30 Οκτ 2023

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Εν Πειραιεί τη 30η Οκτωβρίου 2023

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ

    Ζούμε δυστυχώς σε καιρούς εσχατολογικούς και αποκαλυπτικούς, όπου η πνευματική κατάπτωση και αποστασία σε συνδυασμό με την ηθική εξαθλίωση συνθέτουν μια δαιμονική κατάσταση, πρωτόγνωρη στην ανθρώπινη ιστορία. Αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση ότι η εποχή μας, αξιολογούμενη μέσα από τα προφητικά κείμενα της Εκκλησίας μας, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, που αναφέρει ο βιβλικός και πατερικός λόγος, για να θεωρηθεί ως η εποχή της πλήρους καταπτώσεως όλων των αξιών, οι οποίες στήριξαν το ανθρώπινο γένος επί σειρά αιώνων και το διαφοροποίησαν από το αγελαίο ζωικό βασίλειο, όπου δεν υπάρχει ηθική, αλλά κυριαρχούν τυφλά ένστικτα, απλά και μόνο για τη διαιώνιση των ζωικών ειδών.

    Μια από τις κύριες εκφάνσεις της σύγχρονης ηθικής αποστασίας είναι η πλήρης απελευθέρωση των γενετησίων ορμών από κάθε ηθικό φραγμό και η ακόρεστη δίψα για ηδονή. Είναι αυτό που πολλοί ονόμασαν «σεξουαλική απελευθέρωση» από κάθε ηθική δεοντολογία, από κάθε σεβασμό προς τον «άλλον», ο οποίος ανυψώθηκε σε σεξουαλικό αντικείμενο. Η σάρκα έγινε αντικείμενο λατρείας και η ηδονή το ύψιστο ζητούμενο. Από τη νηπιακή ηλικία μέχρι τη γεροντική, η αναζήτηση της ηδονής κατέστη το νόημα της ζωής. Δυστυχώς η επικούρεια φιλοσοφία και οι φροϋδικές θεωρίες κυριάρχησαν στην ανθρωπότητα στις τραγικές ημέρες μας και ανήγαγαν τον ενστικτώδη ερωτισμό, με όλες τις παρεκτροπές του, σε ύψιστο «ιδανικό» και τρόπο ζωής του συγχρόνου ανθρώπου! Η αγνότητα, η αιδώς, η τιμιότητα, η συζυγική πίστη, η σεμνότητα, έχουν τεθεί στο περιθώριο και χαρακτηρίζονται ως αναχρονιστικά κατάλοιπα του παρελθόντος.

    Πρωτοπόρος βεβαίως σ’ όλη αυτή την πρωτοφανή ηθική αποστασία είναι ο δυτικός κόσμος, ο οποίος κατά τις τελευταίες δεκαετίες, μέσω των εκάστοτε κυβερνήσεων των χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής, έδωσε νομική εγκυρότητα σε κάθε είδους σεξουαλική απόκλιση. Καθιερώνει το «γάμο» των ομοφυλοφίλων, δίνει την δυνατότητα αλλαγής φύλου με μια απλή δήλωση και νομιμοποιεί κάθε είδους σεξουαλική διαστροφή, όπως η αιμομιξία, η παιδεραστία, η κτηνοβασία και η νεκροφιλία, ως ανεκτές «σεξουαλικές επιλογές», ισότιμες με την φυσική ένωση του ανδρογύνου με πλήρη νομική κάλυψη. Παράλληλα καθιερώνεται σ’ όλες τις χώρες της Δύσεως το μάθημα της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» ήδη από τη νηπιακή ηλικία. Με το μάθημα αυτό γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να μυηθούν τα παιδιά στον νοσηρό κόσμο της ελευθεριάζουσας σεξουαλικότητας και το χειρότερο, στις σεξουαλικές διαστροφές. Φυσικά, όπως είναι επόμενο, η μύηση αυτή δημιουργεί στα παιδιά μια στρεβλή γνώση γύρω από τον ανθρώπινο ερωτισμό με καταστρεπτικές συνέπειες στην περαιτέρω ομαλή ψυχολογική ανάπτυξη τους.

