8 Ιουν 2010

Φιλορθόδοξος Ένωσις «Κοσμάς Φλαμιάτος»,Ο ιός του Οικουμενισμού προσέβαλε σοβαρά και την Εκκλησία της Κύπρου

Δεν έχουν ούτε τη συνείδηση του κουνουπιού

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε έπαινος αρμόζει στην Ένωση "Κοσμάς Φλαμιάτος".

Ξενοφώντας

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Ἀλλὰ παρόμοια θέση ἔλαβαν κάποιες προσωπικότητες καὶ στὸν
ἀντι-οἰκουμενιστικὸ χῶρο, ἀφοῦ ζητοῦσαν τὴν ἄδεια τῶν λατινοφρόνων οἰκουμενιστῶν, γιὰ νὰ μεταβοῦν στὴν Κύπρο καὶ νὰ μιλήσουν κατὰ τοῦ παπισμοῦ καὶ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ!!!"

Το διβάσατε; Το προσέξατε; Κανένα σχόλιο; Γιατί; Μήπως φοβηθήκατε ότι θα σας πουν σχισματοαιρετικούς παλαιοημερολογίτες, ταλιμπάν ή φονταμενταλιστές;

Από υπογραφές πάμε καλά. Ακόμη καλύτερα πάμε ευλογούμενοι από τους αλλήλους ασπαζομένους, ή συνευχομένους, αντιοικουμενιστές με οικουμενιστές επισκόπους μας.

Πάμε καλά, βάλαμε την υπογραφή μας και συνεχίζουμε να δίνουμε μάχες "εντός" εκκλησίας. Θωρακίσαμε τη σωτηρία μας ενυπόγραφα. Αλλά την καλήν απολογίαν θα την δώσουμε αυτοπροσώπως, όχι δι΄ αντιπροσώπων με υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση.

Παναής είπε...

Εύγε στους αδελφούς,όχι αποκλείεται δεν ξέρουν στην Κύπρο τι πάει να πεί Οικουμενισμός!Πήγα στην μάνα μου(καθηγήτρια)τις προάλες να την βάλω να υπογράψει την Ομολογία της Πίστεως κατά του οικουμενισμού και μου λέει"μα εγώ ξέρω ο οικουμενισμός είναι καλό πραγμα δέν υπογράφω τέτοιο πράγμα"...έμεινα κάγκελο άντε τί να της πω!Ετσι τώρα και την Εκκλησία της Κύπρου τί να τους πούμε αφού ο ιός της μακακίας πρώτα τους προσέβαλε(όχι όλους εντάξη)μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι ιοί...που πάνε χωρίς αντιβάριους στον πόλεμο...Ο Πάπας ήλθεν,είδεν και δέν απήλθεν τώρα φοβάμε τον ιό του πρωτίου και του αλάθητου να μην το κόλησε στους καύμένους Ιεράρχες...έχει ο Θεός.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ είπε...

Αδελφοί της Ένωσις Κοσμάς Φλαμιάτος, γιατί επιμένετε η Σύνοδος των Αρχιερέων να βγάλει τά κάστανα από την φωτιά; Βέβαια αυτό που ζητάτε είναι το πρέπον και το ορθό, αλλά θα έπρεπε να έχει γίνει όχι τώρα, αλλά από πολλά χρόνια και δεν έγινε. Ούτε τώρα θα γίνει,ούτε σήμερα, ούτε δυστυχώς αύριο ούτε μεθαύριο.Απλά σε συζήτηση να ευρισκόμεθα να μη μας λείπει η ελπίδα, ότι δήθεν κάτι θα γίνει και μάλιστα ομαδικά, όπως σείς ζητάτε.Εδώ δεν υπάρχει ουσιαστική αντίδραση, με διακοπή μνημοσύνου, ούτε σε επίπεδο ολίγων Αρχιερέων, πόσο μάλιστα στους πολλούς. Υπάρχει ο φόβος μήπως γίνουμε αποσυνάγωγοι εδώ στη Γή και δεν φοβόμαστε μήπως τελικά με τις επιλογές μας γίνουμε αποσυνάγωγοι όχι στη Γή, αλλά στον Ουρανό. Αδελφοί με φόβο ας κατεργαζόμεθα την σωτηρία μας,αδελφοί μη μείνωμεν έξω του Νυμφώνος Χριστού

ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ είπε...

Πιστεύω ότι έχουμε μολυνθεί όλοι μας από τον ιό του Οικουμενισμού, αντιδρώντες και μή, για τον απλούστατο λόγο ότι επικοινωνούμε εκκλησιαστικά με τους λατινόφρονες - αιρετικούς επισκόπους και κληρικούς που τους ακολουθούν. Να μην έχουμε αμφιβολία γι' αυτό. Ο κοινωνών ακοινωνήτω ακοινώτητος έστω. Μόνο με την αποτείχιση μπορούμε να ενωθούμε με την διαχρονική εκκλησία και να έχουμε ελπίδα σωτηρίας. Γι'αυτό και όλα αυτά που γράφονται και στηλιτεύονται από τους αδελφούς της ένωσης του Φλαμιάτου καλά και άγια. Χρειάζεται όμως ένα ακόμη βήμα για να πούμε ότι κάνουμε αληθινό αγώνα κατά του Οκουμενισμού και να μην παίζουμε με τα λόγια και μόνο. Πάντως ενημέρωση γίνεται και ο κάθε καλοπροαίρετος χριστιανός πρέπει να πάρει θέση και να πράξει αναλόγως.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις του ΣΤΟΥΔΙΤΗ.

Φαίδων

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com