27 Σεπ 2014

Αφιέρωμα του Περιοδικού “Ο ΣΤΑΥΡΟΣ” στον μακαριστό Νικόλαο Σωτηρόπουλο

Περιοδικό “Ο ΣΤΑΥΡΟΣ” Σεπτέμβριος 2014

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Ιεραποστολική Ορθόδοξη Αδελφότητα «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ» για το αφιέρωμα στον μεγάλο αγωνιστή θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνουμε χρόνια δούμε πάλι τέτοιο ανάστημα. Όμως κυκλοφορούν οι ομιλίες και τα βιβλία του, που τσακίζουν τις αιρέσεις και τους πλανεμένους. Ο Θεός να τον αναπαύει εν σκηναίς δικαίων.

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από το κεφάλι του Σωτηρόπουλου υπάρχει εικόνα του Προφήτη Ηλία στο άρμα οδεύον εις τους Ουρανούς. Με αφορμή αυτό και χωρίς να κάνω συγκρίσεις, επισημαίνω ότι και ο Σωτηρόπουλος είχε κάποιες από τις αρετές του Προφήτη Ηλία. Τον πεπαρρησιασμένο και ελεγκτικό λόγο, το πνεύμα ομολογίας, την αγωνιστικότητα, την αποστροφή προς τους ιερείς της αισχύνης, και πάνω απ' όλα τον ζήλο για τον Θεό. Ήταν ζηλωτές του Θεού, αγαπούσαν υπερβολικά τον Θεό.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ανώνυμε 3:34 μ.μ. νομίζεις ότι είναι κακό να κάνεις συγκρίσεις;
Κάνεις συγκρίσεις και καλά κάνεις και μην φοβάσαι.

Ι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να πουμε ειναι λιγα γιαυτον τον εναρετο δουλο του Θεου.

Ανώνυμος είπε...

Συνιστώ ιδιαιτέρως στους φίλους αναγνώστες να προμηθευτούν και να διαβάσουν το έργο του ''Το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο'' το οποίο είναι θησαυρός θεολογίας. Θα μείνουν άφωνοι από τις εξηγήσεις που δίνει ο φωτισμένος από το Άγιο Πνεύμα νους του συγγραφέα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com