28 Απρ 2023

Φρίκη σε δημοτικό στα Πατήσια: Στο νοσοκομείο 11χρονος που λιποθύμησε από το ξύλο


Δεν χωράει ανθρώπινος νους το φρικιαστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε δημοτικό σχολείο στα Πατήσια, με θύμα 11χρονό μαθητή, που λιποθύμησε από ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης. Το παιδί βρισκόταν στο 101 Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, επί της οδού Πολυδούρη στα Άνω Πατήσια όταν στις 12:45, ομάδα ανηλίκων τον πλησίασαν και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο συμβάν μεταξύ τους, όρμησαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν λυσσαλέα με μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα το παιδί να λιποθυμήσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα του, και ο μαθητής με την 49χρονη, μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων προκειμένου να καταγράφει το συμβάν. Η μητέρα έδωσε κατάθεση για το τι ακριβώς της είχε πει το παιδί της όμως το αγοράκι δεν ήταν σε θέση να καταθέσει καθώς ήταν σε άθλια κατάσταση.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος φέρει τραύματα σε όλο το σώμα, χωρίς ωστόσο η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο. Χθες αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών μετέβησαν στο νοσοκομείο οπου τους ανέμενε η μητέρα του παιδιού και πήραν κατάθεση από το αγοράκι, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα των ανήλικων δραστών που τον γρονθοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com