12 Μαΐ 2024

Ποιος ευθύνεται για την προδοσία στην Eurovision με τους «Τούρκους» της Θράκης;

Ποιος ευθύνεται για την προδοσία στην Eurovision με τους «Τούρκους» της  Θράκης; 

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μιχαηλίδης βλέποντας συνέντευξη δύο ατόμων που συμμετείχαν στο μπαλέτο της ελληνικής συμμετοχής που δόθηκε στην Τουρκική γλώσσα, τουλάχιστον αυτά τα δύο μέλη της κατά τα άλλα ελληνικής αποστολής, αυτοπροσδιορίστηκαν ως «Τούρκοι» της Δυτικής Θράκης!

»Τα παιδιά είναι χορευτές της Μ.Σάττι. Κάνουν δηλώσεις σε Αζέρικο κανάλι, δηλώνουν την ταυτότητα τους “Έλληνες-Τούρκοι, δηλαδή Τούρκοι δυτικής Θράκης” όπως διευκρίνισαν, (αλλά μεγαλωμένοι στη Γερμανία), το ίδιο και ο χορογράφος της…» Έγραψε ο Νίκος Μιχαηλίδης στο Twitter παραθέτοντας το σχετικό βίντεο με το απόσπασμα της συνέντευξης.

 

 Όπως καταλαβαίνουμε, η ΕΡΤ εστειλε στη Σουηδία κάτι τύπους που αμφισβητούν την συνθήκη της Λωζάνης για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Εκτός από το άμεσο ξήλωμα της διοίκησης της ΕΡΤ που επιβάλλεται, να μην ξεχνάμε ότι η ίδια η ΕΡΤ υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μας κάνει πλάκα ο Μητσοτάκης; Λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του στην Άγκυρα επιτρέπει να διαπράττεται τέτοια προδοσία κατά των εθνικών συμφερόντων;

newsbreak.gr12.05.2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com