    Αφορμή για την παρούσα ανακοίνωσή μας πήραμε από ένα ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό δημοσίευμα, στο ιστολόγιο «Ακτίνες», με τίτλο: «Οι Διεθνείς Οργανισμοί υποθάλπουν τη διαφθορά των παιδιών», το οποίο συνέταξε η κ. Janet Levy, από αναδημοσίευση της ιστοσελίδας «American Thinker». Στο ενδιαφέρον αυτό άρθρο η συντάκτρια αναφέρεται στον σεξουαλικό εκμαυλισμό των παιδιών και κυρίως στην μύηση στις διαστροφές και στην φρικώδη παιδεραστία.

    Σύμφωνα με τη συντάκτρια: «Η απευαισθητοποίηση των παιδιών στις παρεκκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, όπως πραγματοποιείται μέσα από τη σχολική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, δεν είναι άλλο από την προετοιμασία τους για να προχωρήσουν και στις παρεκκλίσεις, με μεγαλύτερο το κίνδυνο αποδοχής της παιδεραστίας. Υπάρχει κανένας που πιστεύει  ότι οι άνθρωποι έχουν σεξουαλική αυτοσυνειδησία από τη γέννησή τους; Ότι τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν για τον αυνανισμό  από τα 0-4 χρόνια και για τις αγκαλιές, τα φιλιά και τη σεξουαλική συμπεριφορά από τα 5 ως τα 9 τους χρόνια; Ή ότι τα παιδιά ηλικίας 9-12 ετών θα πρέπει να γνωρίζουν για τη σεξουαλική έλξη, τη διέγερση και τη χρήση πορνογραφίας, αφού μέχρι τότε είναι ήδη έτοιμα για την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία; Εφόσον η απάντησή σας σε όλα τα παραπάνω είναι ένα φορτισμένο, κατηγορηματικό ΟΧΙ, έχετε δίκιο που ανησυχείτε. Προκειμένου η παγκοσμιοποιητική ατζέντα να ανατρέψει τον δυτικό και χριστιανικό πολιτισμό, χτυπά τα πιο ευάλωτα μέλη μας. Μήπως υπάρχει σχέδιο διαφθοράς των παιδιών, προώθησης της πορνογραφίας και ομαλοποίησης της παιδεραστίας με τη συμμετοχή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του ΟΗΕ ως μέρος της Ατζέντας 2030; Η πιθανότητα υπάρχει»[1].

    Και συνεχίζει: «Υπό το πρόσχημα της μέριμνας για τα δικαιώματα, τις ανάγκες και την υγεία των παιδιών, αυτοί οι οργανισμοί ενθαρρύνουν τα σχολικά συστήματα να ενσωματώνουν προγράμματα γεμάτα σεξουαλικό περιεχόμενο. Για να απομακρύνουν τους γονείς από τα πράγματα, καμουφλάρουν την πρόθεσή τους ως ‘δέσμευση’ για την προστασία των ‘σεξουαλικών δικαιωμάτων’ των ανηλίκων. Έτσι τα σχολεία ενδέχεται να μην ενημερώνουν τους γονείς ότι το παιδί τους εκτίθεται σε σεξουαλικό περιεχόμενο, παρακολουθεί μια drag queen hour, ή ότι του δίνουν συμβουλές για αλλαγή φύλου»[2].

