3 Φεβ 2015

Μια ακόμα απορία γι΄αυτούς που εμμένουν στη λειτουργία του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στα πλαίσια της Θεολογικής Θεσσαλονίκης

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
   Με τη λειτουργία Τμήματος Ισλαμικών σπουδών στα πλαίσια της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφού δεν υπάρχουν άλλες αίθουσες διδασκαλίας, θα ‘’πρέπει’’ πιθανόν να χρησιμοποιήσουν από τις ήδη υπάρχουσες.
   Θα ‘’πρέπει’’ για να ολοκληρωθεί το ολίσθημά τους, να κατεβάσουν τις βυζαντινές Εικόνες, από τις αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν για τον ανίερο σκοπό αυτό;    Σίγουρα κάποιοι από τους υποστηρίξαντες καθηγητές, δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος του ατοπήματος τους. 

   Επιχαίρουν για την ‘’ιστορικότητα’’ της μέρας αυτής, οι υποστηρίξαντες καθηγητές. Επιχαίρουν  για το απαράδεκτο της λειτουργίας Τμήματος Ισλαμικών σπουδών, στα πλαίσια της Θεολογικής Σχολής.  Χαρακτήρισαν την  απόφαση της πλειοψηφίας των καθηγητών της Θεολογικής Σχολής ‘’ιστορική’’.   Η πλέον μελανή σελίδα της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχει ήδη γραφεί. 
    Λησμόνησαν φαίνεται οι υποστηρίξαντες καθηγητές, ότι η ιστορία έχει και χρυσές σελίδες αλλά και μελανές.  Κατάφεραν για ‘’επιστημονικούς’’ δήθεν λόγους, όπως ισχυρίστηκαν, να διδάσκεται μια δαιμονιώδης πλάνη, χειρότερη και αυτής της Αρειανικής μάνητας, στα πλαίσια της Θεολογικής Σχολής.  Λίγο έλειψε να μας πουν ότι έγινε μεγάλη χαρά στον ουρανό, για την «ιστορική» τους απόφαση.
  Θα είναι επίσης ‘’ιστορική’’ η μέρα (αλλά από τη μελανή της όψη), κατά την οποία θα κατεβάσουν βυζαντινές Εικόνες, για να δεχθούν τους ετεροδιδασκάλους της κορανιακής πλάνης, του διαδόχου σκοτασμού της Αρειανικής μάνητας.
   Θα λείπουν φυσικά κατά την μελανή εκείνη  μέρα, οι υποστηρίξαντες καθηγητές και πιθανώς θα είναι μόνο οι εντεταλμένοι εργάτες και αοράτως τα ταγκαλάκια (του πονηρού), που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος. 
   Ευχόμαστε να διορθώσει ό Τριαδικός Θεός, ότι η ανθρωπάρεσκη λαίλαπα κατακρημνίζει, με τη λειτουργία Τμήματος Ισλαμικών σπουδών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oι θεομηνίες σαρώνουν τα πάντα στην πατρίδα μας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.Αυτά δεν τα βλέπουν οι ανόσιοι αυτοί άνθρωποι; Τους τόσους μάρτυρες που σφαγιάζουν καθημερινά οι Ισλαμιστές δεν τους σέβονται; Τί άλλο θα δούμε Θεέ μου!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com