17 Ιαν 2024

Δημήτρης Νατσιός: «Το κρίμα πάνω σας γι' αυτό που θα συμβεί!»

Η Ελλάδα δεν είναι ιδιοκτησία της Δύσης. Το αντίθετο μάλιστα. Οι πολιτιστικές βάσεις της Δύσης, ανήκουν στην Ελλάδα, ασχέτως αν σήμερα ο δυτικός πολιτισμός εκφυλίζεται και καταρρέει σε ένα χάος από τεχνητές έννοιες και πλαστές ιδιότητες που κατασκευάζονται για να δικαιολογήσουν την απανθρωποποίηση του ανθρώπου.

Ομιλία του Δημήτρη Νατσιού, προέδρου της ΝΙΚΗΣ, στην Ολομέλεια της Βουλής για το «γάμο» των ομοφυλόφιλων (17/1/2024).

youtube.com

………………………………………………………

Δημήτρης Νατσιός: Δεν θα πάρουμε μέρος στην παράνοιά σας – Τα φύλα δεν εκσυγχρονίζονται

 «Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από μια πορτοκαλιά να παράγει αχλάδια, για λόγους "συμπερίληψης" φρούτων».

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος    sportime.gr17 Ιαν 2024

Άστραψε και… βρόντηξε ο Δημήτρης Νατσιος κατά του κυβερνητικού κόμματος, με φόντο το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων ενώ έκανε λόγο για ένα «μιντιακό σύστημα “περήφανης” υποκρισίας που έχει μετατρέψει σε εθνικό ζήτημα το πολιτικό παζάρεμα των παιδιών από παρά φύσιν κηδεμόνες».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ η «ΝΔ έχει γίνει το θλιβερό φάντασμα μιας πάλαι ποτέ δεξιάς παράταξης» ενώ διαμοιράζει όπως είπε «τα ιμάτια της πατρίδας, υποσκάπτει τα θεμέλια της θρησκείας» και «τώρα επιχειρεί να ξεριζώσει και τον θεσμό της οικογένειας».

«Μπορεί να είμαστε όλοι ίσοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Η βιολογία δεν είναι παλαίστρα δικαιωμάτων. Στη λειτουργία της φύσης δεν υφίστανται καν δικαιώματα, αλλά αναπόσπαστοι κρίκοι της αλυσίδας της ζωής, εύθραυστες ισορροπίες που αν ανατραπούν, τότε επέρχεται η καταστροφή», τόνισε ο Δημήτρης Νατσιός στην Ολομέλεια της Βουλής, αναφορικά με το γάμο των ομοφυλόφιλων.

Δημήτρης Νατσιός: Δεν θα πάρουμε μέρος στην παράνοιά σας – Τα φύλα δεν εκσυγχρονίζονται

«Στη φυσική τάξη των πραγμάτων, δεν μπορείς να διεκδικείς αφύσικα δικαιώματα. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από μια πορτοκαλιά να παράγει αχλάδια, για λόγους “συμπερίληψης” φρούτων», σημείωσε.

Ο Δημήτρης Νατσιός τόνισε πως το σώμα του ανθρώπου «δεν ορίζεται από νομοθετικές καινοτομίες».

«Τα φύλα δεν εκσυγχρονίζονται. Η διάπλαση των παιδιών δεν επανακαθορίζεται. Δεχτείτε επιτέλους ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ» υπογράμμισε ενώ ρώτησε εκείνους που δεν αναγνωρίζουν την ιερότητα του γάμου και της οικογένειας να πουν «που σταματάει το φυσιολογικό και που ξεκινάει το αφύσικο», σύμφωνα με το δικό τους μέτρο.

«Γίνεται λόγος για Γονέα 1 και Γονέα 2, λες και οι γονείς είναι συναρμολογούμενα, δύο τυχαία αριθμημένα εξαρτήματα, που όπως και να τα ενώσεις σου βγάζουν “οικογένεια”. Σε λίγο θα προσθέσετε και γονέα 3 και 4 και 5, για να κάνετε τη γονεϊκότητα – πολυμετοχική επιχείρηση», είπε ο Δημήτρης Νατσιός.

«Γονιός σημαίνει αυτοθυσία, και η αυτοθυσία δεν νοικιάζεται για 9 μήνες σε μια ξένη μήτρα (…) Η οικογένεια δεν είναι βιομηχανία που παράγει αξεσουάρ για τη ματαιοδοξία σας. Δεν θα πάρουμε μέρος στην παράνοιά σας», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com