    Ποιος είναι ο στόχος αυτής της μύησης στα παιδιά; Η κ. Levy απαντά: «Αυτή η έκθεση προετοιμάζει τα παιδιά για πιθανή μελλοντική σεξουαλική εκμετάλλευση, γεμίζοντας το μυαλό τους με ιδέες και συναισθήματα που είναι πολύ μικρά για να κατανοήσουν. Μέσα από πλύση εγκεφάλου και σύγχυση, μπορεί να φτάσουν να συναινέσουν σε δραστηριότητες που οι γονείς τους έχουν πει να απορρίπτουν. Οι ειδικοί λένε ότι τα σχολικά προγράμματα είναι επικίνδυνα να ομαλοποιήσουν την παιδεραστία στο όνομα της ‘παιδικής απελευθέρωσης’ και μπορεί να λειτουργούν ως μια ύπουλη εξοικείωση του παιδιού. Ο ρόλος του ΟΗΕ και των οργανώσεών του στην προώθηση της παγκόσμιας ελιτιστικής ατζέντας είναι πλέον γνωστός. Λιγότερο γνωστή είναι η γενική προσπάθειά τους να προωθήσουν διεστραμμένες ιδέες για την παιδική σεξουαλικότητα, οι οποίες καλύπτονται από αμφίβολες, πολιτικά κατευθυνόμενες, ακαδημαϊκές μελέτες. Το 2018 ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) δημοσίευσε την  International Technical Guidance on Sexuality Education: An Evidence-Informed Approach, δηλ. τη Διεθνή Τεχνική Καθοδήγηση για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση: Μια Προσέγγιση Επιβεβαιωμένη από Αποδείξεις, ένα έγγραφο που πιστοποιεί ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σεξουαλικοί από τη γέννησή τους και δικαιολογεί την παραβίαση των γονεϊκών δικαιωμάτων, που στοχεύουν στη προστασία της παιδικής αθωότητας. Καθορίζει τις ηλικίες, (όπως αναφέρθηκαν προηγουμένως), στις οποίες τα παιδιά μπορεί να μάθουν για τον αυνανισμό, κ.λπ., και κατά τις οποίες είναι ώριμα για σεξουαλική εμπειρία. Τα Πρότυπα του ΠΟΥ για τη Σεξουαλική Αγωγή στην Ευρώπη, Standards for Sexuality Education in Europe, επίσης, δίνουν παρόμοιους δείκτες ηλικίας και υποστηρίζουν ότι τα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών θα πρέπει να ενθαρρύνονται να εκφράζουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και επιθυμίες»[3]. 

    Και συνεχίζει: «Ίσως το πιο συγκλονιστικό υλικό της Συμπεριληπτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης είναι ένα βίντεο από το Ίδρυμα Rutgers, που λειτουργεί σε 27 χώρες και χρηματοδοτείται από την Planned Parenthood και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Έχει δασκάλους που μιλούν στα παιδιά για τις αγκαλιές, τα φιλιά, το σεξ, το σπέρμα και το παιχνίδι με τον εαυτό και τους άλλους. Τους δείχνει επίσης να ενθαρρύνουν τα παιδιά να αυνανίζονται. Οι δάσκαλοι αναλαμβάνουν ένα κλινικό ρόλο σε αυτές τις αλληλεπιδράσεις. Το παιδί όμως είναι συνήθως μόνο του. Έτσι, ο κίνδυνος να μετατραπούν οι οδηγίες σε σεξουαλική τους εκμετάλλευση είναι υψηλός, ειδικά όταν τέτοιες καθοδηγήσεις πραγματοποιούνται χωρίς τη γονική συναίνεση και παρουσία. […] Η προσπάθεια εισαγωγής των παιδιών στη σεξουαλική συμπεριφορά συμβαδίζει με τις προσπάθειες εξομάλυνσης αυτού που ο δυτικός πολιτισμός θεωρεί μια από τις χειρότερες διαστροφές - την παιδεραστία. […] Χρησιμοποιώντας τον όρο ‘άτομο που ελκύεται από ανήλικους’, ‘minor attracted person’ (ή MAP), η γλώσσα διαστρέφεται για να θολώσει την αλήθεια. Αυτό δεν είναι άλλο από μια κραυγαλέα προσπάθεια εξυγίανσης της παιδεραστίας και αποστιγματισμού των ενηλίκων που κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλες ομάδες ακτιβιστών χρησιμοποιούν τον όρο, ενώ ορισμένοι ακαδημαϊκοί του έχουν προσδώσει και νομιμότητα.  […]»[4].

