29 Απρ 2011

Τώρα και κοινή δράση Ορθοδόξων με αλλόθρησκους;

mitropolitis


Κοινό μέτωπο Μητρόπολης – Μουφτείας προς τους Μάρτυρες του Ιεχωβά

Εξέδωσαν ανακοίνωση για αποφυγή της οργάνωσης αυτής

Κοινό μέτωπο εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά δημιούργησαν η Μητρόπολη Ξάνθης και η Μουφτεία.

Ήδη έχουν εκδώσει κοινή ανακοίνωση με την οποία καλούν Χριστιανούς και Μουσουλμάνους κατοίκους ν’ αποφύγουν κάθε επαφή με την οργάνωση αυτή.

Το κείμενο:

«Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, σε συνεννόηση με την Μουφτεία Ξάνθης, γνωστοποιεί στους Χριστιανούς και στους Μουσουλμάνους κατοίκους της περιοχής μας ότι προσφάτως κυκλοφόρησαν προσκλήσεις για ομιλίες με θρησκευτικό χαρακτήρα στην ελληνική και τουρκική γλώσσα που πραγματοποιούνται σε κτήριο της πόλης μας. Οι εκδηλώσεις αυτές οργανώνονται από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, μια θρησκευτική, πολιτική και οικονομική οργάνωση αιρετικών, που στόχο έχει να αλλοιώσει την παραδοσιακή πίστη των κατοίκων της περιοχής. Για το λόγο αυτό καλούμε τους πιστούς, χριστιανούς και μουσουλμάνους, ν’ αποφεύγουν να έρχονται σ’ επαφή με τους εκπροσώπους της οργάνωσης αυτής.»

«Εμπρός»28/04/2011

2 σχόλια:

ΔΓΠ είπε...

Κάτι δε μ' αρέσει στην ιστορία. Με κάτι τέτοια, ο μικρότερος κίνδυνος είναι να εμπεδώσουμε στον πολύ κόσμο την εντύπωση ότι η Εκκλησία είναι σαν τις άλλες θρησκείες που, ούτε λίγο ούτε πολύ, νοιάζονται μόνο για ένα πράγμα: να μη χάσουν την πελατεία, τους οπαδούς τους. Αν το σούμε εκκλησιαστικά, τότε μάλλον θα πρέπει να επέμβει η Σύνοδος (λέμε τώρα...)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΑ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΡΟΛΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΦΥΛΑΡΧΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.......
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com