21 Ιουν 2024

Σήμερα 21 Ιουνίου 2024 ξεκινά το "πάρτυ" της πολύχρωμης αμαρτίας στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη..

 

Νικόλαος Παπαδόπουλος, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ

"Χαίρεται αγαπητοί μου φίλοι! 

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, και όπως αντιλαμβάνεστε στην εποχή τής κατ' επίφασην επικοινωνίας, ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι τα ηλεκτρονικά μέσα. 

Ως γιατρός έμαθα να επικοινωνώ με τούς ανθρώπους, πρόσωπο με πρόσωπο αλλά ο νέος μου ρόλος στην Βουλή και στο Κίνημα μας, δε μου επιτρέπει να συναντώ συχνά όλους εσάς που είστε δίπλα μου στον αγώνα αυτόν της ΝΙΚΗΣ για την απαλλαγή τής Πατρίδας μας από τυραννική διακυβέρνηση του Μητσοτάκη και των ομοϊδεατών του!

Θέλω λοιπόν να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την συμπαράσταση σας στην προσπάθεια της ΝΙΚΗΣ και στις Ευρωεκλογές 2024. Ήταν άλλη μία επιτυχία για το Κίνημα μας, έστω και με μια μόνο εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο της Ευρώπης. 

Ίσως θα μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα ως προς τα αποτελέσματα, αλλά βλέπετε, η ΝΙΚΗ δεν είναι μία συνηθισμένη πολιτική κίνηση, αφού δεν ανήκει στο νοσηρό πολιτικό σύστημα που κυβερνά την Ελλάδα μας πολλές δεκαετίες και που τελικά οδήγησε σε αδιέξοδα τους Έλληνες ώστε να μην μπορούν καν να ζήσουν με αξιοπρέπεια! 

Εμείς όμως, δε στηριζόμαστε μόνο στη γνώση, στη λογική και στους πολιτικούς σχεδιασμούς αλλά πάνω από όλα στην Ορθόδοξη Πίστη μας στον Χριστό γιατί όπως και ο ίδιος είπε ότι: «ἄνευ ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν». Αυτός ο Λόγος, στην εποχή μας έχει ξεχαστεί, γι αυτό κάθε προσπάθεια μας ως πρόσωπα, ως οικογένειες, ως κοινωνία αλλά και ως κράτος δεν θα φέρει καλούς καρπούς, θα πέφτει πάντα στο κενό και μόνο σε όλεθρο μπορεί να οδηγήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα! 

Σήμερα 21 Ιουνίου 2024 ξεκινά το "πάρτυ" της πολύχρωμης αμαρτίας στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και δυστυχώς δεν μπορούν να το αντιληφθούν αυτό ούτε οι συμμετέχοντες, ούτε οι διοργανωτές του, ούτε φυσικά το κράτος αφού έχει τυφλωθεί από το πάθος της εξουσίας, μιας εξουσίας όμως που δεν είναι ευλογημένη από τον Θεό αλλά καθοδηγούμενη από τον μισάνθρωπο διάβολο. 

Όσοι αποφασίσαμε να πορευθούμε μαζί με τον ΣταυροΑναστημένο Χριστό μας, θα έχουμε εμπόδια, παγίδες, δυσκολίες...γι αυτό και η ΝΙΚΗ μας, από τότε που μπήκε στην Βουλή, πολεμήθηκε από παντού..Μη σάς κάνει εντύπωση αδέρφια μου που κι εμείς έχουμε κάνει λάθη μικρά ή και μεγαλύτερα κάποιες φορές.. Δεν είμαστε θεοί, δε κάνουμε θαύματα, απλά αγωνιζόμαστε και ως άνθρωποι έχουμε και εμείς αστοχήσει είτε λεκτικά, είτε πρακτικά.

Μόνο ο Δυτικός Χριστιανισμός και δήθεν πολιτισμός καυχιέται για το αλάνθαστο των πράξεων του! Ο Ορθόδοξος Χριστιανός όμως, μια ολόκληρη ζωή οφείλει να αγωνίζεται, να παλεύει, δεν φοβάται το λάθος, δεν τον κλονίζει η πτώση γιατί ξέρει ότι ο δρόμος που ακολουθεί οδηγεί προς τη Νίκη και την Ανάσταση.. Αυτόν τον δρόμο διάλεξε ο πρόεδρος μας, αυτόν τον δρόμο έδειξε και σε μας που βρεθήκαμε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια του, πάντα με την Ευλογία του Τριαδικού μας Θεού και τις προσευχές των Πνευματικών μας Πατέρων και γι αυτό ζητάμε κι από εσάς την όσο το δυνατόν κατανόηση σας κάθε φορά που βλέπετε το "καράβι" τής ΝΙΚΗΣ να κλυδωνίζεται από θύελλες, και σε αυτές τις φουρτούνες κανείς δεν περισσεύει, καλός ο καπετάνιος, αλλά χρειάζονται και οι ναύτες! 

Στη ΝΙΚΗ πιστέψαμε στο θαύμα αλλά δεν αρκεστήκαμε σε αυτό..στον ένα χρόνο της κοινοβουλευτικού μας έργου, κάναμε πολλά και όσοι μάς στήριξαν οφείλουν να παρακολουθούν το έργο μας είτε μέσα από τη σελίδα της ΝΙΚΗΣ, είτε από τη σελίδα της Βουλής. Στόχος μας είναι, οι Έλληνες να επιστρέψουν στην Ελλάδα και όλοι μαζί να ριχτούμε δυναμικά στη Ελληνική επανεκκίνηση με βάση τις ηθικές μας αξίες και πρακτικά να εργαστούμε δίνοντας βαρύτητα στο δημογραφικό πρόβλημα καθώς και στον πρωτογενή τομέα γιατί μπορούμε!!! 

Ως Ελληνική κοινωνία έχουμε πιστέψει πολλές φορές αυτούς τούς ίδιους ανθρώπους που μάς διοικούν χρόνια και μάς εμπαίζουν, αλλάζοντας μάλιστα προσωπείο συχνά ώστε να νομίζουμε ότι αλλάζουν και τακτική.. Ο λύκος μπορεί να γίνει πρόβατο εκ φύσεως; Όχι βέβαια! Ο άνθρωπος όμως μπορεί να διορθωθεί, αρκεί να ζητήσει την Χάρη του Θεού, αλλιώς θα πέφτει όλο και πιο χαμηλά! 

Ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς να μη λυγίσει κανείς μας σε αυτήν την προσπάθεια της ΝΙΚΗΣ! 

Είμαστε έτοιμοι για κάθε δοκιμασία γιατί η Ελλάδα μας είναι ποτισμένη από αίμα Ηρώων και Αγίων που θυσιάστηκαν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία! 

Με εκτίμηση

ΝΙΚΌΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com