18 Ιουλ 2024

Σκηνές μεσαίωνα στον Πειραιά με αυτομαστίγωμα εκατοντάδων μουσουλμάνων – Θεατής η Πολιτεία που ενοχλείται μόνο από διαδηλώσεις Ορθοδόξων!

 Σκηνές μεσαίωνα στον Πειραιά με αυτομαστίγωμα εκατοντάδων μουσουλμάνων – Θεατής η Πολιτεία που ενοχλείται μόνο από διαδηλώσεις Ορθοδόξων!

Σκηνές μεσαίωνα στον Πειραιά με αυτομαστίγωμα εκατοντάδων μουσουλμάνων – Θεατής η Πολιτεία που ενοχλείται μόνο από διαδηλώσεις Ορθοδόξων!

Σιίτες μουσουλμάνοι γιόρτασαν στον Πειραιά το αιματηρό έθιμο της Ασούρα - Απάθεια από το κράτος για μια βάρβαρη «γιορτή» που προωθεί τον αυτοτραυματισμό

Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης

Απίστευτες σκηνές ενός πραγματικού σκοταδισμού, επαναλήφθηκαν για ακόμη μια χρονιά στον Πειραιά κατά την ημέρα της Ασούρα, όπου μουσουλμάνοι Σιίτες έκαναν την καθιερωμένη δημόσια τελετή αυτομαστιγώματος. Το θέαμα, ανατριχιαστικό. Δεκάδες ημίγυμνοι άνδρες με αλυσίδες που φέρουν κοφτερά μέταλλα, χτυπούν με μανία τις πλάτες τους μέχρι να ματώσουν.

Σύμφωνα με την παράδοσή τους, με αυτό τον τρόπο οι Σιίτες θρηνούν ότι δεν ήταν παρόντες στη μάχη της Καρμπαλά, για να αγωνιστούν και να σώσουν τον πεσόντα ήρωά τους Ιμάμη Χουσεΐν, εγγονό του Προφήτη τους Μωάμεθ. Οι Σιίτες πιστεύουν ότι το αυτομαστίγωμα είναι ύψιστη εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης προς το πρόσωπο το οποίο οι Σιίτες μουσουλμάνοι λατρεύουν ως τον Τέταρτο Ιμάμη.

Εντύπωση προκαλεί ότι το κράτος σήμερα ακυρώνει εν ριπή οφθαλμού διαδηλώσεις των Ορθόδοξων Χριστιανών κατά των Pride, και μάλιστα έφτασαν και να συλλάβουν τον αγωνιστή χριστιανό Νεκτάριο Μικκιό που κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει σε μια ειρηνική διαμαρτυρία στο προαύλιο μιας εκκλησίας, και την ίδια στιγμή αφήνουν κάθε χρόνο να διεξάγεται ανενόχλητα ένα βάρβαρο μουσουλμανικό έθιμο που προωθεί την πράξη του αυτοτραυματισμού.

Δηλαδή με λίγα λόγια οι διαμαρτυρόμενοι χριστιανοί που απλώς υπερασπίζονται ειρηνικά το Ευαγγέλιο, θεωρούνται «απειλή» για τη δημόσια τάξη, αλλά οι μουσουλμάνοι που πετσοκόβονται με ξυράφια δεν προσβάλλουν τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη!

Επιπλέον τα συστημικά ΜΜΕ παρουσιάζουν την αιματοβαμμένη μέρα της Ασούρα στον Πειραιά σαν μια… συμπαθητική φολκλορική τελετή, την ίδια ώρα που εξαπολύαν μύδρους περί «φασιστών» και «ακροδεξιών» για το Family Pride στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν συγκεντρωθεί μανούλες με τα παιδιά τους στο χέρι και στα καρότσια.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική κίνηση είναι ανεκτή, έως και επαινετή, εκτός από ό,τι έχει να κάνει με την Ορθοδοξία. Ακόμα και αν αυτή ορίζει να… σακατέψεις την πλάτη σου γεμίζοντας αίματα τον δρόμο. Γιατί πώς αλλιώς άλλωστε θα προχωρήσει η ισλαμοποίηση της Ελλάδας (και της ΕΕ), αν δεν δείξει απεριόριστη ανοχή η Πολιτεία σε όλα τα μουσουλμανικά έθιμα..;

sportime.gr18 Ιούλ 2024

1 σχόλιο:

Ανδρέας είπε...

ΨΑΛΜΟΣ 95

1 Ἄσατε τῷ Κυρίῳ ᾆσμα καινόν, ᾄσατε τῷ Κυρίῳ πᾶσα ἡ γῆ·
2 ᾄσατε τῷ Κυρίῳ· εὐλογήσατε τὸ ὄνομα αὐτοῦ, εὐαγγελίζεσθε ἡμέραν ἐξ ἡμέρας τὸ σωτήριον αὐτοῦ·
3 ἀναγγείλατε ἐν τοῖς ἔθνεσι τὴν δόξαν αὐτοῦ, ἐν πᾶσι τοῖς λαοῖς τὰ θαυμάσια αὐτοῦ.
4 ὅτι μέγας Κύριος καὶ αἰνετὸς σφόδρα, φοβερός ἐστιν ὑπὲρ πάντας τοὺς θεούς·
5 ὅτι πάντες οἱ θεοὶ τῶν ἐθνῶν δαιμόνια, ὁ δὲ Κύριος τοὺς οὐρανοὺς ἐποίησεν.
6 ἐξομολόγησις καὶ ὡραιότης ἐνώπιον αὐτοῦ. ἁγιωσύνη καὶ μεγαλοπρέπεια ἐν τῷ ἁγιάσματι αὐτοῦ.
7 ἐνέγκατε τῷ Κυρίῳ, αἱ πατριαὶ τῶν ἐθνῶν, ἐνέγκατε τῷ Κυρίῳ δόξαν καὶ τιμήν·
8 ἐνέγκατε τῷ Κυρίῳ δόξαν ὀνόματι αὐτοῦ, ἄρατε θυσίας καὶ εἰσπορεύεσθε εἰς τὰς αὐλὰς αὐτοῦ·
9 προσκυνήσατε τῷ Κυρίῳ ἐν αὐλῇ ἁγίᾳ αὐτοῦ, σαλευθήτω ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ πᾶσα ἡ γῆ.
10 εἴπατε ἐν τοῖς ἔθνεσιν· ὁ Κύριος ἐβασίλευσε, καὶ γὰρ κατώρθωσε τὴν οἰκουμένην, ἥτις οὐ σαλευθήσεται, κρινεῖ λαοὺς ἐν εὐθύτητι.
11 εὐφραινέσθωσαν οἱ οὐρανοὶ καὶ ἀγαλλιάσθω ἡ γῆ, σαλευθήτω ἡ θάλασσα καὶ τὸ πλήρωμα αὐτῆς·
12 χαρήσεται τὰ πεδία καὶ πάντα τὰ ἐν αὐτοῖς· τότε ἀγαλλιάσονται πάντα τὰ ξύλα τοῦ δρυμοῦ
13 ἀπὸ προσώπου τοῦ Κυρίου, ὅτι ἔρχεται, ὅτι ἔρχεται κρῖναι τὴν γῆν. κρινεῖ τὴν οἰκουμένην ἐν δικαιοσύνῃ καὶ λαοὺς ἐν τῇ ἀληθείᾳ αὐτοῦ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com