    Και κλείνει το άρθρο της με την δραματική παρότρυνση: «Πρέπει όλοι μας να εργαστούμε συνειδητά για να παραμείνει η παιδεραστία αυτό που είναι, μια εγκληματική πράξη προς τα παιδιά. […]Το να περιγράφεις την παιδεραστία ως ‘απλώς έναν ακόμη σεξουαλικό προσανατολισμό’ και να της δίνεις αθώα ονόματα είναι ανεύθυνο, ανέντιμο και πολύ επικίνδυνο για τα παιδιά. Η ύποπτη μεθόδευση πρέπει να αποκαλυφθεί και να σταματήσει άμεσα»[5]!

    Νομίζουμε ότι το ως άνω δημοσίευμα είναι τόσο αποκαλυπτικό και σαφές, όσον αφορά τον πανσεξουαλισμό και την σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών, ώστε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Είναι ξεκάθαρο πως και τα παιδιά έχουν γίνει στόχος των σκοτεινών και δολίων παγκοσμιοποιητών. Η χειρότερη και πλέον αποκρουστική μορφή σεξουαλικής διαστροφής, η παιδεραστία, είναι το κατ’ εξοχήν δαιμονικό «εργαλείο» των σκοτεινών δυνάμεων της Νέας Εποχής για την πλήρη χειραγώγηση της ανθρωπότητος. Και είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη και εδραιωμένη, ώστε σχεδόν επί καθημερινής βάσεως να δημοσιεύονται ειδήσεις σεξουαλικής κακοποίησης αθώων παιδιών, ακόμα και από συγγενικά πρόσωπα και τους ίδιους τους γονείς τους! Στην Ολλανδία «λειτουργεί» νόμιμα πολιτικός συνδυασμός παιδεραστών, ενώ κάποιοι διεφθαρμένοι επιστήμονες επιχειρούν να την παρουσιάσουν ως «φυσιολογική επιλογή».

    Περαίνοντας επισημαίνουμε και πάλι το γεγονός, ότι η ανθρωπότητα σήμερα ζει «ημέρες Νώε», «ημέρες Σοδόμων και Γομόρρων». Η ιστορία μας διδάσκει πως κάθε ηθική κατάπτωση φέρνει νομοτελειακά την καταστροφή. Ειδικά ο εκχυδαϊσμός της γενετησίου λειτουργίας και ο υποβιβασμός της σε ακόρεστο πάθος, μόνο συμφορές μπορεί να προκαλέσει στην ανθρωπότητα. Το μόνο αντίδοτο είναι ο ελληνορθόδοξος τρόπος ζωής και πολιτείας. Η ανάδειξη του ανθρώπου ως προσώπου και ζωντανής εικόνας του Θεού. Η εδραίωση του αλληλοσεβασμού των ανθρώπων και ο σεβασμός της ιερότητας της θεοδημιούργητης  ανθρωπίνης φύσεως. Το ασκητικό ιδεώδες της Εκκλησίας μας, με την ευρύτατη έννοιά του, η ταπείνωση και η μετάνοια, μπορούν να αναστήσουν τον απονεκρωμένο από τα πάθη σύγχρονο άνθρωπο και να τον αναγεννήσουν «εις άνδρα τέλειον, εις μέτρον ηλικία του πληρώματος του Χριστού» (Εφ.3,18.4,11-16). Ας αγωνιστούμε να εντείνουμε τον πνευματικό μας αγώνα και να δώσουμε την ορθόδοξη μαρτυρία μας στον αποστατημένο κόσμο. Ας προσπαθήσουμε ακόμη με όλες μας τι δυνάμεις να διαφυλάξουμε τα παιδιά μας από της σατανική επιδρομή του πανσεξουαλισμού, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!

Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com