24 Οκτ 2019

Κυρία Νίκη Κεραμέως, Ενταύθα


Σχετική εικόνα
Κα Κεραμέως,
Ως Έλληνας και δάσκαλος, που παρακολουθώ και παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου, είμαι τρομοκρατημένος βλέποντας πως η αγαπημένη μου Ελλάδα, η πατρίδα μου, μεταμορφώνεται σταδιακά σε μια κοσμική και αθεϊστική ουτοπία, όπου τα κομμουνιστικά ιδεώδη δοξάζονται και προωθούνται, ενώ οι ιουδαιοχριστιανικές αξίες και ηθική χλευάζονται, και όλο και περισσότερο εξαλείφονται από τη δημόσια και κοινωνική συνείδηση ​​του έθνους μας. Υπό την καθοδήγηση, και από την επί δεκαετίες επίθεση και τον μαχητικό ριζοσπαστισμό πολλών λεγόμενων «φιλελεύθερων» και «προοδευτικών» ελίτ, ο Θεός διαγράφεται προοδευτικά από τα δημόσια εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, και αντικαθίσταται με κάθε είδους αυταπάτη, διαστρέβλωση, διαφθορά, βία, παρακμή και παραφροσύνη.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μαρξιστικές ιδεολογίες και οι κοσμικές αντιλήψεις καταπίνουν τον πολιτισμό και διαστρεβλώνουν τη γενική σκέψη. Οι πραγματικές ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα, μέσα σε αυτές και οι θρησκευτικές ελευθερίες, εξαφανίζονται ταχύτατα. Κατά συνέπεια, οι Έλληνες αισθάνονται ολοένα και πιο ανίσχυροι και υποταγμένοι από μερικά από τα πιο ριζοσπαστικά και υποκριτικά, ελάχιστα δημοκρατικά και ιδεοληπτικά άτομα αλλά και κόμματα που κυριαρχούν μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ.
Εκείνοι που βιώσανε και μαρτυρούν από πρώτο χέρι τις αγριότητες και τον τρόμο του κομμουνισμού, κατανοούν πλήρως γιατί το κακό αυτό ριζώνει, πώς μεγαλώνει και εξαπατά, και τέλος το είδος της κόλασης που θα εξαπολύσει τελικά στους αθώους και τους πιστούς. Η αθεΐα είναι πάντα το πρώτο βήμα προς την τυραννία και την καταπίεση!
Αλλά και εμείς οι οποίοι βιώσαμε την τετραετία των ριζοσπαστών κομμουνιστών του Σύριζα μαρτυρούμε από πρώτο χέρι το κακό που προκάλεσαν στον τόπο μας οι άθεοι κομμουνιστές. Ευτυχώς η ΝΔ, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της ενώπιον της Ιστορίας, το 2015 κράτησε όρθια την Ελλάδα και απέτρεψε τον Όλεθρο που για ακόμη μία φορά, μετά τον Εμφύλιο, μας οδηγούσε η Αριστερή ιδεοληψία και ανικανότητα. Όπως βεβαίωσε ο κεντρικός τραπεζίτης κ. Στουρνάρας η κυβέρνηση του Σύριζα είχε υποβάλει αίτημα στη ρωσική για την εκτύπωση δραχμών. Απόδειξη ότι η ελληνική ηγεσία, εκείνη τη χρονική στιγμή, εξέταζε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει η χώρα μας την Ευρώπη. Αν η Ελλάδα έφευγε από την Ευρώπη, οι εκλογές του 2015 θα ήταν οι τελευταίες ελεύθερες εκλογές. Η Ελλάδα θα ήταν η πρώτη χώρα μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου που θα γινόταν κομμουνιστική. Μετά φυσικά θα ακολουθούσαν τα ελληνικά γκουλάγκ και στρατόπεδα συγκέντρωσης προς αναμόρφωση των διαφωνούντων.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το μένος των Συριζαίων εναντίον της θρησκευτικής πίστης. Ξέρουν πολύ καλά ότι η πίστη στον Θεό αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδιά τους που είναι η κομμουνιστική ουτοπία.
