7 Νοε 2019

Η Σουηδία οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο – ακολουθούμε εμείς

Σε εμφύλιο πόλεμο οδεύει η Σουηδία
Η Σουηδία είναι μία μεγάλη αλλά αραιοκατοικημένη χώρα, όπου πολύ σύντομα, ο μη-γηγενής πληθυσμός, αποτελούμενος κυρίως από μουσουλμάνους μετανάστες θα αποτελεί το 50% των κατοίκων. Στη χώρα αυτή, παρά την φιλομεταναστευτική της κουλτούρα, τον πλούτο και τις υποδομές και παρά τις έντονες προσπάθειες της πολιτείας να εντάξει τους μετανάστες, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ένταξη αποδεικνύεται ένας μύθος. Ένα παραμύθι, που θα οδηγήσει σύντομα, τους Σουηδούς πριν απ’ όλους, στην κόλαση.

Όπως αναφέρει ο σουηδικός ιστότοπος VOICE OF EUROPE, ο τέως Διευθύνων Σύμβουλος της SCANIA, της μεγαλύτερης βιομηχανίας κατασκευής φορτηγών στη Σουηδία, προειδοποίησε ότι η χώρα οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο, λόγω τις ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης από ξένες χώρες.
Κατά τη διάρκεια συνεντεύξεως με το SWEBBTV, ο Λάιφ Έστλινγκ, ο τέως Διεθύνων Σύμβουλος της SCANIA και εν ενεργεία Πρόεδρος του Δ.Σ. της SÖDERTÄLJE SCIENCE PARK ανέφερε ότι η μαζική άφιξη μεταναστών από ξένες χώρες, που απέτυχαν να ενταχθούν στην σουηδική κοινωνία δημιούργησε μια ενδεχόμενη βίαιη κατάσταση, μεταδίδει η FRIA TIDER.
«Δεχθήκαμε πάρα πολλούς ανθρώπους από το εξωτερικό, το κάναμε αυτό. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι πήραμε ανθρώπους από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, οι οποία ζούσαν σε μία κοινωνία, την οποία εμείς εγκαταλείψαμε πριν από 100 χρόνια. Αυτή είναι η αντίληψή τους για το πώς πρέπει να είναι μία κοινωνία.»
Οι σεξουαλικές επιθέσεις, οι βία των συμμοριών, οι εκρήξεις, το οργανωμένο έγκλημα και η ανεργία βρίσκονται σε επίπεδα που δεν έχουμε ξαναδεί στη Σουηδία. Δυστυχώς, αυτά τα προβλήματα έδειξαν το άσχημο πρόσωπό τους ως επακόλουθα της μαζικής εισαγωγής μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.
Στην ίδια συνέντευξη, ο τέως Πρόεδρος της SCANIA συνιστά ότι, σε κάποιες περιπτώσεις, απαιτείται η χρήση του στρατού για να καταστείλει τις ταραχές που συμβαίνουν σε θύλακες μεταναστών.
Ο Έστλινγκ αναφέρει και την εμπειρία του σε σχέση με την προσαρμογή των μεταναστών στους χώρους εργασίας κατά τη θητεία του ως CEO της SCANIA, όπου κοντά στους 90 με 100 Σομαλούς μετανάστες που προσελήφθησαν, είτε έφυγαν είτε απολύθηκαν, επειδή ήταν ανίκανοι να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους ή να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους.
Για τον Έστλινγκ, για να ενταχθούν οι μετανάστες και να μάθουν να λειτουργούν εντός του πλαισίου της σουηδικής κοινωνίας, είναι απαραίτητη μία «μνημειώδης μετάλλαξη», κι αυτό είναι κάτι που θα χρειαζόταν μία ολόληρη γενιά για να επιτευχθεί.
Παρ’ ότι ο Έστλινγκ ελπίζει ότι τα βαθιά προβλήματα της Σουηδίας μπορούν να επιλυθούν εντός μίας δεκαετίας, πιστεύει ότι, αν δεν επιλυθούν, το αποτέλεσμα θα είναι ένας εμφύλιος πόλεμος.
Στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα
Κι όλα αυτά στη Σουηδία, όπου η ανεκτικότητα κυριάρχησε και ο λαός μαζί με την πολιτεία υποδέχθηκαν ανενδοίαστα τους μετανάστες, η μαζικότητα των αφίξεων των οποίων ήταν κατά πολύ μικρότερη από αυτή που υφίσταται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Κι όμως, στην Ελλάδα δε μιλάει κανείς. Κανείς τουλάχιστον με το βεληνικές του Έστλινγκ. Αντιθέτως, υπάρχουν μεγαλοεπιχειρηματίες, όπως κάποιοι μεγαλοξενοδόχοι, οι οποίοι επαίρονται ότι φιλοξενούν στις μονάδες και στα ίδια τους τα σπίτια λαθρομετανάστες.
Υπάρχει και ο κύριος Κύρτσος, ο οποίος καλεί τις τοπικές κοινωνίες να αντιληφθούν τα οικονομικά οφέλη που θα μπορούσαν να αποκομίσουν από την αποδοχή της μετεγκατάστασης των λαθρομεταναστών στις περιοχές τους.
Υπάρχει και η κυβέρνηση, η οποία ισχυρίζεται ότι ο εποικισμός της πατρίδος μας δεν είναι δικό μας πρόβλημα, λες και η επισήμανση αυτή σημαίνει και τη λύση.
Ας περιμένουμε λοιπόν τους… Σουηδούς να έρθουν να μας σώσουν.
Δείτε σχετικά και:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΘΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έρθουν μετανάστες για να έχουμε πλουραλιστικη κοινωνία και πολυθρησκειακά θρησκευτικά. Έπειτα θα έρθει και ο μεσσιάς να μας φέρει την ειρήνη και την ενότητα. Άλλωστε αμαρτία πλέον είναι η διαίρεση, και τα κέντρα για τη μετανάστευση ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, για να μην ξαναμαρτήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

"Τα `θελές τα κι έπαθές τα"! Που καμάρωναν την προοδευτικότητά τους, όταν εμείς ήμασταν ακόμη πολύ ... πίσω! Θυμάμαι τους δικούς μας μετανάστες που έρχονταν στα χωριά τα καλοκαίρια για διακοπές και μας ζάλιζαν με τα "ωραία" που ζούσαν εκεί. Μας έκαναν να νιώθουμε συμπλέγματα κατωτερότητας, καθότι αυτοί ήταν πολύ μπροστά στην ... αμαρτία! Έλα τώρα που αλλάξαν οι καιροί! Μόνο εκ θαύματος θα αποφύγουμε κι εμείς τα ίδια και χειρότερα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com