλλων, πώς μπορεί να προστατεύει το... βερνίκι νυχιών από μια ρωσική επίθεση.

Πέρυσι, οι Σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις προώθησαν μια εκστρατεία για την πρόσληψη φεμινιστριών και μεταναστών στο στράτευμα. Η πρόσληψη δεν φαίνεται να βασίζεται σε πραγματική ανάγκη, αλλά βασίστηκε σε αριστερούς στόχους πολιτικής ταυτότητας για εκπροσώπηση και πολυμορφία.

Την Τρίτη, οι Ένοπλες Δυνάμεις ενέτειναν το πολιτικό τους έργο με μια άλλη εκστρατεία. Σε αρκετές δημοσιεύσεις που έχουν δημοσιευτεί στο Facebook, συμπεριλαμβανομένων των Σουηδικών Ένοπλων Δυνάμεων, τονίζεται η φράση:  «η δύναμή τους αποτελείται από τις διαφορές». Το κείμενο συνοδεύεται με έναν στρατιώτη που φοράει βερνίκι νυχιών σε χρώματα ουράνιου τόξου.

Την Τρίτη, οι Σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις δημοσίευσαν μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία αιτιολογούν γιατί η αρχή συμμετέχει στο Pride Train. Σύμφωνα με τον αρχηγό Μίκελ Μπαιντέν, πρόκειται για την εμφάνιση «στάσης για την ίση αξία όλων των ανθρώπων». Επιπλέον, ο Μπαιντέν θέλει να καταστήσει σαφές στους Σουηδούς φορολογούμενους ότι οι διαφορές και η ποικιλομορφία είναι ισχυρά. Πιστεύει ότι αυτό αυξάνει τη δυνατότητα για τη Σουηδία να μπορεί να αμυνθεί από μια επίθεση.

dakedepeiraia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com