28 Ιουν 2017

Ανακοίνωση του ΙΕΠ για την απόφαση της Ιεραρχίας για τα Θρησκευτικά

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Ανακοίνωση του ΙΕΠ για την απόφαση της Ιεραρχίας
Το ΙΕΠ εκφράζει την ικανοποίησή του για τη σημερινή απόφαση της Ιεραρχίας που αψήφησε τις ακραίες φωνές ορισμένων κληρικών και λαϊκών και αποδέχθηκε ομόφωνα τα νέα προγράμματα σπουδών για το μάθημα των Θρησκευτικών στην Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Τα νέα προγράμματα σχεδιάστηκαν από την Ειδική Επιστημονική Επιτροπή του ΙΕΠ και, σύμφωνα με την εντολή του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, συζητήθηκαν εκτενώς με την τριμελή επιτροπή της Ιεραρχίας.


Το προϊόν αυτού του διαλόγου, που αποτυπώθηκε σε συγκεκριμένες βελτιώσεις των προγραμμάτων, έγινε αποδεκτό σήμερα από την Ιεραρχία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι νεο-γεννίτσαροι της πάλαι ποτέ Εθνικής μας Παιδείας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άφρονα και προδοτική απόφαση της Ιεραρχίας. Τώρα μπορεί να πάει ο άγιος Ύδρας "ευτυχισμένος" και "αναπαυμένος συνειδησιακά" για ουζάκια με τον ανατροπέα και ολετήρα υπουργό...
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Εἶναι αὐτό πού λέμε: Ὅταν σέ ἐπαινεῖ ὁ ἀντίπαλός σου νά ψάχνεις τί λάθος ἔκανες!....Ὄντως ἡ Ἱεραρχία ἔχει χάσει κάθε κῦρος καί ἀξιοπιστία!

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗΣ "ΣΥΝΟΔΟΥ" ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ "ΝΙΚΟΔΗΜΟ'' ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΔΗΜΟ" ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ (= ΕΚΚΛΗΣΙΑ) ΣΤΗΝ "ΝΙΚΗ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com