    Κα Κεραμέως, ο λαός εξέλεξε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να μας σώσει από την ακροαριστερή λαίλαπα του Σύριζα και να ανορθώσει την Ελλάδα. Γνωρίζετε καλά ότι ο κορμός των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας είναι άνθρωποι που σέβονται και αγαπούν τον Θεό και περιμένουν από σας να ανταποκριθείτε στις επιποθήσεις τους.
Πολύ σωστά έχει ειπωθεί ότι στην Παιδεία βρίσκεται το μέλλον του Έθνους.
Σε ποια Παιδεία όμως;
Σε αυτήν του Φίλη και Γαβρόγλου που εξευτελίζουν την Πίστη των Ελλήνων και οδηγούν στην αθεΐα και το μίσος προς τον Θεό;
Προφανώς όχι!
Ο Ελληνικός λαός, οι δικαστικές αρχές, η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων θεολόγων, οι πατέρες του Αγίου Όρους, οι εκκλησιαστικές οργανώσεις, η διοικούσα εκκλησία απαιτούν "όχι κράτος Ουδετερόθρησκο". Ο ελληνικός λαός είναι ένας ευσεβής λαός και αυτό πρέπει να αποτυπώνεται και στην Παιδεία του.
   Κα Κεραμέως, μπορείτε να γράψετε ιστορία, απλά και μόνο υλοποιώντας την θέληση του ελληνικού λαού, που σας έφερε στην εξουσία,  για μια παιδεία που θα σέβεται τον Θεό και την Δημοκρατία.  Η συμπόρευση με τον Σύριζα σε τέτοια θεμελιώδους σημασίας θέματα μόνο κακό μπορεί να κάνει στο τόπο μας.
Είναι ανάγκη για το καλό της νεολαίας και του έθνους μας να ακολουθήσετε στις επιλογές σας, τις επιταγές του Συντάγματος, όπως εκφράστηκαν με τις τελευταίες αποφάσεις του ΣτΕ.
Σας προτρέπουμε ή καλύτερα σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την δημιουργία νέων προγραμμάτων στο μάθημα των Θρησκευτικών, που να αναπτύσσουν την ορθόδοξη χριστιανική συνείδηση, από νέες επιτροπές αποτελούμενες από έντιμους, άμεμπτους, πιστούς και έχοντες την καλή μαρτυρία θεολόγους που θα σέβονται την παράδοση των Αιώνων και την Πίστη των Ελλήνων.
Αν δεν μπορούμε να σας πείσουμε εμείς για την ανάγκη να επιστρέψει ο Θεός στην δημόσια εκπαίδευση και να προστατέψετε το σχολείο από την αθεΐα και τον μηδενισμό, ίσως σας πείσει ο Σολτσενίτσιν.
Ο τιμημένος με το βραβείο Νόμπελ, Ορθόδοξος Χριστιανός συγγραφέας και Ρώσος αντιφρονών Αλέξανδρος Σολτζενίτσιν, στο λόγο του "Αθεΐα: το πρώτο βήμα προς το Γκουλάγκ", που εκφώνησε όταν παρέλαβε το βραβείο Templeton για την πρόοδο στη θρησκεία τον Μάιο του 1983, εξήγησε πως η ρωσική επανάσταση και ο κομμουνιστικός έλεγχος διευκολύνθηκε από μια αθεϊστική νοοτροπία και μια μακρά διαδικασία εκκοσμίκευσης που απομάκρυνε τον λαό από τον Θεό και αλλοίωνε την παραδοσιακή χριστιανική ηθική και πεποιθήσεις. Ορθώς κατέληξε: «Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει τον Θεό, γι 'αυτό όλα αυτά έχουν συμβεί.".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό!

Δημόκριτος

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com