31 Μαΐ 2012

Μεξικό: ΄Εβγαλε τα μάτια του πεντάχρονου γιου της κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής


satanicritual
CIUDAD NEZAHUALCÓYOTL, MEXICO (BNO NEWS)
Η αστυνομία στο κεντρικό Μεξικό έχει συλλάβει αριθμό μελών μιας οικογένειας, καθώς η μητέρα φέρεται να προέβη σε μια αποτρόπαια πράξη, βγάζοντας με τα ίδια της τα χέρια, τα μάτια του πεντάχρονου γιού της κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το πρωτοφανές αυτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Nezahualcóyotl, κοντά στο Mexico City, πρωτεύουσα του Μεξικού, όταν γείτονες κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ακούγονταν κραυγές από το κτίριο στο οποίο η οικογένεια επιδιδόταν στο μακάβριο έργο της.
Ο επικεφαλής του Υπουργείου Ασφάλειας Salvador Neme, επιβεβαίωσε το περιστατικό, εξηγώντας ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο χώρο του επεισοδίου, βρήκαν τα μέλη της οικογένειας στο σπίτι. Οι συγγενείς φέρονται να έχουν δηλώσει ότι σκόπευαν να σκοτώσουν το παιδί «για να εξορκίσουν το δαίμονα» και «ν’ αποτρέψουν το σεισμό και να σώσουν αυτόν τον επίγειο κόσμο». 

 Αξιωματούχοι ανέφεραν επίσης, ότι τα μέλη της οικογένειας «προσεύχονταν» σε μια άγνωστη γλώσσα.
Το παιδί διακομίστηκε αιμόφυρτο σε νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς είναι σταθερή αλλά σοβαρή.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Υπουργείου Ασφαλείας της χώρας, συνελήφθησαν οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα, μια θεία, ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού.
Μετάφραση Ελένη Ζήνωνος
Σχόλιο
Στις μέρες μας, πολλοί δυστυχώς άνθρωποι και ιδιαιτέρως νέοι στην ηλικία, εμπλέκονται στα περιπετειώδη και καταστροφικά γι’ αυτούς πλοκάμια του Σατανισμού – Αποκρυφισμού.
Όπως φαίνεται, οι μεθοδεύσεις και οι τεχνικές των ομάδων που εκπροσωπούν τον Σατανισμό – Αποκρυφισμό (γιατί πρόκειται περί δύο όψεων του ιδίου νομίσματος), πραγματοποιούνται με τρόπο, που οι άνθρωποι, ανημέρωτοι και ανυποψίαστοι καθώς είναι, γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης από τις ομάδες αυτές. Χωρίς να αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που εγκυμονεί η ενασχόληση τους με τα θέματα αυτά, ξανοίγονται στους «δρόμους του Εωσφόρου», αναζητώντας λύσεις και διεξόδους στα προσωπικά και υπαρξιακά τους προβλήματα.
Η βασική όμως αιτία είναι άλλη.  Η πνευματική στειρότητα που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της εποχής μας. Ο σύγχρονος άνθρωπος εγκατέλειψε το δρόμο του Θεού, αυτονομήθηκε και υποδουλώθηκε στις ακόρεστες υλικές και διανοϊτικές του επιθυμίες. Κατάντησε, με άλλα λόγια, νεο –ειδωλολάτρης. Σταμάτησε να λατρεύει και να προσκυνεί τον Τριαδικό και αληθινό Θεό και λάτρευσε άλλους «θεούς», «την κτίση παρά τον κτίσαντα». Ο σκοτισμός του νου του δεν τον αφήνει να αντιληφθεί ότι οι άλλοι «θεοί» είναι κατασκευάσματα του σατανά, επανάληψη της προκλήσεως του αρχέκακου όφεως, για να οδηγήσει τον άνθρωπο μακρυά από τον Θεό, τη σωτηρία.
Το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό. Ο άνθρωπος να μένει χωρίς πυξίδα στη ζωή του, να αποκόπτεται από τον Θεό και τους συνανθρώπους του και να γίνεται υποχείριος στα χέρια του διαβόλου.
Από το βιβλίο «Μαγεία - Σατανισμός», έκδοση Ιεράς Μονής Τροοδιτίσσης, Κύπρος 2001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com