8 Ιουν 2023

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Stop στις αλλαγές φύλου στους ανήλικους

H Αμερικανίδα Χλόη Κόουλ -θύμα η ίδια- μιλάει σε εκδήλωση κατά της αλλαγής φύλου σε ανήλικους.

από τη  Francesca de Villasmundo

     Η κοινή λογική και η επιστήμη κερδίζουν σταδιακά: η Νορβηγία αντιστρέφει την τρέλα των τρανσέξουαλ απαγορεύοντας τις αλλαγές φύλου στα παιδιά. 

     Η Νορβηγική Ερευνητική Επιτροπή Υγείας δεν θεωρεί πλέον τη λεγόμενη «φροντίδα     που επιβεβαιώνει το φύλο» ως βασισμένη σε αποδείξεις.

     Η Ερευνητική Επιτροπή Υγείας της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι θα αναθεωρήσει τις τρέχουσες κατευθυντήριες γραμμές της σχετικά με τη λεγόμενη «φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο» για ανηλίκους, καθώς δεν θεωρεί πλέον ότι βασίζονται σε στοιχεία. Το συμβούλιο αναγνώρισε επίσης ότι ο αυξανόμενος αριθμός των έφηβων κοριτσιών που ταυτίζονται ως αγόρια μετά την εφηβεία παραμένει ανεπαρκώς μελετημένος.

     Σύμφωνα με τις νέες προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές, η χρήση αναστολέων της εφηβείας, ορμονών και χειρουργικής επέμβασης που σχετίζεται με την αλλαγή φύλου θα περιορίζεται σε ερευνητικά πεδία και όχι σε κλινικές. Η Νορβηγία προσχωρεί στη Φινλανδία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο ως προς τη θέσπιση μεγαλύτερης προστασίας των παιδιών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οκτώ πολιτείες έχουν απαγορεύσει μέχρι στιγμής τη φροντίδα των τρανς για άτομα κάτω των 18 ετών, με το Τενεσί να είναι το τελευταίο που ψήφισε τέτοια νομοθεσία.

Η τρέλα της ιδεολογίας του φύλου

Η σεξουαλική νευροεπιστήμονας Dr. Debra Soh επισημαίνει:

     « Είναι καλό που περισσότερες επαγγελματικές οργανώσεις αναγνωρίζουν την πειραματική φύση αυτής της προσέγγισης στα παιδιά. Το σύνολο των ερευνών δείχνει ότι τα περισσότερα παιδιά με δυσφορία φύλου αισθάνονται άνετα με το σώμα τους μετά την εφηβεία και εκείνα που επιθυμούν να αλλάξουν ξαφνικά μετά την εφηβεία επηρεάζονται από το περιβάλλον τους. Αυτές οι μελέτες είχαν απορριφθεί επειδή δεν συμφωνούσαν με την προτιμώμενη μαχητική αφήγηση ».

Και προσθέτει:

    « Αυτή η αφήγηση, ωστόσο, θα συνεχίσει να καταρρέει. Ένα πρόσφατο άρθρο στο ακαδημαϊκό περιοδικό Archives of Sexual Behavior εξηγεί πώς το φαινόμενο εικονικού φαρμάκου δεν έχει ληφθεί επαρκώς υπόψη κατά την ερμηνεία νέων ευρημάτων που υποστηρίζουν την αλλαγή φύλου στα παιδιά. Παρόλο που ο όρος «φαινόμενο εικονικού φαρμάκου» αναφέρεται γενικά στην ανταπόκριση ενός ασθενούς σε μια αναποτελεσματική παρέμβαση, μπορεί επίσης να περιγράψει τα ευεργετικά ψυχολογικά και σωματικά αποτελέσματα που σχετίζονται με τη θεραπεία, σε αντίθεση με την ίδια τη θεραπεία» .

     Αν και μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός, το γεγονός ότι η Νορβηγία αποφασίζει να αλλάξει πορεία και ότι μια ακαδημαϊκή εργασία, που δημιουργεί περαιτέρω  ρωγμές στην ιδεολογία του φύλου, βλέπει το φως της δημοσιότητας ταυτόχρονα, είναι μια νίκη.

πηγή: Media-Presse-Info

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αλλαγή σωματικού φύλου, είναι μια βαρύτατη έμπρακτη βλασφημία εναντίον του αληθινού και ζώντος Θεού, είναι μια πράξη ξεκάθαρα σατανική.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com